Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu bölgeler nemsizlikten veya doğal sebeplerden ötürü kararabilir. Bölgesel olarak soğuk iklim kuşaklarının bulunduğu ülkelerdeki kadınların ve erkeklerin vücutları beyazdır. Vajina ve koltukaltı kararma sorunları pek görülmez yani.
Nemsiz kalan dirsekler, diz kapakları da aynı şekil kararıyor. Sana tavsiyem her gün nemlendirici sür koltukaltına. Youtube da bir sürü yararlı video bulunmakta. En bilindik yöntem karbonat ve limon maskesi yöntemidir.
Karbonattan 1 tatlı kaşığı, limondan 2-3 yemek kaşığı alıp mama kıvamına gelene kadar karıştırıp nemlendirici gibi masaj yaparak bölgene sür. 15-20 dakika, bekleyebilirsen 30 dakika bekle ve ılık suyla yıka.
Nemlendirdikten yaklaşık bir hafta sonra o bölge öz rengine dönmeye yavaş yavaş başlar.
Bunun yanında ağdalama işlemine de dikkat etmelisin. Çok tahriş etmemeye çalış, kızarmaması için bebek yağı kullan ve asla epilatör cihazı ile alma. Eğer bunlara rağmen geçmiyorsa dermatolojiden randevu alıp gidersin ya medikal tedavi ya da ilaç tedavisi başlatırlar, eskisinden daha beyaz olur.
Umarım faydalı olmuştur. Geçmesi dileğiyle.54 Yorumla- +1 yıl
Tamam da bahsedilen yerler vücudun en nemli bölgeleri? Zaten kararma bu yüzden olur. Soğuk iklim kuşakları diyorsun. Bir rusun vücudunda sendeki kadar nem yoktur. Nem olmadığı için kararmaları olmaz mantıken. Bembeyaz bir gene sahip olan insan zaten kararmaz da... Senin mantığından gidersek durum bu. Esmer insanların cildi daha yağlı ve nemlidir. Kararmalar da genelde esmerlerde olur. Beyaz birinde kararma o kadar olmaz. Kendin de söyledin zaten.
- +1 yıl
@asi-esmer nem eşittir ter demek değil. Besleyici nemden bahsediyoruz. Teril teril terlegen koltukaltından değil. Biraz gün ışığı görecek, hava alacak. Kulaktan doğma bilgilerle nasıl yaşıyorsunuz anlamış değilim.
- +1 yıl
Kulaktan dolma derken? Ben bunları komşu kızından mı duydum 😂😂 kız ben rutin olarak sağlık için sürekli doktor gezen insanım. Doktor kendisi diyor, nemli olan yerler bakteriye ve kararmaya müsaittir, diye. Her önüne gelene boş konuşma. Ben bilimsel olarak araştırmalar da kendi isteğimle yapıyorum. Genital ruslarda bile farklı renkte, bebeklerde bile farklı renkte neden? Vücudun diğer yerleri gibi değil. Güneş ışığı değil sadece düzelten. Senin bahsettiğin nem ile de ilgisi yok. Hava aldı diyelim, güneş gördü diyelim. Burada bak herkes kendi tüy alma yöntemini söylüyor. Belli yöntemler aynı etkiyi yapıyor. Demek ki bunun nem ile pek ilgisi yok. Ha var diyorsan da şöyle bir şey olabilir. Tüylerimiz sıcaklık ve soğukluğu ayarlar. Bunlara verilen zararlar kararmayı etkileyebilir.
- +1 yıl
@Serenia hangimiz haklı🙃
En İyi Cevaplar
Limon sirke beyazlatıcı krem hepsini kullandım agdaya başladım falan ne denediysem olmadı. Araştırdıktan sonra buldum renk pigmentleri derinin alt katmanında olduğu için kararma gecmiyormus. Doktorların yaptığı farklı bir lazer yöntemi var o deri yakılıyor yeni deri olusumu sağlanıyor tek yöntem bu. Lazerle koltuk altı beyazlatma diye bir araştır maddi durumun uyarsa yaptır
00 Yorumla
+1 yılEğer arada da olsa jilet kullanıyorsan, şu andan itibaren hayatından çıkar ve eczanede beyazlatıcı bir krem var, adı şu an aklıma gelmedi. Ama gerçekten işe yarıyor. Tabii düzenli kullanımda etki ediyor. Ama ben zaman bekleyemem dersen lazerle beyazlatma işlemi yapılıyor.
