En çirkin rusu ve en güzel türkü koydum ama yaranmak gibi bir amacım yok adaletli olsun diye o yüzden lütfen sorgulamayın :)
Rus kızları
Türk kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi kendinize ironi yapıyorsunuz. Güzel heryerde güzeldir çok güzel türk kızları var, Ruslardan da güzel gördüm. Rus erkekleri önde ama oda bir gerçek.
Cevap
11Cevap
Türk kızlarndan soguduk sayende 😁
ayni kategoride değil aynı kültürel sosyal ekosistemin içinde de değil Türk kızı ve rus kızı, Türk kızı libya, cezayir, malezya, suudi arabistan, yemen, pakistan, tacikistan kızlarıyla kıyaslaman lazım.
Rus kızlarınıda, italyan, fransız, ingiliz, irlandalı, norman, keltli, yunan vs..
Ok boomer...

Ben türk değilim ama türk kızlarına yaptığınız baskılardan artık ben bile sıkıldım
Hehe
E bize sorulsa biz de rus erkekleri derdik zaten :D
bu kadar çok rus kızını seviyorsanız toplanın gidin rusyaya kardeşim, işin sonunda yine türk kızına kalcanız ama. d
türk kızıyla evlenme zorunluluğu var sanki tek diyebilceğiniz şey "Yiner TürJ KızıNa KlaCaNıZ amMAaa" ama bunu diyen senin gibi sitede kız düşürmeye çalışan 4m budalalarına 200k rus gelin şoku
@TürkKızıDüşmanÇetesi nickinden dolayı çokta ciddiye almıyorum seni. d zaten türk kızlarını savunduğumda onlar da eksi atmış ne b ok yerseniz yiyin a q
Türk kızları düşman çetesi mi AHSJWOXJWJXJWJ kac yasindasin 2 falan mi
Ben şahsen en çirkin türk kızını dünyanın en güzel kızına değişmem her şey seksten ibaret değil. bu arada çirkin insan yoktur
Rus kızları der geçerim
tabiki kıllı türk kizlari erkeklere benziyolar
Haykirdim ahahaha
😂😂kıllı ne alaka ya türk kızlarının kıllı olduğunu görmedim
cok var elbiseli göremesin
İyiki türk değilim o zaman😂😂
yaw türk olmak zaten tatli kıllı olsada rus tan tatlidir
Bence rus kızları daha güzeller
Çerkesler daha güzel
ahahahah utandım
:))
Genel olarak bakıldığında Ruslar daha güzeller