Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytan Allah katından kibiri yüzünden kovulmuştu, "Onları topraktan yarattın beni Ateşten ben onlardan üstünüm" demişti senin ki o kapıya çıkıyor tatlım ☺️Kibir en kötü şeydir ona bakarsan benim de kocaman gözlerim var ela herkesten farklı ve büyük çok övgü alıyorum ama ben kendimi kimseden üstün görmüyorum herkesle eşit olduğumu düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke senin gibi kibirsiz biri olabilsem💞
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bir gün olursun 💞
En İyi Cevaplar
+1 yılYeşil göz güzel olmuyor ela gibi ya da sarı gibi oluyor birçoğu , uzaktan da belli olmuyor ayrıca, mavi veya gri olmadıktan sonra yeşil göz yeterince güzellik katmaz insana. Benim gözüm ela ama mavi hastasıyım çoğu kişide maviyi beğenir zaten. Mavi olsaydın sana destek verirdim.
08 Yorumla- +1 yıl
Yeşil göz mü uzaktan belli değil dsjkds? Yok artık. Ela deseniz anlarım da yeşil bariz belli oluyor.
- +1 yıl
@hayalibirhis hayır kanka valla ailemizde çok fazla var yeşil bizim, yaşından çok hoş ama uzaktan hiç belli olmuyo. mavi gözlü tek bi kuzenim var onun ki uzaktan parlıyor resmen ben burdsyım diyor
- +1 yıl
Allah Allah ama mavi daha dikkat çekici tabi bu da bir gerçek. Ama yeşil de güzel bence. Ela bile güzel hatta dsjkds ama kahve :/
- +1 yıl
@hayalibirhis mavi süper yaa ama yeşilde iyi evet fena değil .. keşke maviş olsaydım xggbbcc , sarışınsan çok iyi kanka o yeter hepsine ama nasıl sarışın? tonu nasıl?
- +1 yıl
Ben yeşil gözlü olmak isterdim ya ama elaya da şükür kjkdsjk
- +1 yıl
Sarışın? Anlamadım
- +1 yıl
@hayalibirhis ben seni soruyu soran karı sandım , sorry
- +1 yıl
Problem yok 😀
+1 yılNasılım diye fotoğraf atsaydın keşke daha kolay yorum yapardık. Sarışın mavi gözlü bir arkadasim var ve benden bile güzel değil düşün artık durumu 😅 Bulunduğumuz coğrafyada sarışın ve renkli göz nadir bir fiziksel özellik sende haklısın :) Ben aynaya bakıp ağlıyorum şu an😪
03 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah seni üzmek istemedim. Bütün kadınlar güzeldir ben biraz espri yaparak sormak istedim. Benim bir artım sadece nadir bulunuyor sarışın, yoksa sende bir çiçeksin:)
- +1 yıl
Benim kaderim bu alıştım artık böyle yaşamaya teşekkür ederim 😪❤❤
Soran+1 yılDilerim gönlüne göre olur hersey
+1 yılÜstün görmemelisin sonuçta hepimiz insanız herkes kendi çapında güzel, kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Allah korusun kaza geçirirsin o zaman o ezdiklerinden farkın kalmaz. Şükretmeyi bil üstünlük yerine.
02 Yorumla- +1 yıl
sağlığına şükret dedim onu da kaybetmişsin, acil şifalar ♿
Soran+1 yılTm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur boş boş şişirme kendini :))
182 Yorumla
Soran+1 yılBoş şişirmiyorum
+1 yıl

Önemli olan güzel olabilmek👆 şu esmer bombama bak senn😂istediğin kadar sarışın renkli gözlü ol ya da tam tersi abuk subuk bir tipin olduktan sonra napim sarışını esmeri ya düşük ego tatmininden başka bişey değil
53 Yorumla
Soran+1 yılO zaman şöyle bir eşleşme yapalım.
