Güzellik & Bakım Bel gamzesi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Belim de gamze var ama herkeste yok mu zaten ne işe yarıyor ki Bel gamzesi olan var mı? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Meleyyyy_19Fenomen Takip Et Guru Yaş: 20 +1 yıl Merhaba.Evet belimde gamzelerim var. Bence görüntüsü güzel oluyor.#Лена 0 0 Yorumla
яüүαмsıFenomen Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Bende de var ama gereksiz bir detay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bende var. doggy style sırasında sevgilimin baş parmaklarını oraya yerleştirip ovuşturması, o sırada kalçalarımı sıkması falan mükemmel oluyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatip uyuyunca daha rahat uyuyorsunuz olmayanlara gore, abi nasil ne ise yariyor, oluyor iste bazi insanlarda, illa bi ise mi yaramasi lazim... 0 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl benim de var. çok önemli birşey değil. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı. çekici bir unsur bence ama bende yok mesela 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. Çekiciliği yüksek bir özellik 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. tahrik edici bir erkek için. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Evet belimde gamzelerim var. Bence görüntüsü güzel oluyor.
#Лена
Bende de var ama gereksiz bir detay
bende var. doggy style sırasında sevgilimin baş parmaklarını oraya yerleştirip ovuşturması, o sırada kalçalarımı sıkması falan mükemmel oluyor
Yatip uyuyunca daha rahat uyuyorsunuz olmayanlara gore, abi nasil ne ise yariyor, oluyor iste bazi insanlarda, illa bi ise mi yaramasi lazim...
benim de var. çok önemli birşey değil.
çekici bir unsur bence ama bende yok mesela
İlk defa duydum ve hiç görmedim
Ne işemi yarıyor biz düşüyoruz ona
Çekiciliği yüksek bir özellik
tahrik edici bir erkek için.
sırtımda kalçama doğru var. :D
Gereksiz
Ne işe yarayacak knka
Bir halta yaramiyor
Hadi ya çok seksi duruyor ya :)
İlk defa duydumm