Sorum gayet açık ve her türlü eleştiriye de saygı duyarım.
Bıyık, kadınlarda çoğunla fazlalık tüyü olarak görülür ve haftada bir, bazıları geç çıktığı için 2 haftada bir alırlar. Bazı kızlarda çok şanslıdır ki hiç çıkmaz.
İşte kimileri de vardır ki hormonsaldır. Bazıları da feminizm altında bakımsızlığa kılıf uydurmuşlardır ve almamayı tercih ediyorlardır. Kimi erkekler de bakımlı olmadıklarından ötürü bu tarz kişiliklerden soğurlar.
erkekler beni ilgilendirmiyor açıkçası da ben kendimden soğurdum almasam.. ki soğuyorum evde olduğum halde hep alırım. İnsan görmüyor diye pala Remziye dönmeye gerek yok.. Her türlü çözümü var artık hormonsal da olsa lazeri var bilmem nesi var yapılır. Yeterki kafayı tak o işe
Kişisel tercihleri, beni alakadar etmez. Bu kızlardan soğuyan erkekler bu kızları seven erkekler kadar haklıdırlar. Sadece bu kızları görüp de onlara "bıyıklarını almalısın" diyen kişiler haksızın önde gidenidirler. Yani soğuyabilirler, sevmeyebilirler ama laf edemezler, herkesin kendi tercihine saygı duymak lazım.
Bu tür şeyler kişisel tercih, kimseyi alakadar etmez. Öyle kızlardan soğuyan erkeklerde soğumayan erkeklerde haklıdır kendilerince zevk meselesi nede olsa ama hiç biri öyle kızlara bir şey diyemez saygılı olmak lazım bu tür şeylerde.
bir erkekle buluştun diyelim flört aşamasındasın kumpir yicen bir bakıyorsun erkek tırnaklarını kesmemiş içleri de kir dolmuş hep işte o erkekten ne kadar soğursan bir erkek te bıyıklı bir kadından o kadar soğur
@kıremşanti hayır tabi ki, ben olsam neden retinue adamdır diyeyim ki, ben adamım derim değil mi? 🙄 Benim anlatabileceğimden çok daha güzel anlatmış, ben de saygı duydum onun ağzından paylaştım sadece 😊
Partnerimin benim gibi kişisel bakımına dikkat etmesi gerekli zaten? Ben nasıl onunla birlikte bir yere gidip bakımlı ve iyi giyinmiş bir şekilde duruyorsam o da öyle olmalı dağınık kendini salmış kadın ya da erkek hiç sevmem zaten..
Barbara bıyıklı bile güzeldir. Aslında herkes hayatında özgürdür isteyen istediğini yapar kendi nasıl mutlu olursa kimse karışamaz. Ben kadınlarda kıl görünce soğuyorum ben onların tuvalet yaptığını bile düşünmek istemiyorum :(
İsteyen istediğini yapar yahu Beğenmiyorsa sevgili olmaz olur biter Benim sevgilim olsa bıyıkları çıksa ve almasa söylerim bir sefer ve ben böyle seviyorum derse de ayrılırım olur biter Kimseyi üzmeye hakkımız yok
Ağa bıyık nedir ya. Bir kadın kendine bakmalı ya. erkek nasıl kendine koltuk altına genital bolgeye bakiyorsa kafinda bakmali. hatta erkeklerin sakal boyutu artik hanzolasmislar var yzuu kaplayan onlar dan farki olmutor kadinin biyiklisinin itici bencr
haklılar bence gözüme hitap etmeyen şeye katlanmak zorunda değilim, o da değil ben de bakımlı olmalıyım erkek de bakımlı olmalı cinsiyet ayrımı yok bunun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şu soruyu soracak kadar feminist oldugunu anladık senin de salak :D
Birisi yazmis yukarida arkadasim biyikli sevgilisiyle opusuyordu diye. Biyikli kizla opusmek ile muhtar semsettin abi ile opusmek arasinda pek bi fark yok bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla kaşlarımı n ortasını ilk defa bu ay aldım gerisini siz düşünün sjsjsj
Haksızdır bence ya sakal da bıraksınlar hatta mal mal sorular gene
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakım önemli ama bu da doğal birsey yanı kuaför yok birsey yok seviyorsa sıkıntı etmez hatta geyik bile yapabilirsiniz aranızda. Hem herkes bıyığını kaşını almak zorunda da değil