Güzel sarışın vs Güzel esmer
Çirkin sarışın vs Güzel esmer
Burda on plana çıkan sarışın olur her zaman- +1 yıl
Peki tatlım hayatta başarılar ne diyim sana 😂
- +1 yıl
Eksileyen tek göz amca sana da hayatta başarılar dilemem😂😂
+1 yılİnsanlar neden bu kadar iğrenç? Neden kendilerini üstün görüyorlar? Ben bembeyazım ama esmerleri özellikle siyahi insanlara bayılırım. Rihanna'dır veya ne bileyim esmerler çok tatlı gelir bana. Beyazlar da aynı şekilde. Kendini bir insandan üstün görmek normal değil, hiç değil. Herkes eşittir. Senin yaptığın ego değil sadece kibir. Kibirin ne kadar kötü olduğunu biliyorsundur zaten özellikle müslümansan, şeytanın neden kovulduğunu da biliyorsundur.
41 Yorumla
Soran+1 yılOkk
Sen anca kendini avut gizliden sorular sormaya devam et gerçi sende haklısın her insan övülmek ister , seni bu platformda abazalardan başkası övmez bundan emin ol , hayalindeki kadını anlatmaya devam 😂😂
92 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklı yorum ki👏👏👏👏👏
+1 yılŞimdi sarışın severim. Fakat elinde olmayan görünümüyle kendisini üstün gören insanların genelde hayatta övünecekleri başka bir şeyleri yoktur. Sadece güzelliğiyle/yakışıklılığıyla üstünlük hisseden birinin sahip olduğu tek şey odur. Bence kendini geliştirmeye çalışmalısın zira dış görünüş solup giden bir şey.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Penelope Cruz, Salma Hayek, Monica Bellucci, Naomi Campbell vs.. Kendini bu saydığım kadınlardan da üstün görüyor musun?
Bu kadınların hiç biri sarışın değil, gözleri de koyu renk ama sarışın renkli gözlü bir çok kadına hatta ünlü kadına bile taş çıkarırlar.
Yani bence kendini kandırma, çekicilik saç göz rengiyle alakalı bir şey değildir.40 YorumlaSaç ve göz rengine göre kendini üstün saydığına göre zeka düzeyiyle, kültürle, eğitimle alakalı bir sıkıntın var arkadaşım. O konulardaki kompleksini böyle tamamlamaya çalışman çok doğal... Allah herkese hepsini bir arada vermiyor napıcan :)
32 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibimi, neyse seks sorusu sormaya devam et sen yallah
- +1 yıl
🤣🤣👍
+1 yılGüzellik nedir ya? 5 dakikalık, zekada çok bir şey değil hepimizde var. İyi niyet yok, hoş görü yok. Lugatımızda iki güzel kelime bile yok bazen : ) mesela ben çok güzelim, ama sanane? Senden banane? Neyi ispatlıyoruz. Bir de Fok balıkları çok yalnız
32 Yorumla
Soran+1 yılHahahha güzel yorum. Iyi günler
- +1 yıl
Teşekkürler, iyi akşamlar :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsmer kavrulmuş tenli uzun boylu kıvrımlı eli yüzü dişleri saçları güzel özellikle eşek gözlü kapkara gözlerimle olduğum için çok mutluyum kendimi güzel ve değerli hissediyorum . Ama kendimi üstün görmüyorum bu güzellik çok göreceli. amerika iran japonya ve isveçte bulundum. Oralarda çok iltifat aldım hem hemcinlerimden hem de karşı cinsden çok ilgi aldım. Bembeyaz seven asyalılar bile çok ilgi gösterdi. Hele buz mavis gözlü doğal sapsarı saçlı dev viking olan İsveçli erkeklerden aldıklarımı demiyorum. Tapıyor gibiydiler. İskandinav kadınalr yeryüzünün heraçıdan en kaliteli ari ırk kadınları.. Kültür ve görünüş açısından vs. Aynı ilgiyi tabi ki ülkemde de görüyorum. Yani demem o ki herkesin bir begeneni seveni var.. Özellikle slav ve iskandinav erkekler için , sarışın bir kadın olmak çok dezavantaj. Ha ben ortadoğuda beğenileceğime İsveçde norveçte beğenilmeyi de tercih ederim. Orası da ayrı.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir sarışın karşısında şansın yok. Ülke zaman mekan farketmez, istersen astronot ol😂
Cevap sahibi+1 yılSen bu okuduğundan bunu mu çıkardın 😅 Sarısın olduğundan şüphemiz kalmadı sjsjs
+1 yılSaç ve göz rengiyle kibirlenmek, ego kasmak.. Ne bileyim. Hiçte normal değilsin.
