Şey burdan devam edicem senle dkxhke kilom 58 maalesef ki veremiyorum ben bu kiloyu :( boyum 163 omuzlarım 40 göğüslerim de kalçam da biraz geniş çok mu kaba duruyorumdur?
Hayır yaa incinmeni istemiyorumm aslında benimki psikolojik baskı biraz. Evde 2 ablam var ve ikisi de benden zayıf. Birinin midesi karnının içinde mi neymiş diğeri de gelinlik için öyle bir zayıfladı kiii Küçükleri olarak onlardan kilolu olmak beni kötü etkiliyor
Omuz çevrende komple tur attırdın mı ölçtüğün şeyi? 40 kol ölçüsü bak, öyle düşün... Top ölçtüğünü düşün; çapı değil, çevreyi ölçeceksin. Kırk yetişkin bir bireyde mümkün değil. :D
yanlış almışsınız dikiş yapıp daha önce ölçü aldığım için biliyorum omuz ölçüsü dediğim gibidir çevresinde döndürülmez zaten çevresinde döndürmek saçma gelmiyo mu xd omuz bu sonuçta omuz genişliği denmiş
@Noxex Ya ben erkek aklımla sporcularınki gibi bir ölçümden bahsediliyor sandım. Benim anladığım şekilde ölçüm şekli o. Biraz cinsiyetlerin ilgi alanları farkları sebebiyle yanlış yönlendirme olmuş, pardon. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
küçük olduğunu sanmıyorum şimdi meraktan ölçtüm benim de 43 çıktı ve kesinlikle küçük filan değil :d
Dimiii yoruma küçük yazmışlar ama ben baya geniş görüyorum kendi omuzlarını
Omuzlarımı
yok be küçük değil normal. omuz yani ne beklersin ki çocuk değiliz sonuçta
Şey burdan devam edicem senle dkxhke kilom 58 maalesef ki veremiyorum ben bu kiloyu :( boyum 163 omuzlarım 40 göğüslerim de kalçam da biraz geniş çok mu kaba duruyorumdur?
58 mi kilolu mu diyosun kendine bende bişi sandım 104 kiloyum ben şu an incindim gbılfışhwf... hayır ya geniş değil ki niye bu kadar kafaya taktın :d
Hayır yaa incinmeni istemiyorumm aslında benimki psikolojik baskı biraz. Evde 2 ablam var ve ikisi de benden zayıf. Birinin midesi karnının içinde mi neymiş diğeri de gelinlik için öyle bir zayıfladı kiii
Küçükleri olarak onlardan kilolu olmak beni kötü etkiliyor
çok zayıf olunca da giydiklerin yakışmaz ki bilmiyom onlara benzemek zorunda değilsin ki
Takılıyorlar bana şakasına ama ben de kilo vermek istediğim için hemen ciddiye alıyorum
Benim bir erkek olarak 120 cm 40 cm tuhaf geldi bari yarısı olsaydı
120 baya geniş oluyor
Evet 186 boy
Etrafını komple ölçeceksin abi, 40 çocuk omzu. :D
Siz böyle diyince annemle de ölçtüm yine 40
Omuz çevrende komple tur attırdın mı ölçtüğün şeyi?
40 kol ölçüsü bak, öyle düşün... Top ölçtüğünü düşün; çapı değil, çevreyi ölçeceksin. Kırk yetişkin bir bireyde mümkün değil. :D
Haaa
Bi bakayım yine
90-91 arası
omuz ölçüsü öyle alınmaz sadece uç uca ölçülür omuz ölçüsü budur
@Noxex Biz hep öyle aldık şimdiye kadar ama erkek işleri, sizin işlem başka olabilir. Kıyafet falan filan... :D
yanlış almışsınız dikiş yapıp daha önce ölçü aldığım için biliyorum omuz ölçüsü dediğim gibidir çevresinde döndürülmez zaten çevresinde döndürmek saçma gelmiyo mu xd omuz bu sonuçta omuz genişliği denmiş
Baktım şimdi ben omuzdan omuzaymış ve normal manken omuz ölçüsü 40mış sanırım benim biraz kilom var ondan dolayı çok geniş görüyorum
benim de kilom var :'(
@Noxex Ya ben erkek aklımla sporcularınki gibi bir ölçümden bahsediliyor sandım. Benim anladığım şekilde ölçüm şekli o. Biraz cinsiyetlerin ilgi alanları farkları sebebiyle yanlış yönlendirme olmuş, pardon. :D