Kürek gibi, buruş buruş, erkek eli, siz demeden ben diyim 🧸

Eline neden kötü benzetmelerde bulundun? Kimse elini eleştirme hakkına sahip değil. Ayrıca tek ihtiyacı olan tırnaklarını bu kadar kısa kullanmaman. Bu da elbette senin tercihindir fakat bir tık uzatırsan parmakların daha uzun duracaktır. Bu genel pratik bir bilgi lütfen yanlış anlama eline karşı bir cümle sarf etmiyorum.😊
Herkes senin gibi nazik bir hanfendi olsa keşke. Burada soru paylaşınca herkes kendinde eleştiri yapma hakkını buluyor nedense😄 yok elim büyükmüş, yok buruşukmuş. Işin ilginç yanı ellerim gerçekten genele göre küçük. Bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim ama olmayan bir şeyi de kabul edemem. Söylediğinde haklısın, deniyorum da uzatmayı ama sonunda yine kesip kurtuluyorum, pek alışamıyorum uzun tırnağa, hijyenik gelmiyor bana, lakin şekil verme amacı ile biraz daha uzatacağım.🥰🧸
Kesinlikle, sosyal medya insanların kendini özgur hissettiği ve kendinde her hakkı bulduğu bir ortam. Ayrıca küçük eller bence daha tatlı😅
Cevap
7Cevap
Yoo gayet güzel bunların uzun veriyonu midemi bulandırıyor aynı yırtıcı hayvan gibi pençeli pençeli iğrenç
Hahahhahha dimiii
Öyle öyle kanki
Guzel bence renk cok guzel
@oski35 siyah beyaz bej kahverengi
@Magdurum123 renk guzel de ojenin yapısını hiç beğenmedim
Ayni markadan alma ve ojeye cok para verme muhakkak kadin tirnaklarinda olmasi gereken bisey bencee❤
Essence markasının normal ojesinden alıcaktım sonra aynı renkte ama doğal içerikli ve tırnak guçlendirici olanını gördüm. Bunu alayım dedim ama sanırım doğal içerikli olduğu için yapısı tuhaf, yani bir kere sürünce cok renksiz kalıyor ve değişik çok bulaşıyor her yere
AMA bakim yapiyo ayni zamanda bence haftada 1 bir limonu suyla seyrelt parmaklarini 10 dakika tut onun disinda normal 3 tl lik oje kullan
Minicik lla ele bak 😂
Ironi mi gercek mi
Yok ciddiyim 1.50 falan mısın
Az once bi kiza yaptigim yorumu okusana😂 bana erkek eli demiş
Görüyorum kör onlar 😂
Hasetçi kokoşlar, kendi elleri kürek gibi galiba çekemediler wjsjejwjw
Zoruna gitmis bir de kapak yorumumu silmis
Herkesin düşüncesi farklı şimdi 🙆
Dusunceyle alakası yok. Kücük olan bi ele buyuk diyenin dusuncesi farkli olamaz
Sanırım başak için en zor şeylerden birisi oje 😅
Ay nasıl bulaşıyor her yere, koyu renk oldugu icin de cok kötü duruyor hatalar
Doğrudur aynı şey değil tabi ama ben de resim çizerken zorlanırdım zamanında dışarı taşınca 😅
Her şey nizamlı ve intizamlı olmalı 😂
Dimi ya alt tarafı otsun nedir bu derdin tasan sal gitsin 😅
Kankacım ellerim ordan buyuk mu gozukuyo Allah askına soyle😂
Bu mesafeden iyi bana vurmadığın sürece sıkıntı yok 😅
Bir kere de dalga gecmeswn
O kadar zaman konuştuk sence bu mümkün mü 😅
Sen de ellerimin buyuk oldugunu dusunuyorsun hee
Yok be iyi
bıraz uzatmayı dene
Gayet iyi
Biraz sisman gibi
Peeki