71 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz fazlaca kaçtım
+1 yılİnsanın kendisiyle barışık olması, kendini beğenmesi güzel şey ama üstün görmek sıkıntılı bir durum! Kimse kimseden üstün değildir, Allah herkesi güzel yaratmıştır. Herkesin kendine has güzelliği var tabi o ayrı
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim güzel yorumun için
Demekki komplekslerin varki böyle bişi aklına geliyor... neden kendini başka kızlarla karşılaştırıyorsunki 😂😂
Esmer ol sarı ol kırmızı ol ne fark eder Kuzum24 Yorumla
Soran+1 yılBenim kompleksim yok ama benim üzerime kompleks yapan çok;)
Soran+1 yılFiziksel özelliklerini bile bilmiyorum, neyini kıskanayım?
+1 yılEgolu olman biraz abartılı neticede hep seninle kalacak bir güzellik değil yaşlanınca güzelliğinden eser kalmicak ve unutma senden bir milyon kat güzelleri var dünyada iyi biri olmaya çalış yaşlanınca güzelliğin gidicek ama yaptığın iyiliklerin ve güzel huyun seni asla terk etmicek
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Yani dunyada senin gibi sarisin ve yesil gozlu dogan binlerce insan var esmer olmak zaten istege bagli herkes olabilir bunlarla ovunuyorsan ustun degil malsin sjfjsjf zekamla doverim falan yazmissin butun yazdiklarindan siradan kezbn bi tc kizi oldugun anlasiliyor zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılBilmem herkes göçmenmisin diyor bana
+1 yılSenin gibilerini görünce aptal sarışın algısına inanasım geliyor
531 Yorumla- +1 yıl
Ben inanmıyorum direkt kanıtlıyo
- +1 yıl
Kıskançlık ne alaka yaw, gerçekleri söyleyince hemen kIsKaNıYoRuZ
- +1 yıl
@Bebişim99 Ego ile zeka/ bilgi ters orantılıdır. Detay ve güncelleme her şeyi açıklıyor zaten. inanasım geliyor yazdım zaten, inanıyorum demedim.
- +1 yıl
Zoruna gitmiş, görüşüme hücum etmişsin. Pek ciddiye almadığım doğrudur.
- +1 yıl
Yaptığınız görüşü gördüm şimdi hiç ciddiye almam sizi.
- +1 yıl
Görüşünün altına yorum yaptığın üyeyim. Kendi görüşünün altında saçmala aw
- +1 yıl
Dedi kezban sözünün tam anlamını bilmeyen biri
- +1 yıl
G3rizekalı ya 😄
- +1 yıl
@Kızçe_00 Yaptığı görüşü görünce pek ciddiye alamadım kendisini 😂
- +1 yıl
Kendinizi çok önemsiyorsunuz 🧠
Soran+1 yılKudurma
- +1 yıl
Ben mi? Bu kadar özgüvenliysen gizliden çık da o güzel yüzünü görelim. Böyle pek ciddiye alamıyorum sizi
+1 yılklasik tc kızı aferim sana abazalar sana yazıyo diger birşey sanmış yazık ablacım yabancılArı yanında bir hiçsin
33 Yorumla
Soran+1 yılBeni herkes yabancı sanıyor zaten
- +1 yıl
hehehe dayı klasık tc kezbanısın işte boşuna hava sıkma niye gizli üyesin ki
niye saklanıyorsun
Soran+1 yıltamam anime kızı en güzel sensin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılFinlandiya, İzlanda, İsveç ve Norveç'e gittiğim zaman bende öyle hissediyorum onlarda da doğal buğday ten, hakiki çikolata rengi saç az, kapkara gözler az.
