Gitmeli veya gitmemeli gibi sözcükler bu durum için kullanılması tamamen gereksiz olan sözcükler. İsteyen yaptırsın, istemeyen yaptırmasın. Yaptırmayan yaptırana saygılı olmalı, biri öbürünü gay öbürü diğerini maymun diye etiketlememeli. İşte bunlar için "-meli/-malı" kullanmalıyız. Gereklilik bakımından soracak olursanız, erkek ağdaya gitmeli ama çook gitmemeli kadınlar için de aynı şekilde.
Gitsin, temizlensin. Erkeklerin bizden ne eksiği var, daha çocukken başlamalı hem de. Anneleri öğretsin ağda yapmayı. Ya da gençken lazer epilasyona gitsinler.
Gitmemeli çünkü o zaman kadınlardan ne farkı kalır tüyleri aşırı sık ve yoğun değilse rahatsız etmez bence öyleyse de jiletle alabilir ya da tüy dökücü kullanabilir büsbütün tüysüz olması da itici olur.
@burakistan35 yani bazı insanlarda aşırı kıllanma oluyor gerek erkek gerek kız ve hoş durmuyor bu bir aşağlama ve ya hor görme değil tabi kimsenin elinde olan bir şey değil bu ama kişisel bakım için çok önemli bence : )
kendim dıkkat ederım hıjyene ve gıyıme marka kalıte kastetmıyorum ayakkkabısı bıole temz olmalı .. sunu dusunurum kendıne saygısı yok kı bana ya da baskalarına olsun.
bu arada duyurur lutfen kadınlar stick kullanın , erkeklerde tabi.
@vişneli_çukulata Ben dıger fıkrıne yorum yapmıycamda koltuk altını agda yapmak cok sakıncalı özellıkle bayanlar acısından lenf bezlerı vs oldugundan cıddı rısklerı var ılerısı ıcın kanser anlamında
@korman33 şahsen koltuk altı cidden çok hasas bir bölge ama @burakistan35 de dediği gibi örgü mü örelim 😂 ya epilasyon aleti ile ya da ağda ile eğer jilet ile yaparsak zaten erkekten farkımız kalmaz yani temizlik açısından gerekli almazsakta sonra yine laf edersiniz
@vişneli_çukulata Tabiki örgü örmeyelım ama konu ağda olunca o bölge ağda ıcın uygun değil dıyorlar farklı bır suru alternatıf var bunlardan bırı degerlendırilebılır lazerın sıkıntı yaptıgını durmadım ;)
Bana ters acıkcası ancak benım öyle aşırı kıl durumum yok yanı göğsümde ve ayaklarımda olması gerektği kadar var. Ama bazı erkeklerde aşırı yoğun kıllanma sorunları olabılıyor sırtlarda ensede vs ozaman hafıften rotuş yapmakta fayda var oda itici olur ama kadın gıbıde her tarafı tüysüz ağdalı erkek ne bıleyım kadınların sorgulaması gereken bır sey. Ama bence erkeğin göğsunde dozunda kıl erkeğe erkek havası verır bence
Gitsinler hep karşıdan beklemesinler. Kadınlarda bir kıl görünce eleştiriyorlar , yok erkek gibi olmuşmuş yok çok çirkinmiş onlarda alsın insan olsunlar.
Ya bilader bu soruyu bin kisi sormus guncelleyip tekrar soruyonuz bu herkesin kendi problemi sevmeyen alir seven almaz bunlara neden soruyon bence cok uzun falansa alinmali ama birazda kalmali
Türkiyede kadınların çoğunluğu gitsin diyor buna benzer birkaç anket daha görmüştüm. işin ilginci avrupa ülkelerinde kadıların büyük çoğunluğu gitmesin diyor. :D
gitmeli tüyün her türlüsü zararlı yeminle kaşıta kaşıta parçaladım kendimi kıllar yüzünden :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben komple ağda yaptırmayı düşünüyorum. İğrenç bir göğsüm ve sırtım var. Kurtulmak istiyorum onlardan. Penis bölgesi ise en ufak terlemede leş gibi kokuyor. Ondan da kurtulmak istiyorum.
insanın erkek, kadın farketmeksizin temiz olmasından yanayım (bende doğuştan kıl tüy yok :d) temizlik herşeyden önce gelir ve bizim ''temizlik imandan gelir'' bir sözümüz var kısaca temizlik önemlidir
Kadından bekliyoruz da biz niye erkeğiz kıllı oluruz diye bir köşeye çekiliyoruz. Kıvır kıvır bacak ayak kılı, göğüs kılı, bel kılı görmek zorunda değil kimse. Herkes kendi bakımını yapmalı.
@smbuterae Korelı erkeklerın jükü kıldan daha kısa oldugu ıcın mecbur 1 cm fazla bırakamzlar yok jükü var mı yok mu bellı bıle olmuyormus ben rus bayan arkadaşların yalancısıyım onlar öyle demıstı bır ara :)
hayır görüntü kirliliği yaratıyor ayrıca erkekler kadına göre daha tüylü olur cidden bunu bilmiyor olamazsın şahsen benim tüylerim belli bile olmuyor bi kere bile almadım
@SosyoPsikopat sana demedim erkeğe dedim de. Her kadın bir değil ben erkeğim ben de de kıl var ama çok yok mesela kumral olduğum için pek belli olmuyor sanırım
@SosyoPsikopat Yav ordaki erkeğe dedim cevap yazan hani diyor ya erkek kıllı olur acaba diyorum kılsız erkekler hoşuna mı gidiyor da erkeklerin kıllı olmasını istiyor o tarafa kaymaması için Ama sen gene anlamadın beni neysen
Bunlar hep emperyalizmin size dayattığı şeyler gençleer kendinize gelin nerde o eski kaslı kıllı erkekler? bizim atalarımız ağda mı çekiyodu olum nonoşmuydu bizim atalarımız?
@cikolataalitatlimYa tamam da haklısın az kıl olması erkekte iyi duruyor ama sanki kadında kıl cikmiyormus gibi konuşuyorsun Birde ben kumral bir erkeğim yani killarim pek belli olmuyor ki? Kumral beyaz tenli erkeklere ayrimcalik yapıyorsun
@SosyoPsikopat her insan da kıl çıkar tabi ama kılsız erkek bembeyaz vücut o ne öyle be erkeksilikten eser yok benim dediğim salsın kıllarını orangutan gibi yaşasın değil yine kıllarını alsın ama pürüzsüz tertemiz olmasın o kadar da değil onu yapmak bayanlara yakışıyor erkek dediğin yine kıllı olsun az