Güzellik & Bakım Kozmetik markanızı çıkarsanız adı ne olurdu? Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ünlüler kozmetik markası çıkarmak için yarışıyor, hepsinin farklı bir ismi var kimisi de direkt kendi adını koyuyor :D Sizin kozmetik markanız olsa adını ne koyardınız? Kozmetik markanızı çıkarsanız adı ne olurdu? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kawaii kozmetik olurdu sloganımda şu ;Türkiyenin en sevimli kozmetikleri 0 0 Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Abuziddin kıllı bacak isimli ağda çıkartmak istiyorum 0 0 Yorumla
SnowHoundx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Lola kozmetik olurdu ve vegan ürünler olurdu kız kardaşlarım için fiyatları uygun tutardım 0 0 Yorumla
NKAÇAR Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bir anket yapardım alıcılarımın ortak kararı olursa daha fazla müşteri çeker diye 😛 0 0 Yorumla
Starskyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Be-Beauty belkide vardır bilmiyorum xkmxmd 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Cabbar kozmetik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kawaii kozmetik olurdu sloganımda şu ;Türkiyenin en sevimli kozmetikleri
Abuziddin kıllı bacak isimli ağda çıkartmak istiyorum
Lola kozmetik olurdu ve vegan ürünler olurdu kız kardaşlarım için fiyatları uygun tutardım
Haydar Beauty
Sloganım şu olurdu, bizimkini sürdünüz mü 😃😃
Bir anket yapardım alıcılarımın ortak kararı olursa daha fazla müşteri çeker diye 😛
Coffee gibi bisey olurdu
GOLD FACE BABY olurdu sanırım 😎
Be-Beauty belkide vardır bilmiyorum xkmxmd
Cabbar kozmetik
Creepon.
Adım soyadım olurdu
Golik
Soyadım olurdu
Nafakaya hayır adlı marka cuk oturur
Kaşar Beauty