Her millet kendinden farklı olanı seviyor.32 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede mekanın sahibi biziz😀
Cevap sahibi+1 yılBir yanda norveç, İsveç erkeği diğer yanda orta doğu erkeği pekte seçim zor değil. Tüm orta doğu erkkeleri senin olsun hiç gocunmam.
+1 yılKarakter yoksa dünyanın en güzel insanıda olsan para etmez bence biraz dogal ol bu kadar kasma ucunda oscar yok
31 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimde güzel
+1 yılMadem bu kadar özgüvenin var, neden gizli paylaşım yaptın?
Tutarsızsın canim😂41 Yorumla
Soran+1 yılFoto yüklenmiyor Xper bilmem ne hatası verdi
Bende esmerim sarışınları görmüyorum bile Allah bir yerden verip bir yerden alırmış beyni vermiş zekayı da koy vermiş
25 Yorumla
Soran+1 yılÇocuksun daha seni kırmak istemem
Soran+1 yılSütünü iç ve uyu
+1 yılÜstün görmen normal değil tabiki çünkü değilsin. Lütuf olarak görmen güzel tabii kendisiyle barışık olmayan o kadar güzel kızlar var.
Ben şahsen sarışın sevmiyorum ne erkeği ne kadını.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın biraz abarttım
+1 yılVallahi ben sarışın kızları hep safoz olarak biliyorum😏
33 Yorumla- +1 yıl
Ayy ne kadar egoist
Bişey derdim de neyse
Zaten korkusundan gizli yorum yapmış
Soran+1 yılZekiyim
- +1 yıl
Kesin öyledir
Sarışın yelloz
+1 yılNormal değil kimse kimseden üstün değil sende değilsin güzellik olarak gördüğün yüzüne üç beş sivilce yeter 🤷♀️
12 Yorumla
Soran+1 yılKısmen haklısın
- +1 yıl
Kısmen değil tamamen haklıyım
Ah işte insan elindekiyle ovunebiliyor ne yaparsın buralarda bı zeka gösterisi beklerdik ama eldeki bu yapacak bir şey yok nsjsjd
15 Yorumla- +1 yıl
Balım seni kim gazladiysa iyi kandırmış mavi göz sarı saç benim değil kıç kılından tahrik olanlarin alanı senin gibiler ise yolda 2 abazanin baktigiyla kendini üstün sananlar şu sözü unutma bakımsız ama zeki biri çekilebilir ama aptal biri ne kadar göz alıcı olursa olsun aptaldır hazmedemedigin yorumlara salya akıtmayı bırakıp hemen fikirlerini törpülemelisin.
Soran+1 yılOkumaya üşendim canım kusura bakma lütfen. Müsait bir zamanda okuyacam yazını kusura bakma
Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Ee ne mutlu iste sana. Ne yapmamizi istiyorsun Şu an ? Yerelim mi seni? Aaaa kendini begenmis zuppe falan mi diyelim. Allah vermis banane, hesabini da o tutsun.
10 YorumlaZekanın da ne kadar üstün olduğunu kanıtlamışsın sorduğun sorunla ve açıklamanla. 😂 Hayran kaldı herkes. 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam en zeki sensin
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinizi beğenebilirsiniz ama üstün görmek neden? Bunu siz mi başardınız?
Hayır tabi ki! Allah verdi sadece. Kaldı ki Cansu Dere gibi esmerler de var, valla her yeşil gözlü kız da güzel olmuyor yani.11 Yorumla
Soran+1 yılPlatin sarısı doğal sarışınım
+1 yılYavrum senin üstünlük yurt içinde belli yerlerde Yurt dışına çıksan torinoya giden hakan şükür gibi olursun :)
20 Yorumla
+1 yılzeka meka demiycem sadece popon kalkmış diyecem ama korkıyorum şimdi benide poponla dövmeye kalkarsın şimdi diye ;D
20 YorumlaEgo üst seviyede ama eğleniyoruz 😊
https://www.youtube.com/embed/GEQBBJ4Es2Y02 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık egoluyum hakkimdir 🙈🙈
+1 yılKeşke foto ataydın da bakaydık benim mavi yeşil gözlerim ve doğal sarışınlar bana kalırsa saf kız izlenimi veriyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHata verdi yükleyemedim. Seviye istiyor sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal sarışın olup da kendini nasıl esmer görüyorsun...