00 Yorumla
+1 yılLimonun iyi geldiğini duymuştuk. Ablamın da aynı problemi vardı. 2 ay kadar limon sürdü ve artık daha iyi. Tamamen düzelmedi ama eskisine göre çok iyi. Üstelik ablamınki daha kötüydü.
01 Yorumla- +1 yıl
Kapalı bayanlarda galiba çok olabiliyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
81Cevap
+1 yılMerhaba.
Ağda veya jilet kullanıyorsan bunlar normaldir. Demek ki çok hassas bir cildin var.
Lazer epilasyona başlaman en iyisi olur senin için.
Morluklar içinde deodrant kullanmasan en iyisi olur.
Birde karbonat maskesi yapa bilirsin. Su ile karbonatı karıştır ve koltuk altlarına sür. Bu beyazlamasına ve morlukların gitmesine yardımcı olacaktır.30 Yorumla
+1 yılderi kıvrımların kararıyorsa şeker hastalığı, insulin direnci olabilir araştırılması gerekir. pek sağlıklı görünmüyor yani cildimiz bize işaretler verir, sağlığımıza dair. buna ınanıyorum. önemsemek gerekir.
çözüm olarak:
1. karbonatı su ile macun kıvamına getirip koltuk altına sürebilirsin. macun kuruyunca yıka ya da yıkama farketmez. kuruduktan sonra macunu elinle sildiğinde kum gibi dağılır zaten
2. bir pamuğa limonu sık ve pamuğu koltuk altına sür. limon kuruduktan sonra sürdüğün yeri yıka. . (limon sürdüğün yerler direkt güneş ışığı almamalıdır.)
Bu çözümler kararmayi önlemen için işine yarar. gecmis olsun😊🤝10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoltuk altı ve genital bikini bölge kararmaları için karbonat yöntemini kullanın. Bir kaba bir yemek kaşığı kaebonay kouijuz ve pamuk ile koltuk altına masaj yapınız. Hem beyazlar hemde deodorantlara tonlarca para vermezsiniz. Deodorantlsr koltuk altı kararması yapıyor içindeki kimyasal maddelerden dolayi. Karbonat ise gözenekleri açar terleseniz bile kokmazsanız. Ah Allahı ne güzel birnseydir bi karbonat. :) bi çörek otu bir de bu karbonat mucize mucize;)
Karbonatın nerelerde kullanıldığını öğrendiğim günden beri çamaşır suyu veya deterjan almıyor dış macunu almıyor fayans yüzey temizleyici almıyor13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAfedersin ama b. k gibi yazmışım resmen Türkçe katliamı olmuş. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Evet sevgili @Hirshmann kesin ve doğru bilgidir. Araştırabilirsiniz. Fakat unutmayınız ki süreklilik olan şey güzel sonuçlar verir tek seferde sihirli bir dokunuş da beklemeyin ben 2 haftada koltuk altı kararmasından kurtuldum 2 günde 1 uyguladım. Hatta sindirim sistemi güçlendirmek için bir barsak suya bir çay kaşığı karbonat ekleyiniz ve içiniz 4 saat sonra bağırsaklarınız yani ikinci beyniniz harika bir performans göstersin. Denemesi bedava :)
- Moda & Stil konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılEn cok bu kullandigimiz kimyasalli deodorantlar bu kararmaya sebep oluyormus. Ter kokusunu onlesin diye kullandik ama hic de engellemedi aslinda
Doğal DeoKrem kullaniyorum, ter kokusunu önlüyor ve koltukaltinida beyazlatiyor.
İnstagram: rumelinaturel
Burdan aliyorum, doğal ürun o emle tavsiye ederim20 Yorumla Acaba tüylerini eldiven yöntemi ile alıp arada limon mu sürsen? Neden dersen limonu tavsiye edenler var ben de koltuk altını eldiven ile alıyorum. Rengini korudum kendimce.
