Güzellik & Bakım Büyük göğüslü olmak nasıl bir duygu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 75 B'lerle mutlu olmalı mıyız olmamalı mıyız? Kıskanmıyoruz sizi:)) Güncellemeler+1 yıl Büyük göğüslü erkekler gelmiş:)) Büyük göğüslü olmak nasıl bir duygu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EylulVera Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Meme memedir cok da takilmamak lazim. Cocuk dogurduktan sonra ister istemez hepsi ayni yolun yolcusu oluyor 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Ben çocuk da doğurdum öyle bir büyüme olmadı. Büyük olanlarda sarkma oluyor galiba sonradan Yorumla YeşilGözlüPrens01 +1 yıl Tecrübe böyle bir şey tamamen haklısın Yorumla EylulVera +1 yıl Buyume degil de sekil degistirme diyelim. Buyuk olanlar daha dezavantajli tabii. bence bi tik sanslisin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kendin için kötümser konuştun gibime geldi:) Yorumla EylulVera +1 yıl Ehh kismen diyelim😀 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları size çok imreniyor :D Yorumla EylulVera +1 yıl Degiselim ya ben istemiyorum 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Kaç olduklarına bağlı :D Yorumla YeşilGözlüPrens01 +1 yıl Bölüyorum ama ilk cocukta direk bozuluyor mu :D? Yorumla Soran +1 yıl @YeşilGözlüPrens01 Damlamasan olmazdı değil mi:)) Yorumla YeşilGözlüPrens01 +1 yıl ona göre seçelim kadını :D Yorumla Soran +1 yıl @YeşilGözlüPrens01 pazardan elma mı seçiyorsun hayvan herif. Umarım biri annene falan da öyle der Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Vücut yapına bağlı. Çok iri değilsen mutlu ol iyi görünürler 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. En doğalı küçük olan fincan kadar olan hem zevk veriyor hem tutku onları sevmesi büyükler inek memesi gibi itici gelir bana 0 0 Yorumla
Menustaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl 75b iadeli bence. kz arkadaşım ki de öyle. gayet de iyi 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum bende küçük göğüslüyüm 0 0 Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Mutlu değilim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla bflskfs +1 yıl Küçük olmaları sinirimi bozuyor 😭 Yorumla Soran +1 yıl Yahu biz büyükleri sorduk bacım :D Yorumla bflskfs +1 yıl Detayına bak 😭 Yorumla bflskfs +1 yıl Kendi sorunu sana mı anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Eh tamam haklı sayılırsın :) Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seninki ideal olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Meme memedir cok da takilmamak lazim. Cocuk dogurduktan sonra ister istemez hepsi ayni yolun yolcusu oluyor
Ben çocuk da doğurdum öyle bir büyüme olmadı. Büyük olanlarda sarkma oluyor galiba sonradan
Tecrübe böyle bir şey tamamen haklısın
Buyume degil de sekil degistirme diyelim. Buyuk olanlar daha dezavantajli tabii. bence bi tik sanslisin 😀
Kendin için kötümser konuştun gibime geldi:)
Ehh kismen diyelim😀
Bazıları size çok imreniyor :D
Degiselim ya ben istemiyorum 😀😀
Kaç olduklarına bağlı :D
Bölüyorum ama ilk cocukta direk bozuluyor mu :D?
@YeşilGözlüPrens01 Damlamasan olmazdı değil mi:))
ona göre seçelim kadını :D
@YeşilGözlüPrens01 pazardan elma mı seçiyorsun hayvan herif. Umarım biri annene falan da öyle der
Vücut yapına bağlı. Çok iri değilsen mutlu ol iyi görünürler
En doğalı küçük olan fincan kadar olan hem zevk veriyor hem tutku onları sevmesi büyükler inek memesi gibi itici gelir bana
Benimkiler ufacık kıskanmıyorum
Beyler sarın ablaya ilgi
75b iadeli bence. kz arkadaşım ki de öyle. gayet de iyi
Olsun sizinkilerde güzel
Hiç bilmiyorum bende küçük göğüslüyüm
Çekici olsa gerek. 😍
Buyuk goguslu severiz de 75 b de iyidir
Mutlu değilim
Sebep?
Küçük olmaları sinirimi bozuyor 😭
Yahu biz büyükleri sorduk bacım :D
Detayına bak 😭