Sanırım cümleyi yanlış kurdun, keşke biraz da akıllı olsaymışsın...310 Yorumla- +1 yıl
İyi detay 🤟🏻
Soran+1 yılPardon kendini esmer gören kim anlamadım?
Soran+1 yılKudurmaktan soruyu yanlış okumuşsun
- +1 yıl
Hayır, doğru söylüyor. Cümleyi yanlış kurmuşsunuz gerçekten
Soran+1 yılKendimi esmerler ve diğer kızlardan demişim
- +1 yıl
Dikkat ederseniz yanlışı fark edersiniz ✨
Cevap sahibi+1 yıl@mesgeve125 hala yanlış okumuşsun diyor, yanlış yazmışım toparlayacak aslında ama o kadar bile akıllı değil.. işi zor bu derece ego ve akılsızlıkla...
Cevap sahibi+1 yıl@mesgeve125 *‘yanlış yazmışım’ yazsa toparlayacak aslında
- +1 yıl
Bosuna sarisinlar gzekalilikta 10 0 onde demiyoruz ahahha
- +1 yıl
Ben de bazen dikkat etmeden yazıyorum hatta okurken bile fark etmemiştim. Dikkatli birisiniz 💛
+1 yılKendini begenmen lazim da kendini bir b-k sanma yani djdh rusyaya git de gor senden kac tane var😂
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılKompleks ve ego patlamasi yapmis zekasiyla milleti dovermis pehhh bir atasozu aklima geldi actavuk kendini dari ambarinda sanirmis
10 Yorumla
+1 yılMal msn bu mu üstünlüğün zekam bu kadar Dewamke bacım sen burdan dewam et
11 Yorumla
Soran+1 yılKaybol ya öfff kıskanç
+1 yılAynı özellikler bende de var ve kimseyi kendimden altta görmüyorum a
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğal sarışınmısin
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSayın güzel kardeşim, güzel olabilirsin Allahın vergisi.. Amma velakin bu güzellikle kendini herkesten üstün görüp çok güzelim deyişin hiç hoş değil. Allahın yarattığı her insan güzeldir, kimi daha fazla makyaj yapar kimi parasını cildine yatırır. Ama senin iki gözün iki kolun iki bacağın ve nefes alabilecek bir burnun varsa buna şükretmelisin. Sahip olduklarına şükretmeyi bil ki, kaybedince ağlamayasın. Hepsi gelip geçicidir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSayın güzel kardeşim. Güzel yorumun için teşekkür ediyorum
+1 yılKendi elinle elde edemediğin bir şey için kendini başkalarından üstün gormen... neyse soru troll olduğu için devamını sen getir😀
10 YorumlaKimseden üstün değilsiniz kendinizi öyle görmenize gerek yok
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. sarışınsın ve diğer kızlardan kendini üstün görüyorsun. Bunda haklısın. Çünkü kendini üstün gördüklerinde üstün olduğun özellik var
00 YorumlaAklınızı 3-5 insanın yazdığı güzellik algısıyla bozmuşsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya baya %90 insanların akli
Insan kendini beğenmezse çatlarmış bende kendime güzelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kuzum:)
Normal değil. Bunun üstünlük taslanacak bir tarafı yok. Şanslısın diyebiliriz o kadar...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
+1 yılkumral saçlı ve mavi gözlüyüm ama senin gibi hiç kendimi diğer kızlardan üstün görmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSende güzelsin beni genelde yabancı sanırlar
- +1 yıl
beni de yabancı sanıyorlar ama ben hiç dile getirmem bunu
+1 yılSadece bu özelliklerine görmen yanlış ego yapıyosun. Yani sarışın sevende var esmer de öyle düşün.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. İstemsiz birşey
- +1 yıl
Kişinin kendini sevmesi güzel bişey ama aşırısı hoş değil kb ama biraz görgüsüzlüğe giriyor. Yani şöyle diyim mütavaziliğin ve sadeliğin kölesiyim. Kendinde fazla bulduğun veya yanlış bulduğun şeyleri düzeltmelisin. Seni senden başkası düzeltemez
