Amanda edmundsson yani, Hayatımda gördüğüm en tatlı kız olabilir Daha 19 yaşında. yüzü çok sevimli değil mi ya? Yanakları, Hokka burnu falan aşırı tatlı ve güzel 😍😍 Buda Türk versiyonu Burcu Canbaş. şu an 43 yaşında gözlerden uzak yaşıyor. Ama Amanda edmundsson resmen onun gençliği
Dünyanın tatlılık yükünü bu kız tek başına üstleniyor olabilir mi 😍 ?
Makyajsız halleri de var Instagram da ben beğeniyorummm gülüşü başta çok tatlı bence. Güzellik göreceli tabi ben böyle yanaklı kadınları çok beğeniyorum ondan önce Burcu Canbaşa hayrandım az dizi de rol aldı ama Tüm türk oyuncular dan güzel gelirdi bana zevkler
Tatlım bu fenomenlerin makyajsız fotolarına inanma çok doğal görünümlü makyaj yapıyorlar yüzü bebeksi görünüyo git bak youtube da böyle makyajlar var makyaj ama yok gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek bana mı tatlı gelmedi? 5 kilo boyayla tatlılık (masumluk) teşhisi nasıl koyuluyor ya
İrem Derici de 5 kilo boya yapıyor ama yine çirkin yine itici.
Derici irmakcı bilmem ben sorduğuna cevap verdim
O kız estetik dolu yerli olan yan çar doğal en azından dşfmjsfs
Estetik mi yuh, kız daha 19 yaşında ve 15 yaşından beri tanınıyor. Hep aynı bence estetiği yok
Tatlım şu kaşlara bak kaşları bile boyamış aw bunun suratını bi yıkayın o zaman tatlı mı değil mi görüşürüz
Makyajsız halleri de var Instagram da ben beğeniyorummm gülüşü başta çok tatlı bence. Güzellik göreceli tabi ben böyle yanaklı kadınları çok beğeniyorum ondan önce Burcu Canbaşa hayrandım az dizi de rol aldı ama Tüm türk oyuncular dan güzel gelirdi bana zevkler
Tatlım bu fenomenlerin makyajsız fotolarına inanma çok doğal görünümlü makyaj yapıyorlar yüzü bebeksi görünüyo git bak youtube da böyle makyajlar var makyaj ama yok gibi
Abartma be bumu dünyanın en tatlı kızı sen tatlı kız görmemişsin
Buradan bir üyeye ne kadar benziyor 😏
Abartmak konusunda bu gizli üye kadar olun
Abartmak mi bilmem ama bayılıyorum kendisine ondan önce Burcu Canbaş vardı ama yaşlandı
Amanda aman
Olamaz daha tatlı kızlar var 😃
Gerçek tatlı
bu mu tatlı? tiktok da bunlardan milyonlarca var