Estetik yaptıran kişi, öz güvensiz midir?

bence öz güvensizlikle asla alakası yok kendini her türlü beğeniyordur ama daha çok beğenmek için yaptırmış olabilir böyle bi algı olması çok saçma güzelse bile kendisine daha hoş gözükmek için yaptırabilir kendine güvenen biri de gayet
Cevap
20Cevap
Değildir,
Hatta bakımlı olduğunu düşünürsek kendine güvenen biridir aksine.
Guzel ve bakımlı kadınların özgüvenlerinin fazla olduğunu düşünmüşümdür hep
Hayır özgüvensiz diyemem Bana daha çok kendiyle barışık olmayan mükemmelliyetci bir karakter gibi geliyor...
Özgüvensiz demezde kendiyle barışık değildir denilebilir
Özgüvenlidir beğenmediği yerleri değiştirmek istiyordur sadece
Özgüvensiz demeyelim de kendini kendine göre güzel görememek diyelim.
hayır kendine göre güzel görünse bile daha çok güzel görünmek istiyor olabilir bence :)
Yok be. Sadece güzelliğine güzelik katıyor. Kötü bir şey değil.
psikolojık sıkıntı varsa , tetikler ozguvenıde tabı.
Bence özgüvenle bir ilgisi yok çok güzel biri de zevkine ya da sadece hoşuna gittiği için ufak operasyonlar yaptırabilir kısacası paran varsa yaptırırsın😂
Danla Piliç'in gerçekten estetiğe ihtiyacı vardı. Çirkindi hemde ne çirkin. Ha şu var, bu kız ne yaparsa yapsın hala çirkin. Çünkü ben onu hala üzerine kızarmış tavuk giydirilmiş fotoğrafı ile hatırlıyorum 😂Bu tarz medya önünde olan insanların bunu özgüvensizlikten değilde geçmişte parasızken hayal ettiğini, para ellerine geçince o planları hayata geçirdiklerini düşünüyorum.
Bazılarının güzelliğine gölge düşürdüğünü düşünerek yaptırdığını.
Estetikle baştan sona yenilenip değişiyorsa tabii ki öz güvensiz denebilir, ama ufak dokunuşlardan zarar gelmez.
öyle olduğunu düşünüyorum..
mükemmelliği ararken kaybolanlardan..
Sürekli aynı bölgeye estetik yaptırıyorsa evet. Yeniden tekrar tekrar istediğini bulamadığını düşündüğünde. Bunun dışında özgüven eksikliği demek pek doğru olmaz.
Hayır, estetikle özgüven ilişkisini kim neden kuruyor anlayabilmiş değilim. Neden daha güzel gözükmek için makyaj yapanlar da özgüvensiz değil o zaman?
Güzel görünmeyi herkes ister. Burnum dışında güzel olduğunu düşünüyorum mesela. Estetik yaptırsam dünya güzeli olurum. Pek alakası yok bence
Durum bende de aynı valla :D
Özgüvensiz demeyelim ama kendini çok sevdiği söylenemez.
Kişiye göre değişir güzel olduğu halde daha güzel olmak için bile yapan var
Dış güzelliğe gereğinden fazla önem veren kişidir, tıbbi bir gereklilik yoksa
Tıbbi bir zorunluluk yoksa birazda olsa özgüven eksikligi yaşıyor denilebilir.
Özgüveni olsa kendini o şekilde beğenir ve yaptırmaz özgüvensiz tabiki
Tabiiki hayır kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmak ister
En İyi Cevaplar