Güzellik & Bakım Dolgun göğüslü olmak nasıl bir duygu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce yaptırmaya değer mi? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Son çağrı Dolgun göğüslü olmak nasıl bir duygu? Cevapla Dolgu Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cok kişisel bir soru bu herkes için cevabı farkli olacaktır. 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Zaten burada herkes kişisel cevap vermiyor mu? Yorumla ruby87 +1 yıl Sen de haklısın 😁 Yorumla Soran +1 yıl Neden internetten bir fotoğraf tercih ettin? Yorumla ruby87 +1 yıl Ay canım cok tatlisin ya. Internetten mi sandın😁 Yorumla Soran +1 yıl E yani böylesini herkes ister ama böyle mi gerçekten:)) Yorumla ruby87 +1 yıl Istedigin zaman gelip dokunabilirsin bebeğim Yorumla Soran +1 yıl aslkdnasds istediğim zaman görebilir miyim peki? boyutu çok iyi buna benzer güzel dururdu Yorumla ruby87 +1 yıl Burada özel sohbet yasak sonra yorum siliyo KS Yorumla Soran +1 yıl Ekleyeyim, nerden anlayacaklar ben yeniyim bilmiyorum Yorumla ruby87 +1 yıl Ismime tiklayip profile gecebilirsin oradan mesaj Yorumla Soran +1 yıl Ben yeniyim atamam ki mesaj Yorumla ruby87 +1 yıl Gizlisin bende seni bulamam paradox oldu sfsfsfs Yorumla Soran +1 yıl dur ben ekliyim seni Yorumla ruby87 +1 yıl Xper1 ekleyen sensin di mi Se.. ilk iki harfi Yorumla Soran +1 yıl Evet evet Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Seninkiler gerçekten öyle mi Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Yaptırmayı mı düşünüyorsunuz ama gögüs uçlarınızda kaymalar oluyor ve ilerde bebek oldugunda sıkıntılar yaşıyabılıyorsunuz 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. mükemmel bir şey partnerine vereceğin daha güzel zevk olmaz 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Güzel ama sırt ağrısı yapıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 80B falan olsa yeter ya 70A bile dolmuyor Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Yaptırma boş ver dolgun değil derken sarkık mı 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Her zaman orijinal iyidir 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapayi orijinali gibi durmuyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa yaptırdın mı sen? Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hayir ama hem goruntu itibariyle hem de yaptiranlarin soyledigine gore oyle. Yorumla
FrkDmrcn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Değmez senimde iyidir ama sana öyle geliyordur 0 2 Yorumla FrkDmrcn +1 yıl Sorun etme bence Yorumla FrkDmrcn +1 yıl Değmez Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Anladık da memen yok vacm kilo al çıkar memen 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 730 cevap paylaştı. Yaptırma dedim dii ama 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Doğallık güzeldir 0 1 Yorumla cakir2607 +1 yıl Ne istiyorsun Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Asla 0 2 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Degmez Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Olamazzzzzz hayir nasla Yorumla
mutinmniz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bence dolgun itici duruyor 0 1 Yorumla mutinmniz +1 yıl Yaptır be yaptır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel bir duygu 😅 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85 C Yorumla Soran +1 yıl Ovvv gerçekten mi? 85B ya da C istiyorum ben de. Nasıl bir görüntüsü var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet görüntüsü Bitişik duruyor ve çok kadınsı güzel bir görüntü var o yüzden mesela Sevgilim asla dekolte giydirmez😅 Yorumla Soran +1 yıl Büyükler de bitişik durabiliyor mu? Doktora bunu sormuştum ameliyattan sonra görürsün deyip gülmüştü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten büyük olunca bitişik durur küçükler ayrı durur Yorumla Soran +1 yıl Ya çıplak olmamak şartıyla bi görebilir myiiim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayııır maalesef olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cok kişisel bir soru bu herkes için cevabı farkli olacaktır.
Zaten burada herkes kişisel cevap vermiyor mu?
Sen de haklısın 😁
Neden internetten bir fotoğraf tercih ettin?
Ay canım cok tatlisin ya. Internetten mi sandın😁
E yani böylesini herkes ister ama böyle mi gerçekten:))
Istedigin zaman gelip dokunabilirsin bebeğim
aslkdnasds istediğim zaman görebilir miyim peki? boyutu çok iyi buna benzer güzel dururdu
Burada özel sohbet yasak sonra yorum siliyo KS
Ekleyeyim, nerden anlayacaklar ben yeniyim bilmiyorum
Ismime tiklayip profile gecebilirsin oradan mesaj
Ben yeniyim atamam ki mesaj
Gizlisin bende seni bulamam paradox oldu sfsfsfs
dur ben ekliyim seni
Xper1 ekleyen sensin di mi Se.. ilk iki harfi
Evet evet
Seninkiler gerçekten öyle mi
Yaptırmayı mı düşünüyorsunuz ama gögüs uçlarınızda kaymalar oluyor ve ilerde bebek oldugunda sıkıntılar yaşıyabılıyorsunuz
mükemmel bir şey partnerine vereceğin daha güzel zevk olmaz
Değer ama sadece kilo al bence yine büyürler
Güzel ama sırt ağrısı yapıyor
80B falan olsa yeter ya 70A bile dolmuyor
Yaptırma boş ver dolgun değil derken sarkık mı
Her zaman orijinal iyidir
Doğalsa güzel yapaysa iyi değil
Yapayi orijinali gibi durmuyor.
Aa yaptırdın mı sen?
Hayir ama hem goruntu itibariyle hem de yaptiranlarin soyledigine gore oyle.
Değmez senimde iyidir ama sana öyle geliyordur
Sorun etme bence
Değmez
Anladık da memen yok vacm kilo al çıkar memen
Yaptırma dedim dii ama
küçükmü seninkiler
Bilemem hiç dolgun göğüsüm olmadı hshsjsn
O kadar mı kötü ya
Doğallık güzeldir
Ne istiyorsun
Asla
Degmez
Olamazzzzzz hayir nasla
Değer dedim ya diğer sorunda
Bence dolgun itici duruyor
Yaptır be yaptır
Güzel bir duygu 😅
Kaç kii
85 C
Ovvv gerçekten mi? 85B ya da C istiyorum ben de. Nasıl bir görüntüsü var?
Evet görüntüsü Bitişik duruyor ve çok kadınsı güzel bir görüntü var o yüzden mesela Sevgilim asla dekolte giydirmez😅
Büyükler de bitişik durabiliyor mu? Doktora bunu sormuştum ameliyattan sonra görürsün deyip gülmüştü
Zaten büyük olunca bitişik durur küçükler ayrı durur
Ya çıplak olmamak şartıyla bi görebilir myiiim
Hayııır maalesef olmaz
Yaptırma
Küçük mu