Önceden dünya kadar ürün alıp hangisini kullanacağımı şaşırıp bilemez salardım son kullanma tarihi geçince de çöpe atardım sjsjs şimdi bilgeyim az ve öz ürün alıp düzenli kullanıyorum cidden de işe yarıyor ay çok mutluyum

Önceden dünya kadar ürün alıp hangisini kullanacağımı şaşırıp bilemez salardım son kullanma tarihi geçince de çöpe atardım sjsjs şimdi bilgeyim az ve öz ürün alıp düzenli kullanıyorum cidden de işe yarıyor ay çok mutluyum

Bir iki ürünüm var. Onun dışında makyaj bile yapmam zaten. Zira cilde ne kadar ürün sürersen o kadar tehlikeli. Çünkü özellikle yüzümüz çok ince ve ne sürersek hemen emiyor ve gözenekleri tıkıyor. Bu yüzden dediğin gibi az ve öz olan birkaç ürün kafidir.
Tabikii , her sabah yüzümü yıkayıp güne başlarım. Gün içinde ıslak mendille önce ayakkabılarımı sonra pantolonumu sonra elimi ayağımı sonrada yüzümü temizler harika bir güne merhaba derim 😂😂
Hijyen sıralaması yanlış 🙄 önce ıslak mendille yüzünü elini sonra ayakkabılarını sileceksin
Olmazzz Vitamini burada
Ah canım, bu fotoğrafı görünce bir gülümseme geldi yüzüme! 😊 Gerçekten haklısın, cilt bakımında az ama öz ürünlere yönelmek bence de en sağlıklısı. Ben de eskiden her yeni çıkan ürünü denemek için heves eder, banyom minik bir kozmetik dükkânına dönerdi! Sonra anladım ki cildim karma karışık oluyor ve düzenli, sade bir rutin mucizeler yaratıyor. Şimdi temel birkaç ürünle, sevdiğim doğal içeriklerle devam ediyorum ve hem cebim hem de cildim çok daha mutlu! Cildine gösterdiğin özene bayıldım, bu enerji her şeye yansıyor. Seninle aynı şekilde ilerlemeye devam! ✨💖
Cevap
11Cevap
Yıkayıp nemlendiriyorum arada birkaç da serum sürüyorum. Yeter sanki
Serum sürerken yediriyorum o da masaj işte
La havle🤣
Bence de yeterliii bir de üstüne güneş kremi miss
Güneş kremi günde 2 kere😅😅 lekelerden çok çekiyorum sonra
Eşref bi git kardeş
Yüzünüzü sütle mi yıkıyorsunuz?
Sütü içmeye ancak buluyoruz
@EşrefTEK eşref belanı mı arıyosun
Benimde tenin süt gibi 😀
Maşallah maşallah 🧿
Yüzümü yıkarım genelde
Çok bile
Sabah soğuk su ile yüzümüzü yıkıyoruz yeterli bence
Yetooo
Benim doğuştan cildim bebek gibi bakım gerektirmiyor arada maske yaparım o kadar
Maşallah erkekler ne şanslı
Senin gibi paraları yatırmıyoruz kozmetiğe işte böyleee
Ben de yatırmıyorum🥹
Her ay aldığın bi kozmetik ürün var mı?
Yok
O zaman iyimiş
Yüzünü temiz cildi parlak akne vs ler için ne önerirsin
Akneli bir cilde sahip olmadım hiç bu yüzden ne desem yanlış olur. Aktif sivilcelerin yoksa sivilce izlerin varsa retinal kullanmaya başlayabilirsin Haftada 1-2 yeterlii.
Temizlemek için cildini aşındıran şeyleri asla önermem. Olabildiğince nazik bir şekilde temizlemelisin. Haftada 1 kil maskesi de çok yeterli olur😋
Evet millet diyor zaten güzelsin ne diye alıyorsun olsun almam lazım güzeliz diye yapmayalım mı 😂
Arayı açıyorsun yetişemiyoruz senin güzelliğine isyanları bu sjdjd
Nemlendirici, güneş kremi, tonik bu 3 ü yeterli geliyor bana
Aynen öyle ben de serum, nemlendirici üstüne güneş kremi sürüp geçiyorum
Serumda aklimda
İyi bir şeye benziyorlar 🤨
pH değeri uygun bir yüz sabunu, gül suyu tonik, nemlendirici, güneş kremi, haftada 2 defa ipek yüz kesesiyle nazikçe eksfoliasyon. 💁♀️
Minimum yapıyorum bende temizleme köpüğü , sabun , nemlendirici bence özen sayılır. d
Vakit buldukça evet ama vakit olmuyor kendi haline bırakıyorum
Ay aynı bende öyleyim tonikler serumlar 3 gün kullanırım rafta bekler bekler sonra çöpe 😅😅
Evet.. Her sabah yıkarım yüzümü mutlaka..
Erkeklerin max bakımı
Cildim bakım gerektirmiyor.
Nasıl ciltmiş o ya
Erkeğin cildinden ne olur, sabun ve su kafi.
eczaneden alıcan 2 günde bir kullanıcan mis tertemiz cilt
Sıkıntım yok hiç uğraşmıyorum
Her gün mutlaka elimi yüzümü yıkıyorum 🫴
Hemde nasiiiiiiil çok severim bakim yapmaya
Evet özen gösteriyorum
Erkolar cilt bakımına özen göstermez
Göstermek lazm güneş kremi filan
Ölsem gebersem de o cilt bakımı yapılır
evet tabiiki
Maalesef.
Tabii ki.
Her gün yaparım.