23 Yorumla
+1 yılTemizliğini Ağda ile yapıyorsan kararması kacınılmaz haller alır ve öyle zor beyazlar kiiiiiiiii nerden baksan seneler gecmiş olacak ve aynı şekilde temizliğe devam edersen de daha çoook kararacak aynı sözler genel temizliğin içinde gecerli dir
00 Yorumla
+1 yıllimon suyunu taze olarak kullan koltuk altına 20 25 dk beklesin yıkamaya gerek yok ama rahatsız oluyorsan yıka duştan çıkınca kullanırsan daha etkili olur. Deodorant kullanma çünkü o da karartır limon normale döndürünce rengini banyodan sonra karbobatı sür 1 çay kaşığı karbonat falan kullan ama yıkama deodorant kadae etkili ben kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılAğda yaptıktan sonra bpanthenol kullan, ayrıca limon ve karbonat kürünü dene, imkanın olunca lazer epilasyon yaptır mutlaka renk tamamen kaybolur. Ağdadan oluyor o
00 Yorumla
+1 yılkoltuk altı baya hassas bölge limon suyuyla uğraşma. cildiyeye gidebilirsin. yüz için niacinamide, aha (glycolic acid) azealic acid, retinol benzeri ürünler kullanıyor. ama oraya sürülürmü bilmiyorum
00 YorumlaÖyle şeyler bir hastalığın belirtisi ama tam olarak söyleyemem onu doktor şöyle öyle kapatıcı şeyler veya krem onlar boş iş en iyi doktor görünmek
10 Yorumlavalla berbat duruyor ağdayla al her zaman sonra da üstüne bebek yağı sür ama bunda işe yaraması çok zor
12 Yorumla- +1 yıl
ben ağdayla alıyorum benimkide böyle
Acik ton Cc krem kullan ayrica pudra kullan hem kalici hem beyazlatir
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yıl
Yanlış anlama ama sürekli terli ve pis pis geldiysen artık deri kararmıştır
Benim bembeyaz meselâ01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazerle aldırmalısın tüylerini, ağda jilet daha da karartır. Limon sürebilirsin , ya da expigment ve bepanthol sensidermi karıştır koltukaltında beklet. Bende dirseklerim için kullanıyorum sürtünme kaynaklı oldu bende, iyi geldi bana.
00 Yorumla
+1 yılXper den dolayi link atamiyorum google koltuk alti kararmasi yaz yasemin. com gir 👍 umarim yararli olur
00 YorumlaKullandığın ürün karartır limon sürebilirsin hem koku olmaz hem de karartı az da olsa gider kullandıgın ürünü değişmelisin
00 Yorumla
+1 yılLazer epilasyon geçiriyor bnimde öyleydi eser kalmadi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde lazer yapmayı düşünüyorum
Sprey deodorantlardan uzak durun sonuc buu. Lazer beyazlatmaya git
02 Yorumla
Soran+1 yılLazer beyazlatmayı nerelerde yaptırabilirim
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle lazer yaptır oradaki bütün kızlarla ilgili sorunu çöz Ondan sonrasında da güzel bir aktara git ve güzel bir krem yaptır
00 Yorumla Ne ile aliyosun koltuk altini? Jilet kullaniyosan o kararma yapiyormus.
15 Yorumla- +1 yıl
ben ağda ile alıyorum benimkisde böyle
- +1 yıl
14-15 senedir jiletle alıyorum bembeyaz uşağım.
- +1 yıl
Bir arkadasim jilet kararma yapiyor demisti. @bilinmeyennnxxx agda da karartma yapiyor diyor.. ( lazerle beyazlatma yapiliyor hic bir sekilde renk acilmiyorsa onu uygulayabilirsin)
@KartveliSamsam genetik o zmn.
- +1 yıl
lazer için daha yaşım uygun değil :( etkili bir şey olsa temmuza kadar yapmak istiyorum 2 ay😩
Beyazlatıcı sabunlar kremler var bide onları dene belki faydası olur
11 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır suyu kulansin
Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Eşek sütlü krem kullanın ve eşek sütü sabunu ile yıkayın sürekli efendim..
10 YorumlaNiye öyle olmuş ki, acaba kıyafet mi sıktı alerji yaptı
10 Yorumla
+1 yılPirinç unu , yogurt ve sirkeyi karıştır hergün 5 dakika boyunca sür beklet açılacaktır rengi zamanla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJilet tarzı şeyler karartır. Bence ilk ordan epilasyona gir epilasyon biraz ten rengini açar daha sonra lazerle açtırabilirsin. İşe yaradığını söyleyenler var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.
