Kırmızı rengi genel olarak bir albenisi, tercih edilebilirliği yüksek bir renktir. Bir o kadar da insanlarda ve kendinde kullandığında kendine bir özgüven katar. Bunun ana nedeni rengin dışarıya bağlı göz almasıdır. Çoğu kişi bunu taşıyamaz ve kullanamaz. Bu bağlamda kendinde hoşuna gittiği için sana bu denli özgüven katıyordur.
Buna benzer çoğu markada çekicilik ve güven (sıcak, samimilik) katmak amaçlı logolarında kırmızı rengi kullanırlar.
Gece makyajında seviyorum ama gün içerisinde çok ağır geliyor bana ya, bir şeyler yiyip içtikçe kontrol etme ihtiyacı hissediyorum ona da üşeniyorum :D
Ben genellikle kan kırmızısı kullanınca bu durumlar oluyor. <3 - Ruja uygun giyinmeyi seviyorum. Mesela iş yerinde resmi kıyafetler var. Resmi kıyafetlere kan kırmızısı çok güzel yakışıyor. <3
Ben de hafif sürsem bile aşırı patlar bu yüzden tercih etmem, dikkat çekici durmasından hoşlanmıyorum. Doğal, şeftali pembesi tonları hoşuma gider. Ama illa ki o tonlar kendini daha çekici hissettiriyordur.
Renkler herzaman kişiliğimizi ruh halimizi etkiler bence ben buna inanyorm kırmızı idialı ve çekici renk kategorisinde ve cesaret istenilir kullanımında bundan kaynaklanıyor olablir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makyaj yapmayı dışarı çıkmayı özledim karantina dolayısıyla aylardır evdeyim çok özledim benim yerimede sür :)
Bende öyle olmuyor tam tersi dışarıya çıktığımda çok dikkat çektiğimi düşünüyorum ve iğrenç erkeklerin amcaların DEDELERİN gözlerini üstümde istemediğim için süremiyorum desem
bu fotoğrafı çekmeyi nasıl başardın diye sorucaktımda. Bir de dudağının ayrımını neden saçlarınla yaptığınıda :) senin değilmiş zaten, çok önemli değil o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet kesinlikle ben çok seksi durduğunu düşünüyorum 👄
https://www.dailymotion.com/video/kWqPKyKPfS6H1ewSeJh✌🏽
Videolu cevapp harika olmuş😍
İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı 🎉
Evet var anlamsız bir özgüven geliyor
Kırmızı rengi genel olarak bir albenisi, tercih edilebilirliği yüksek bir renktir. Bir o kadar da insanlarda ve kendinde kullandığında kendine bir özgüven katar. Bunun ana nedeni rengin dışarıya bağlı göz almasıdır. Çoğu kişi bunu taşıyamaz ve kullanamaz. Bu bağlamda kendinde hoşuna gittiği için sana bu denli özgüven katıyordur.
Buna benzer çoğu markada çekicilik ve güven (sıcak, samimilik) katmak amaçlı logolarında kırmızı rengi kullanırlar.
Gece makyajında seviyorum ama gün içerisinde çok ağır geliyor bana ya, bir şeyler yiyip içtikçe kontrol etme ihtiyacı hissediyorum ona da üşeniyorum :D
Ahahha evettt birsey ictinmi dikkatlice iciyorsun sjsbsjsb
Eveet bir de dudaklarımı çok yalıyorum ben en kalıcı rujlar bile dayanmıyor 😅
Evet yaaa ve kendimi çok havalı hissediyorumkoyu ve mat ruj sürdügümde
Aynen bendee
nolucak bizim bu halimiz😁😁
Gayet iyii halimizz
aynen
Ben genellikle kan kırmızısı kullanınca bu durumlar oluyor. <3
- Ruja uygun giyinmeyi seviyorum. Mesela iş yerinde resmi kıyafetler var. Resmi kıyafetlere kan kırmızısı çok güzel yakışıyor. <3
Ben de hafif sürsem bile aşırı patlar bu yüzden tercih etmem, dikkat çekici durmasından hoşlanmıyorum. Doğal, şeftali pembesi tonları hoşuma gider. Ama illa ki o tonlar kendini daha çekici hissettiriyordur.
Yok ya ben kendimi palyaço gbi hissediyorum hic ruj kullanamıyorum kendi rengi pembe kırmızı gbi zaten dolgun da doğal daha güzel
Valla soruyu sorarak bike özgüvenin yükselmiş, bende cevap vererek yükseleyim 😛 canım aynı durum bende de var, bence o renkler çekici bi hava katıyor
Öyle bir şey gözlemlemedim kendimde... koyu, belirgin ruj pek benlik değil sanırım. Doğal tonları tercih ediyorum.
Bendede özgüven oluşturuyor kadında ikici bişey ise erkek tarafından dudaklar ilgi çekici hale geliyor.
