Güzellik & Bakım Duşta en çok zamanı kadınlar mı yoksa erkekler mi geçirir? Nisa1981 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geceniz nasıl geçiyor? Duşta en çok zamanı kadınlar mı yoksa erkekler mi geçirir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kadında amma kir varmış, o suyun rengi ne öyle.. Tiksindim şimdi. :D 1 1 Yorumla Nisa1981 +1 yıl Badana yaptım ondan 😂 Yorumla
cerenjmo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bence kadınlar daha uzun zaman geçiriyordaha çok bakım ürünü kullandığımız saçlar uzun olduğu için fallan gibi etkenler var 2 0 Yorumla
herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Erkekler 10 dkk da duş alıyor, ben anca suyu ayarlıyorum 3 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl sanırım bu o insanın suda ne kadar zaman geçirmeyi sevmesiyle alakalı :)ben duşta vakit geçirmeyi seviyorum mesala..başkası sevmez 1 0 Yorumla
Vicdansiz000 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kadınlar bence.Ben yarım saat kaliyorsam , bir kız iki saat kalır. 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Kadınlar sanırım. Soruda paylaştığın resmî çok beğendim. 😎 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Heyecan yok 😌🤪 Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Duşta yanımda partner im varsa çok kalirim yoksa 5 10. dk dır duş süresi 1 2 Yorumla Makedondoktor +1 yıl Bu arada su baya kirlenmiş Yorumla Makedondoktor +1 yıl Sıkıcı ve durgun senin? Yorumla
mesken01 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl giyinme soyunma dahil 10-15 dk en fazlaçok durunca daralıyorum 1 0 Yorumla
_PANDORA_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kadınlardır muhtemelen, ben saçımı yıkayana kadar bi saat gidiyo flgkjdf 1 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl kadınlar kesinlikle.. ama jakuzi varsa.. kadınlarla yarışırım :) 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 527 cevap paylaştı. Ben küvet keyfi yapmayı seviyorum ama acil isim varsa da 10 dakikada çıkarım yanı 😊😊😊 1 0 Yorumla
Tirtirlibiskuvi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl en fazla kim masturbasyon yapiyorsa o en cok banyoda kaliyordur... 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bende bilmiyorum hangisi daha uzun kalıyor ama şu fotoğrafta ki kim? Suyun pisliğine bak işedi mi kız ne yaptı :D 1 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl 10 dakikamı almayan bir duş olayım var :) ha bu arada bacaklar güzelmiş :) 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kadınlar sanırım.. O saçlarla nasıl başa çıkıyor kadınlar.. Hiç benlik değil :)) 1 0 Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Tabiki kadınlar Görsel anlatıyor Her şeyi Birde bunu perde arkadi var yani 😂😂😂 1 0 Yorumla
ufukkiraz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Kesinlikle kadınlar. Gece senin bu harika bacaklarına ve ojeli parmaklarina bakarak geçiyor. Harikasin 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. Knka benim bacaklar böyle değil be 🤦🏼 1 2 Yorumla Nisa1981 +1 yıl 😂 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Gözyaşım pıt💧 Yorumla
uygucupandacikk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl staj yaparken küveti doldurup içinde uyumuşluğum vardı :D :D 1 0 Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nedense bazen 5 dakika bazen 2 saat sürüyor 4 1 Yorumla TheLeon +1 yıl Neden? Aşk acısı mı? Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben sabah girip akşam çıkıyorum 3 1 Yorumla TheLeon +1 yıl Hadi ordan Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. kadınlar.. 2 0 Yorumla
Qashqaii Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kadınlar daha çok zaman geçiriyor 1 5 Yorumla Qashqaii +1 yıl Sıkıcı geçiyor Senin nasıl geçiyor Yorumla Nisa1981 +1 yıl Ramazan olunca durgun Yorumla Qashqaii +1 yıl Ramazan olmasaydı nasıl geçerdi Yorumla Nisa1981 +1 yıl Ramazan olmayıncada pandemi var bişey değişmez :)) Yorumla Qashqaii +1 yıl Hatırlatmasaydın keşke pandemi bitirdi beni 😔😒 Yorumla
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 2 saate yakın kalıyorum erkekler her türlü 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 621 cevap paylaştı. ramazan bitse de geçirsek 1 0 Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İkisi de. Severim uzun durmayı 1 1 Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Sıkıcı. Şansım yok hiç Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Sanırım kadınlar daha uzun zaman geçiriyor 😇 1 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben bence 😂 1 3 Yorumla armstor +1 yıl Sıkıcıdan hallice Yorumla Nisa1981 +1 yıl İstanbul haliç mi 😂 Yorumla armstor +1 yıl Yok bee alakam yok 😂 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kadınlar daha fazla zaman geçiriyor doğal olarak.. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kasdınlar ya erkekler ne yapğacak da duş da 1 0 Yorumla
Cnozglll Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Böyle ayakların varsa öpup masaj yapabılırım 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı. Su faturasını odeyen cok durmaz. 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlar geçirmeli ama bilmiyorum hangi taraf 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 Görsel varmış soruda yeni gördüm tğhh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor cinsiyet ile ilgisi yok 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıcı geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer soruya xp yetmiyor ama cevap vermek istedim zaten sekste tatmin olmazsa bi taraf ilişki de aldatmaya gidiyor Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tabi ki kadınlar. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Kadında amma kir varmış, o suyun rengi ne öyle.. Tiksindim şimdi. :D
Badana yaptım ondan 😂
bence kadınlar daha uzun zaman geçiriyor
daha çok bakım ürünü kullandığımız saçlar uzun olduğu için fallan gibi etkenler var
Erkekler 10 dkk da duş alıyor, ben anca suyu ayarlıyorum
sanırım bu o insanın suda ne kadar zaman geçirmeyi sevmesiyle alakalı :)
ben duşta vakit geçirmeyi seviyorum mesala..
