Ben cilt bakımına aşırı düşkünüm böyle videolar izlemek çok hoşuma gidiyor hatta artık kesmedi erkeklerin cilt bakımı videolarını izliyorum 😂😂 siz neler yapıyorsunuz cilt bakımını hangi sırayla yapıyorsunuz cilt bakımıza önem veriyor musunuz
Bir cilt bakım uzmanı olarak tabiki çok önemli deri içerisinde ki siyah noktalar akneler temizlenmesi gerek Piling ve buhar eşliğinde bir süre cildi yumuşatıp gözenekleri açıyoruz sonra vakum ile yumuşamış deriden zararlı ne varsa tek seferde temizleniyor Durulaşmış ciltte 0,5 frekens ile ölü deriyi yakıp sivilceleri kurutuyoruz sonra kil desteği ile gönekler kapatılıyor tertemiz be pürüzsüz bir cilt kesinlikle herkesin hakkı
Çok güzel yazmışsınız. Ben evde sırasıyla neler yapmalıyım yani buharı neyden önce neyden sonra hangisi önce gelmeli vs. Bide ben 18 yasindayim çok minimal tutmaya çalışırım
Buhar ve vakum makinaları ayrı cihazlardır İkisini birleştiren tek cihaz var oda bizim gibi profosyeneller içindir evde önce piling yapıp bir süre sonra kil yapabilirsiniz siyah nokta iğne cımbız veya başka aletle alındağında (cilt yumuşaltmadan) gözenek açık kalır ve cildde minik delikler oluşur Bir profosyonel cilt bakımında arada bir kendinizi ödüllendirmenizi öneririm
En İyi Erkek Görüşü