Bendede derken bence demek istedim yanlış anlaşılmasın😁😁
Haklısın, çünkü herkese yakışmaz. Kırmızı ruj yakışan kadın çekicidir. Bu yüzden özgüveni yükseltir 🌺
Ben fazla makyaj yapmam ama arada sürerim evet öyle oluyor
Daha ateşli gösteriyor kadını ondan olabilir mi sdfadf
Özgüvenim oldukça yüksek makyaj, ruj vs asla buna katkı sağlamaz bende...
Renkler herzaman kişiliğimizi ruh halimizi etkiler bence ben buna inanyorm kırmızı idialı ve çekici renk kategorisinde ve cesaret istenilir kullanımında bundan kaynaklanıyor olablir.
Makyaj yapmayı dışarı çıkmayı özledim karantina dolayısıyla aylardır evdeyim çok özledim benim yerimede sür :)
Allahim bu nasi dudak ya midem bulandi tövbe yarabbim gunah yazma
😂
Dikkatlice baktım tekrar fazla kalınmış
Kalın değil yamuk
Bu büyük dudak etkisini nasıl veriyorsunuz dudağın dışından mı sürüyorsunuz yoksa herkesin dudakları kocaman ve dolgun mu anlamadım...
Foto bana ait degildirrr 🙄🙄
Fakat bendede genetik olarak dolgun azeri ve ruslarda dolgun dudak yaygin bu kadarda fazla dolgun degil
Genel olarak sordum biliyorsanız diye
Bende öyle olmuyor tam tersi dışarıya çıktığımda çok dikkat çektiğimi düşünüyorum ve iğrenç erkeklerin amcaların
DEDELERİN gözlerini üstümde istemediğim için süremiyorum desem
Özgüvenli değil de dudaklarımın şekli daha belirgin duruyor gibi hissediyorum. Bordo rujum olmadan asla 💃
Kırmızı =aşk, tutku, özgüven
Olduğundandır.
Soruyya çverdiğim cevap harika😂 alkışlayın beni👏👏👏
Fotoğraftaki gibiyse beğenmedim
Örnek bir foto bana ait değil beğenip ekledim sadece
Özgüvenli bir rujdan alacak değilim ama çok severim kırmızı ruj ve en sık kullandığım tondur.
Kendime hiç yakıştırmam daha nude tonlar tercih ediyorum dudak rengime yakın olmalı
Malum erkekler de bu olmaz ama koyu ruj kullanan candır
Kullanmıyorum özgüvenimi de etkilemiyor
dene o zaman 🤪🤪🤪
evett kesinlikle doğru özellikle kırmızı ve kahve tonları...
Bana fazla yakışmaz ama bende öyle hissediyorum kfslncld
ben kullanmıyorum..
Yok, hayır.
Ruj tercih etmiyorum.
Bir bende olmuyor heralde 😂
Kesinlikle bende de oluyoorr
Ben dogal tonları seviyorum
Hola,
Makyajla aram 0 .
Bana yakışmıyo. Bu yüzden kullanmayı sevmiyorum.
Kırmızı ruj güzel görünüyor
Hiç sevmem öyle rujları
bende lacivert kullanınca
Evet, cok seksi oluyoruss 💋
bende lipstick veya kahve tonları 😊
MAske var ama 😊
normalde sjs
Mükemmel bnce
Farkındayım çoğu kızda var ojede de öyle.
Herkesde var bu😂
Birtak bende sanıyordum 😂
Birtek*
Yok ya yanlız degilsin😂
Aslında çok seviyorum, özgüvenli hissediyorum bir yandan fakat bir yandan da çok mu dikkat çekiyorum acaba diye kasılıyorum.
Koyu renkli ruj sevmiyorum ama bazı insanlarda çekici duruyor o yüzden özgüven yapabilir diye düşünüyorum
Hayatım bence bu kendini kırmızı rujla daha güzel ve seksi hissetmenden kaynaklanıyor. Kendine yakıştıran diğer kızlar da senin gibidirr.
bende tam tersi koyu sürnce kendimi kötü hissediyorm beyaz olan dişlerim koyu renk ruj sürünce sanki soluk gibi geliyor
Evet oluyor, ama pek sürmüyorum kendime yakıştıramıyorum..🙃
Damlacım 30 yasinda boyleyseniz gencliginiz nasil acaba
30 değil 33😃
Allahından utan be
pek kullanmamaktayım makyaja alerjik reaksiyon gösteriyor cildim :'(
Kendini daha güzel hissettiren herşey özgüven verir. Sadece kırmızı ruj değil.
Ruj kullanmıyorum ama önceden kız arkadaşım sürdüğünde dudağını ısırıyordum 😈😈
kadınlar bununla özgüven kazanıyor..
bu senin fotoğrafın mı?
Hayır
bu fotoğrafı çekmeyi nasıl başardın diye sorucaktımda. Bir de dudağının ayrımını neden saçlarınla yaptığınıda :) senin değilmiş zaten, çok önemli değil o zaman :)
evet kırmızı ruju ben de kendime yakıştırırım.
Evet varr
Çok koyu ruj sevmem ben. Korkunç duruyor ben de
Ben ruj hiç sevmem😞🙄
Makyaj genel olarak iyi hissettiriyor beni de
Evett özellikle bordo tonları