- +1 yıl
Ve şunu da eklim hepimiz bazen egomuza yenilip yanlış yapabiliyoruz insanız sonuçta *
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSarisin olmussunda insan olamamissin sarisin olmamaktan bin kat kotu
10 Yorumla
+1 yılGüzel olman iyi bişey ama çok fazla egolu olma bence
10 Yorumla
+1 yılNormal değil ego patlaması sadece kimse kimseden üstün değil unutma
10 Yorumlaege kökenlide yeşil gözlü sarışın herkes onu çirkin bulup hande erçeli beğeniyor kdkfvkxbxbx
01 Yorumla
Soran+1 yılİkisindende güzelim sjjsjdhd
bu tamamen zevk meselesi.. Benim annem sarışın, esmer seviyor
00 YorumlaEvet sarışın olmak bir lütuf yeşil göz hep hayalimdi ama yüz hatları da önemli olan burnun yamuksa en basit ya da yüzünde orantı yoksa bitti gitti bir esmer seni gülüşü ilede dövebilir bide mütevazı olmakta fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorum için
Aferin kızım sana gör kendi üstün bu kezbanları eşit görüpte ne yapacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelsindir belki ama üstün görmek farkli bisey Allah bi saniyede alabilir o guzelligi kibire kapilmasan iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, törpüleyecem
+1 yılGüzellik kişiden kişiye göre değişir. Mesela ben sarışın ve yeşil/mavi gözlüleri aşırı itici buluyorum. Gerçekten. Neden bilmem. Belki de çok sahte geldiği içindir. Kahverengi gözlüler ve saçlılar candır. Erkek arkadaşımı seviyorum ❤️
02 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻✨
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye’de doğal sarışın mı var komik olmayın 😄
kumralsın sadece muhtemelen...
ama üstünlük komik bi kafa 😄02 Yorumla
Soran+1 yılYoo platin sarısı saçlarım var. Zaten herkes soruyor ya da boya sanıyor. Allah vergisi
Cevap sahibi+1 yılYav he
+1 yılTatlım her sarışın ve yeşil gözlü olan maalesef guzdl olmuyor. Mesela bir bak turkiye güzellerine fahriye evcen, Hande ercel, tuba buyuk üstün bunların hiçbiri sarışın degil bu yüzden havalanma
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmuyor olabilir ama her sarışın dikkat çeker ve kıskanılır, kendimden biliyorum (doğallar)
+1 yılhem Allah diyoruz, hem üstünlük diyoruz..
Ne diyim Allah gönlünüze göre versin..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gayet sıradan yani. Mesela benim bir gözüm yeşil diğeri kahve o zaman ben ego yapıyım
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğal sarışın olmak sıradan mı? Ülkenin yarısı o yüzden çakma sarışın demi. Birde senin göz rengin nasıl oluyor Van kedisi gibi
Cevap sahibi+1 yılMutasyon geçirmişim. Sarışın olmab güzelde dünyada esmer buğday kadar sarışınlarda var :)
Cevap sahibi+1 yılYüzün güzel değilse bunlar boşuna
Soran+1 yılBilmem ben türkiyede pek rastlamadım doğal sarışına. Yüzümde güzel
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman hayatım eğer sen kendini güzel görüyorsan eşsiz görüyorsan bu iyi bişey ama ortamlarda pek dile getirme derim. Yoksa iyisin yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılSarışının adı esmerin tadı derler. Bilemiyorum valla jskskdkkdldld
02 Yorumla
Soran+1 yılBilinen en büyük şehir efsanesi tamda aha bu söz 😀 sarı peruk bile daha çok rağbet görür esmerden
Cevap sahibi+1 yılAdı işte😅 sadece görünüş kskdkkdk sarışınlar linçlemesin sadece şaka
+1 yılErgenliğin bitince düzelirsin, güzelim 😂
61 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım