Bakım güzeli nedir diyenler için: Bakım, küçük tefek müdahaleler ve estetikle güzel dediğimiz hanımlar. Ha, parası varsa kendine harcamasın mı, harcasın tabi. Helal olsun.
var ki harcamışlar :) peki en çookk hangisi sence?
Gülse Birsel
Deniz Seki
Ezgi Mola
Danla Biliç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ünlü kadınlardan hangisi ''parayla güzellik olur'' dedirtiyor?
Bence Danla Bilic güzel değil. Yani güzellik görecelidir ve bana göre ne kadar estetik yaptırırsa yaptırsın güzel olmayacak. 2. Ezgi Mola’da bence kesinlikle estetik yok çünkü kadının en, en, en eski dizilerini/filmlerini biliyorum. Hâlâ eskisi gibi çok güzel ve ben açıkçası pek bir değişiklik göremedim. 3. Bence Deniz Seki 4. Ne alaka bilmiyorum ama Gülse Birsel’i ve mizah anlayışını çok seviyorum. Çok beğeniyorum. Hem güzel hem eğelenceli. Ve bence onda da bir estetik falan yok. Yani varsa da çok ufak işlem falan vardır. Çünkü eski dizilerini/filmlerini çok izledim.
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Gülse birsel’in mizah anlayışını ve kendisini çok beğeniyorumz. Hem güzel hem eğelenceli bir kadın. Ve bence onda da bir estetik yok. Yani onun da en eski filmlerini/dizilerini çok izledim.
Ya kusura bakmayın yazdığım şeyi bir daha yazmışım. Ben de tamamı gözükmüyordu. Yazılmadı sandım o yüzden. KS’de yeniyim hâlâ bazı şeyleri anlayamadım.
Seçim gülse birseli seçiyorum ama kesinlikle parayla güzel olduğu için değil kadına zekasına hayranım örnek alınabilecek biri diğerlerini hem sevmiyorum hem de güzel değiller
Aslında hepsi. Para olduğu sürece güzelliğin mümkün olabileceğini gösteriyorlar bize. Paran olduktan sonra istediğin her şeyi yapabiliyorsun. Danla mesela daha önceden fazla kiloluydu. Kız sırf bu yüzden gidip midesini aldırttı. Ardından her yerini gerdirdi. Yapılan botoxs ve dolgunun haddi hesabı yok. O yüzden parayla bal gibi güzellik olur.
Listeden sadece Ezgi Molayı biraz güzel buluyorum yani Celal ile Ceren döneminde gençken oldukça güzeldi haliyle artık yaş aldı ama yinede listedeki en güzel bulduğum kişi Ezgi Mola. Danla Bilici zaten estetikten öncede sonrada güzel bulmuyorum. Onun dışındaki resimlerdeki kişiler de normal gözüktü gözüme.
Biri senarist biri ses sanatçısı biri usta bir oyuncu biri de herhangi bir vasfı bulunmayan biri üç isimle bir araya getirmekte çok değişik bunlara pirim veren şekil veren de sizlersiniz gençler.
Evet ama eski halini biliyosun ve genç futbolculara yürümesi felan seviye yerlerde yani anlıyomusun yani insanın icinden güzel diyesi gelmiyo güzel olsa bile nitekim de değil zaten