Güzellik & Bakım BİM'in bu deodorantini kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hem fiyatı ucuz hem kokusu çok güzel tek bayilan ben miyim? BİM'in bu deodorantini kullanan var mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kokusu güzel olabilir güzel bi performansı yok en iyi deodorant REXONA tek geçerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bence de kalıcı değil kokusu uçuyor hemen ben tek kokusu için alıyorum Yorumla
HappyOrPsycho Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yine aynı soru sfjsjs evet çok güzel kokusu var annemden biliyorum sjss 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ejdnsnkeke Yorumla Soran +1 yıl Napiyim az kişi cevapladı Yorumla HappyOrPsycho +1 yıl Buna çoookkk cevap gelsin inşşş😂 Yorumla Soran +1 yıl İnşşş endndjej Yorumla
C-J-N-G Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Genellikle kötü emellere alet edilmek için kullanılıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl kokusu güzel diye alıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu deodoranttan iyi dildo olur kızlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aklıniz fikriniz cinsellikte Yorumla OmenTonrim +1 yıl Evet baaak: meme meme meme. En kutsal şey sekstir unutma Yorumla Soran +1 yıl Ya he he Yorumla Soran +1 yıl Rahibeler ölsün o zaman Yorumla OmenTonrim +1 yıl Keşke birini bana verseler. O penissizlik onlara neler yaptırır neler Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 23 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kokusu güzel de etkisi nasıl 😆 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Powermen +1 yıl Ney nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ne etkisi anlamadım Yorumla Powermen +1 yıl Deodorantin ne etkisi olabilir ki terlemeyi önlemekten başka Yorumla
bigfire_ Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl İnş kokusu için almışındır 0 10 Yorumla Soran +1 yıl E zaten? Yorumla bigfire_ +1 yıl Anladın sen Yorumla Soran +1 yıl Şu aklınızı daha yararli şeyler için kullanın pls Yorumla bigfire_ +1 yıl Mesela Yorumla Soran +1 yıl Bilime falan yorun hep akliniz bel altı olmasın Yorumla bigfire_ +1 yıl Neden yanlış anlıyosun Yorumla Soran +1 yıl Yanlış mı? Ciddi misin fkxmsks Yorumla bigfire_ +1 yıl Ne anladın merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Sen ne anlatmak istedin onu de ilk önce Yorumla bigfire_ +1 yıl Bilmem öylesine yazdım belki konuşuruz diye Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 997 cevap paylaştı. Merak ettim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk defa aldım gayet iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kokusuna bayılıyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bimden başka aldığım ürünler var ama diyemiyorum utanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Utanacak ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanıyorum istersen öneride bulunabilirim buradan olmaz Yorumla Soran +1 yıl İsteği kabul et Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyi işte ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kokusu güzel olabilir güzel bi performansı yok en iyi deodorant REXONA tek geçerim
Evet bence de kalıcı değil kokusu uçuyor hemen ben tek kokusu için alıyorum
Yine aynı soru sfjsjs evet çok güzel kokusu var annemden biliyorum sjss
Ejdnsnkeke
Napiyim az kişi cevapladı
Buna çoookkk cevap gelsin inşşş😂
İnşşş endndjej
Genellikle kötü emellere alet edilmek için kullanılıyor
Nerden biliyon
kokusu güzel diye alıyorum
Bende
Bu deodoranttan iyi dildo olur kızlar
Aklıniz fikriniz cinsellikte