Bu konuda uzun saç etkili midir?
#Edameda 🌺
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Evet ya, kese, lif şampuan 3 lemeden çıkmıyorum.
Şampuan, saç kremi, duş jeli, duş yağı derken 2 saat nasıl geçmiş farketmiyorum çoğu zaman 🙂
Çünkü gerizekalii su bitene kadar duruyordu seviyordu sıcak suda kalmayı bi bok yaptığı yok her 2 dk bi gidiyordum hala çıksın diye bağırmak için kapı zaten açık sonuna kadar bende geziniyorum
E seviyormuş sıcak suyu, keyif alıyormuş.
Peki senin onun çıkmasını isteme sebebin işin olduğu için senin kullanman gerektiğinden falan mı yoksa rahatsız mı oluyordun?
O zaman hak verdim.
Yoksa böyle romantik adam bulmuşsun niye bıraktın yazacaktım :)
Neyse daha fa, la bahsetmeyelim o zaman sinirin daha fazla bozulmasın.
Ben merak etmiştim, yazdığın için teşekkür ederim.
Biraz sinirlenmene sebep oldu ama kusura bakma :)
Romantikligi batsın bikeresinde de kafamı yere vurdum düşüp kacarken mallık salakk herif
Çünkü bana su fırları beni ısladı bende ona gününü göstermek için daha çok su bulup döktüm oda beni kovaladı daha çok ıslasın diye bende banyoya gidip kapıyı kilitleyecektim bi kova şu doldurup açıp dökecektim banyoda ayağım kaydı başımı vurdum hepsi onun yüzünden
Kafanı vurman yani sonucu kötü olmuş üzüldüm ama olayın kendisi aslında pek çok kadının filmlerde falan görünce özendiği şeyler.
O adamı boş bırakmazlar :)
Şimdi ilişki durumu ne peki?
Anladım.
Umarım dertlerini kısa sürede atlatırsın.
Yalnız eski eşin bahsettiğin kişi ile uyumlu olabilir, yani doğru bir karar almış olabilir :)
E çünkü o bahsettiğin duş olaylarını falan şimdiki eşi daha fazla sevecektir sana veya bir başkasına kıyasla :)
Mk senin beyninle gotunn yemek degistirdiii ne boş konusuyonn eşim ilkte erken bitiyordu ama sonra saatlerce mutlu oluyorduk niye ayrılan insanların tek problemi cinselik diye boş düşünceye kapılıyorsunuz sorun yatakta degildi mall
Bizim beynimiz kasık altımızda çalışmıyor sizin gibi. yatakta gayet mutluyduk ama herşey bir patlıcan ve delik değil daha önemli şeyler var bu hayata çünkü severek evlenmedim çünkü anlaşamıyorduk çünkü zamanla soğudum ve özel daha bir çok sebepler yuzunden👍
peki nasıl mutlu oluyorsunuz kendin söylemedin mi 5 dk içinde boşalıyor diye
peki hangi sebepler boşanmanıza neden oldu maddiyat mı tip mi yaş mı
Sen hiç cinselik yasamdinmi mall 1 ci seferde cabuk bitiyor herkes sonra tekrar 2 ci seferde uzun sürüyor bunu bilmiyor musun sorun maddi degildi yaş sorunu da yoktu benden 2 yaş büyük sadece herşey normal başka özel aile için sorunlar sana ne ki
ben çok seks yaptım merak etme canım ama hiç birinde ilk seferinde erken boşalma yaşamadım şimdiye kadar ve genelde sevişmeden de yapmam kimseyi
Bizde sevisiyorduk ama ilşkiye girince cabuk bitiyordu seninkiler seksi ve güzel değildi galiba haha
güzel olanı da vardı olmaya nı da ben ona pek bakmam yatakta iyi olsun yeter bana iç giyimi güzel olsun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş