Güzellik & Bakım Pudralı deodorantları kullanabiliyor musunuz cidden? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok gıcık pudralılar#Edameda 🩷 #Emotion 🌸 Güncellemeler1 yıl Günce Pudralı deodorantları kullanabiliyor musunuz cidden? Cevapla Pudra Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Ben kullanıyorum çok hoş kokusu 0 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır pudralilar çok kötü. Rolonlarda kiyafetler de iz bırakıyor. En iyisi pudrasız deodorant 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eskiden bir kaç kez farkında olmadan alıp kullandım pudra izi giyindiğim tişörtlere bulaşıyordu bence kullanışsızlar 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Pudra terlemeyi önler.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. ben kullanabilirm fark etmez 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Evet gayet iyi bence 1 1 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Normali o resimdeki zaten Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kullanıyorum çok hoş kokusu
Hayır pudralilar çok kötü. Rolonlarda kiyafetler de iz bırakıyor. En iyisi pudrasız deodorant
Eskiden bir kaç kez farkında olmadan alıp kullandım pudra izi giyindiğim tişörtlere bulaşıyordu bence kullanışsızlar
Kullanmıyorum ki
Pudra terlemeyi önler..
Kullanamıyorum sevmiyorum
Hayıırr nefret ediyorum
ben kullanabilirm fark etmez
Evet gayet iyi bence
Normali o resimdeki zaten
Hiç işim olmaz böyle saçma sapan şeylerle
Güzel oluyor
hayır canım
Hiç kullanmadım.