10 YorumlaKarbonat limon karışımı sürebilirsiniz. Jiletle almayın.
10 Yorumla
+1 yılLimon karbonat kürü ve sonrasında aloevera düzenli kullan ağda yapıyorsan ağdayı da bırak. 3 aya toparlar
00 Yorumla
+1 yılNeden takılıyorsun ki guzellık merkezleri bır kac seansta zaten bembeyaz yapıyo hem fıyatı makul hemde canın acımıyo boşuna kafana dert etme herhangi bir guzellık merkezi bile bu işlemi bıkac dakkada yapar 😘
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım lazer epilasyondan mı bahsediyorsun yoksa beyazlatma lazeri mi? 3 seansı 1500 tl neredeyse ve işe yaramaz diye korkuyorum
- +1 yıl
Evet 3 seans 1500 TL ve kesin çözümlü ama senınkı normal duruyo düşün bence
Soran+1 yılKesin çözümse yaptırırım ama işte bir kişi ile konuştugumda hiç işe yaramadı demişti. Araştırayım en iyisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ile alıyorsun koltuk altını, ama çok kafana takma kötü değil bence yinede kötü diyorsan doktora gitmelisin ilaç verebilir o bölge için eczaneden alıp kullanırsın
00 YorumlaGüneşte yanarsın tenin eşitlenir ya bide b7 haliyle bile göze batmıyor ki dert etme bence
00 YorumlaÇok fazla karartı yok aslında ama lazer yaptırabilirsin rengini açıyor lazer.
00 Yorumla
+1 yılE pigment kullan hemde ucuz bir şey. Gül suyu ile de tonik yap çok iyi gelir emin ol buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce çok jilet vurduysan ondandır
TEn rengi açan kremler var biraz pahallı ama işe yarıyor uyumadan önce limon karbonat karıştırıp macun yap sür işe yarıyor00 Yorumla
+1 yılYouTube da buna dair bi kaç video görmüştüm çözümünü orda ara bence
00 Yorumla
+1 yılBunu kafana niye takıyosunuz onu anlamıyorum, pek de önemli birşey değil.
00 Yorumla
+1 yılTakma kız önemli değil bunlar. Ama genede doktora görün
00 YorumlaJilet vurursan kararır. Tüy dökücü krem ile al ya da lazer ile kalıcı yaktır...
00 YorumlaUtanılacak ne var anlamadım? Normal bir koltuk altı görüyorum :/
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ çok kötü bu.
kesinlikle lazere git. onlar hep kıl kökleri04 Yorumla- +1 yıl
Öfff ne linç yedim ya 😅
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama sürekli terli ve pis pis geldiysen artık deri kararmıştır
Benim bembeyaz meselâ00 Yorumla
+1 yılBence abartacak bir şey yok. Bikini de giy askılı da...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOncelikle, jileti hayatindan cikar. Ve karbonat arti limon karisimini surekli her banyoda yap.
20 YorumlaLazerle açıyolar rengini. Para biriktir yaptır dert etme
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha oncede gormustum ve abartacak bisey yok cildin cok guzel daha ne isymtiyosun. Kesinlikle itici degil
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılBen yillardir tuy dokucu kremle temizligimi yaparim ve hic kararma yasamadim. En azindan epilasyona baslayabilirsin ama cokta kotu durmuyor arkadasim
02 Yorumla- +1 yıl
Watsonsun kendi markasi
+1 yılGeçirilebilir bir şey dert etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de terleme önleyici sprey sıktım ve karardı napıcam bilmiyorum cok üzgünüm
10 Yorumla
+1 yılDiod lazer uygulaması en doğru tercih
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKoltuk altın hava almazsa kararır. Aç bir şey olmaz ve takma kafana.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılkoltuk altı hava almazsa düzelmez git araştır
- +1 yıl
yo kaynağını sen at
Pirinç ununu limon ile macun yap sür onnumara beyazlaşıyor bide patates dilimle yuvarlak günde yarım saat koy mükemmel
05 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi
Soran+1 yılNasıl kullanıyorsunuz ne kadar haftada kaç defa
+1 yılSürekli alırsan kararmaz. 3 4 günde tras ederseniz kararır tabi vajinada öyle.
2 günde 1 traş şart.
Kıl kökü kararma yapıyor.