başkası sevmez
Kadınlar bence.
Ben yarım saat kaliyorsam , bir kız iki saat kalır.
Kadınlar sanırım. Soruda paylaştığın resmî çok beğendim. 😎
Heyecan yok 😌🤪
Duşta yanımda partner im varsa çok kalirim yoksa 5 10. dk dır duş süresi
Bu arada su baya kirlenmiş
Sıkıcı ve durgun senin?
giyinme soyunma dahil 10-15 dk en fazla
çok durunca daralıyorum
Kadınlardır muhtemelen, ben saçımı yıkayana kadar bi saat gidiyo flgkjdf
kadınlar kesinlikle.. ama jakuzi varsa.. kadınlarla yarışırım :)
Ben küvet keyfi yapmayı seviyorum ama acil isim varsa da 10 dakikada çıkarım yanı 😊😊😊
en fazla kim masturbasyon yapiyorsa o en cok banyoda kaliyordur...
Bende bilmiyorum hangisi daha uzun kalıyor ama şu fotoğrafta ki kim? Suyun pisliğine bak işedi mi kız ne yaptı :D
10 dakikamı almayan bir duş olayım var :) ha bu arada bacaklar güzelmiş :)
Kadınlar sanırım.. O saçlarla nasıl başa çıkıyor kadınlar.. Hiç benlik değil :))
Bazen uzun zaman kalıp fayansları yapıştırdığım doğrudur :D
Tabiki kadınlar
Görsel anlatıyor Her şeyi
Birde bunu perde arkadi var yani 😂😂😂
Kesinlikle kadınlar. Gece senin bu harika bacaklarına ve ojeli parmaklarina bakarak geçiyor. Harikasin
Knka benim bacaklar böyle değil be 🤦🏼
😂
Gözyaşım pıt
💧
staj yaparken küveti doldurup içinde uyumuşluğum vardı :D :D
Nedense bazen 5 dakika bazen 2 saat sürüyor
Neden? Aşk acısı mı?
Ben sabah girip akşam çıkıyorum
Hadi ordan
kadınlar..
Ben 1 saat kalıyorum 😃
Kadınlar daha çok zaman geçiriyor
Sıkıcı geçiyor
Senin nasıl geçiyor
Ramazan olunca durgun
Ramazan olmasaydı nasıl geçerdi
Ramazan olmayıncada pandemi var bişey değişmez :))
Hatırlatmasaydın keşke pandemi bitirdi beni 😔😒
Kadınlar daha uzun kalır bence
2 saate yakın kalıyorum erkekler her türlü
ramazan bitse de geçirsek
İkisi de. Severim uzun durmayı
Sıkıcı. Şansım yok hiç
Valla ben geçiriyorum
görsel birçok şeyi açıklıyor :d
Ben 30!40 dk kalıyorum 😂
Her iki cinste geçirir
Sanırım kadınlar daha uzun zaman geçiriyor 😇
Kisiden kişiye değişir bence
En uzun 15 dk. Su yok su
Ben bence 😂
Sıkıcıdan hallice
İstanbul haliç mi 😂
Yok bee alakam yok 😂
kadınlar daha fazla zaman geçiriyor doğal olarak..
askeri düzen maksimum 5 dk :)
Kasdınlar ya erkekler ne yapğacak da duş da
Böyle ayakların varsa öpup masaj yapabılırım
Su faturasını odeyen cok durmaz.
Walla ben baya uzun zaman geçiririm
alev aldın yine kendine müslüman nisa.
Kadınlar daha çok zaman geçiriyor.
Kadınlar
Fotoğraf hiç estetik değil
en az yatım saat
kadınlar.
Kadınlar
Kadınlar
bence kadınlar
Kadınlar tabi
Kadınlar
Kadınlar
Kadınlar
Kadınlar geçirmeli ama bilmiyorum hangi taraf
🤣 Görsel varmış soruda yeni gördüm tğhh
Kişiden kişiye değişiyor cinsiyet ile ilgisi yok
Sıkıcı geçiyor
Diğer soruya xp yetmiyor ama cevap vermek istedim zaten sekste tatmin olmazsa bi taraf ilişki de aldatmaya gidiyor
Tabi ki kadınlar.
Kadınlar