İrem Derici'nin “Güzeliz de ne oluyor? Evdeki diş fırçası sayısı bir.” demesi sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Sizce güzellik mutluluk getirir mi? Evinizde kaç diş fırçası var? :D
İrem Derici “Güzeliz de ne oluyor, evdeki diş fırçası sayısı bir” dedi! Güzellik mutluluk getirir mi?
Ya güzel olsan kaç yazar. Bazı kadınlar var ki saçma sapan küfürlü tavırlar takınınca delikanlı kadın oluyor. Boş boş konuşup ne halt ediceğine karar verememiş bir kadın bana göre İrem Derici. Hayır saçmalamayı ve küfürler savurmayı özgüven göstergesi sanıyorlar ya ona üzülüyorum yazık. Kaç koca eskitti duyanda ezelden beri yalnızdı sanar. Neyse bu kadar yeter Keyifli günler.
Ya boş güzeli kim napsın insan biraz kendisini her konuda geliştirir kızlar sadece kendilerini güzellik olarak donattığı sürece hiçbir zaman o hazzı alamayacaklar ama kendini her konuda yetiştiren geliştiren kadınlar çok güzel yerlere gelecek inanıyorum. Ayrıca donanımlı bir kadın da koca koca diye ortalıkta gezmez sanmıyorum aramaz yani
İremde ki özgüvenden istiyorum,30 yıllık güzelim böyle iddialı bir konuşma görmedim, senin güzel olduğunu düşünmüyorum irem. Kendini seviyorsun beğeniyorsundur o ayrı, ama bari mütevazı ol. :))
Hayır güzellik tek başına mutluluk getirmiyor. Güzel/ yakışıklı insanların hayatı bazı konularda daha kolay oluyor buna katılıyorum ama daima mutlular diye bir şey yok.
Paylaşımlar o kadar komik ki. Soruyla alakasız bir şekilde kadınların hemen hemen hepsi bu kadın güzel değil demiş. Soru bu değil ki? Herhangi bir olay olsa aynı kadınlar dünyanın duyarlı kadın savunucuları olurlar. Herkes araştırmadan sorgulamadan sadece moda olduğu için birçok konuda duyar kasıyoragsj. Save ralph paylaşımı yapan influencerlar resmen ülkenin özeti
Ne bis yapmışsınız ya kadın siz onu güzel bulun diye yaşamıyor bir insan kendini güzel bulamazmi boşsunuz cidden ya yok çirkinmiş bilmem neymiş bunu diyen o kadından daha çirkin kadın haklarını savunanlar burda gelmiş hakaret ediyorlar cidden yeter ya
İrem senin kezban olduğun günleride biliyoruz Konuşanlardan masturbasyon muhabbeti yapan kızı kim ne yapsın evlenmelik değil eğlenmelik kızlardan sen üzgünümm
Sürekli bu kadının neresi güzel diyip duruyorsunuz sizene ya kadın kendini beğeniyor işte kıskanmayın sizene istediği gibi güzelim der o sizin bakışınızın çirkinliği
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Neresi güzel? Yüzü çok erkeksi hiç beğenmiyorum bu kadını
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 biri kaş boyarken düzeltmek icin biri cilt fırçalamak ićin biride diş için