Hiç bir bilgim yok lens konusunda neresi doğal ve güvenilirdir muayne olmak lazım mı aylık falan satılan var sanırım o nasıl oluyor bilgilendirir misiniz
Renkli lens nerden alınır kullananlar?

Muayene olmadan lens alamazsın. Numaran kaçsa ona göre lensi optikçi veriyor. Labella markası iyi. Sürekli kullanırsan 6 ayda bir değiştirmen lazım ama sürekli değil arada kullanırsan 1 sene idare eder kullanırsın. Optikçi bilgi verir zaten sana
Sadece hastanede muayene olunuyor degil mi 😐
Evet hastanede tabii ki başka muayene eden yer varda haberim mi yok? Göz doktoruna gideceksin yanlış bölüme gitme sakın tamam mı😁
Jajajajajaj onu biliyorum ne bileyim hiç bir alakam yok bu konularla belki büyük optik markalarında oluyordur diye düşündüm lens için 😂😂
Lensi estetik açıdan güzel görünsün diye mi almak istiyosun yoksa gerçekten problem var ve gözlük yerine lens mi kullanayim diyosun?
Hayır ya shopla yakışıyor mu baktım ve kendime çok yakıştırdım ahjabsjan estetik açıdan yani güzel görünsün diye
Tavsiye etmem o zaman. Gerçi gözlerin rahatsız olsaydı yine tabsiye etmezdim gözlük kullan derdim. Çünkü bazı kişilerin göz yapısı çok hassas ve yırtılma mümkün inve yapılı olan gözlerde. Yakın akrabamda olmuştu hatta ve şu an inancın olsun ki yakınında ki şeyi görmüyor gözlerini kısıyor öyle bakıyor. Birçok kişiden duydum yaşayan var yani o yüzden bir daha düşün. Göz bu yani
Cevap
1Cevap
Ben muayene olmadan almıştım.
Optiklerden aldım. Labella markası iyidir. Başka şeylerde denedim ama bu güzel
Renkleri de öyle
3 aylık olanlardan almıştım bir de 1 yıllık var diye hatırlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam 200 civarıydı
Ama yorumlarda muayene gerekir demişler bilemedim o kısmı
Ben lens optikten alıyorum.. mumaralı numarasız satıyorlar
Muayene oldunuz mu peki ve ne kadara aldınız
Çooook uzun zaman önce oldum lisedeyken sonra olmadım aakında olmam gerekte neyse.. ben solotica, freshlook , bous lumb , labella , anasthasia kullandım. Sadece anasthasia ve soloticayı beğendim. Göz dian büyükse labellayı asla beğenmezsin freshlook bous lumb boyaması kötü olan lensler iahsen labellanın boyamasınıda beğenmedin. Dian'a ve numaraya uugun lens al derim.. solotica aylık 170 veriyordum yıllığına 280 vermiştim, ansthasia 6 aylık 270 tl verdim
Muayene olman gerekiyor göz çapını vs. Öğreniyorsun
Ya sadece görüntü için alıcam bu zamanda o kadar uğraşmaya gerek var mı kesin
Anladım tabi ama lensler çapa göre veriliyor direk al tak kuralı yok malesef 😊
Optikten almak en iyisi bence. Zaten kalitesi fiyatına göre değişiyor
İnternet üzerinden önereceğin var mı
İnternet üzerinden çok alışveriş yapan birisiyim ama lensimi hiçbir zaman internetten almayı tercih etmiyorum. Kılık kıyafet değil ki göz bu o yüzden gittim optikçiden aldım. Bence sen de internetten alma o yüzden yine de sen bilirsin
Anladım muayene olmak gerekiyor mu peki
Hayır tabiki de renkli lens istiyorum diyorum adam renkler gösteriyor hangisi diyor seçiyorum bu diyorum parasını ödüyorum bu kadar
Instagramdan alıcaksan optik_zade çok güzel
En İyi Cevap