Kıl bırakmayın vücutta.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağda jilet kullanmayın iğrenç gelebilir ama normal sakızı elinizle ısıtın onla alın kararmıyor
00 Yorumladenemek istersen rossmanda bebek pişik kremi var alman markası marka adını hatırlamıyorum yuvarlak beyaz kutuda mavi etiket var o iyi geldi bana
10 Yorumla
+1 yılLimonun üstüne karbonat dök temiz koltuk altına sür hem ter kokusunu önleyecek hem renk acicak
12 Yorumla
Soran+1 yılDenediniz mi
- +1 yıl
Sakın sakın yakıyor
+1 yılBence çok kötü değil, ayrıca böyle olsa ne olurki. Yaş ve kilon kaç, ter kokusu oluyor mu koltuk altların da rolon sürmezsen
00 Yorumla
+1 yılNolcak ki bundan koltuk altını kim görüyor senden başka 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılDenizde veya askılı giyimcr
iyş pis kız bu türk kurallarına aykırı git hindistanda yaşa mdsnfdfh şaka şaka
hintli gibisin ama kanks00 YorumlaSen öncelikle bir bayansın ve asla utanma seni sevecek olan keçi de 🤣🤣🤣 bırak seni o şekil sevsin boşuna tribe girme ve harika birine benziyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
bayan değil kadın
Bitkisel ürün var tavsiye verebilirim istersen sana :) kuzenim kremini satıyor bununla ilgili yardımcı olurum istersen eğer
00 Yorumla
+1 yılBende hiç yok öyle bişi😇 maşallah tertemiz bembeyaz🐰
122 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yaptında seninki öyle çok fazla jilet vurmuşsundur bence
- +1 yıl
Tam yalamalık diyosun yani 😂😂
- +1 yıl
Ben seninle youtube'tan tartışmıştım merhaba iğrenç şey
- +1 yıl
Allah Allah hee sen yoksa neşat ertaşın şarkısının altında tartışığım o susmak bilmeyen cinsmisin?
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Bu ne tesadüf😂
- +1 yıl
Vay arkadaş ya youtube de tartışığın kişi hiç aklına gelmeyecek yerde karşına çıksın. Bu kdr olur 😀😀
- +1 yıl
Aynen😉😏
- +1 yıl
Senin yaş baya ufakmış 😀😀
- +1 yıl
Ama senden düzgün konuşuyorum onu napıcaz sen büyümüşsünde aklın küçük kalmış
- +1 yıl
Yoo sen bildigin ergen beynine sahipsin valla. Her halinden belli bu zaten, boşuna tartışmamışım seninle orda demek ki 😂 koltuk altı beyaz olan kız seni 😂
- +1 yıl
Bok musun boş musun anlayamadım aaa yoo bence kesinlikle boksun seninle tartıştıkça daha pis korkuyorsun😂😂
- +1 yıl
Ben ergensem sende yaşlısın amcacım😂😏
- +1 yıl
Ben yaşıma göre hareket ediyorum zaten ergen 😂 Senin book kadar bile değerin yok baksana 😀😀
- +1 yıl
Kendin açından haklısın boksun aynı zamanda malsın çünkü boktan doğal gaz yapılıyor seni bunak mal😂
- +1 yıl
Ulan çöp israf ne havlıyosun kuduz köpek 😀 senin book kdr bile değerin yok diyorum tuvalete git sıç boka bak ve benim bu kdr değerim yok de kendine 😀😀 sen şimdi ben sıçmıyorum da dersin 😂
- +1 yıl
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒SENİNLE UĞRAŞAMİCAM!😣😠😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠
- +1 yıl
Ahaha uğrasamazsın zaten çapsız. Hadi doğru tuvalete dedigimi yap 😂😂
- +1 yıl
Oruçluyum İftar yapıcam senin dediğine bak rabbim akıl fikir versin
- +1 yıl
Tamam hadi defol andaval. Sanki küfür ettim tuvalete gidip sicmakla ne alakası var malak. Sanki sıçmiyosun hiç
- +1 yıl
Ramazan ayında bu pis konuşmalarına devam et bakalım👋
- +1 yıl
Öff seni youtube dan zor çektim burdan hiç çekemem. Kapa çeneni ergen israf defol git hadi
- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Koltuk altı kararmam yüzünden çok psikolojim bozuldu, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler