Deodorant & Roll-on Gratiste satılan hangi marka parfümleri kullanıyorsunuz? rumeyyssaa Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 seçemiyorum yardım edebilir misiniz antrenmandan sonra kullanıcam baymasın fazla Gratiste satılan hangi marka parfümleri kullanıyorsunuz? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hintlimintlii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Rexona linen dry kullanıyorum yıllardır. Tavsiye ederim benim için en iyisidir. 2 0 Yorumla
Sempatic_oOo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bunlar parfüm değil deodorant 😂 antrenman sonrası da terli vücuda kullanma 🤮🤮 0 4 Yorumla rumeyyssaa +1 yıl Sporcuyum emin ol benden daha iyi bilemezsin sadece öneri sordum sizin saçma tercihlerinizi sormadım Yorumla Sempatic_oOo +1 yıl Sporcu olmadığımı mı düşünüyorsun? TOHM’a git fotomu göster, Spor Bakanına git fotomu göster. Emin ol senden daha iyi bilirim. Hadi şimdi utan köşede Yorumla rumeyyssaa +1 yıl aynen kanka utandım LWÇQLWÇLQŞQLQİWŞİQLQŞQŞQŞLQİQŞQŞQ Yorumla Sempatic_oOo +1 yıl utanması olacak kadar zeki birisine benzemiyorsun. Seni doğuran kadına acıdım. Hadi naş şimdi. Kanka diyor bir de. Sporcu olsaydın antrenörlere hoca demen gerektiğini bilirdin embesil mal Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Bunlar parfüm değil ki sen yanlış anlamışsın. Ama emotion mavi kapaklı olan güzel 0 2 Yorumla rumeyyssaa +1 yıl Gerçekten buna mı takıldın wlşwlqşqlqşlwşqşwpwlw Yorumla AfitapHatunn +1 yıl insanın canı sıkılınca gözün üstündeki kaşa bile takılır. Çok freş ve hafif güzel bi kokusu var temiz hissettiriyor Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Deodorant & Roll-on konusunda 1,3b cevap paylaştı. be beauty.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rexona linen dry kullanıyorum yıllardır. Tavsiye ederim benim için en iyisidir.
Bunlar parfüm değil deodorant 😂 antrenman sonrası da terli vücuda kullanma 🤮🤮
Sporcuyum emin ol benden daha iyi bilemezsin sadece öneri sordum sizin saçma tercihlerinizi sormadım
Sporcu olmadığımı mı düşünüyorsun? TOHM’a git fotomu göster, Spor Bakanına git fotomu göster. Emin ol senden daha iyi bilirim. Hadi şimdi utan köşede
aynen kanka utandım LWÇQLWÇLQŞQLQİWŞİQLQŞQŞQŞLQİQŞQŞQ
utanması olacak kadar zeki birisine benzemiyorsun. Seni doğuran kadına acıdım. Hadi naş şimdi. Kanka diyor bir de. Sporcu olsaydın antrenörlere hoca demen gerektiğini bilirdin embesil mal
Bunlar parfüm değil ki sen yanlış anlamışsın. Ama emotion mavi kapaklı olan güzel
Gerçekten buna mı takıldın wlşwlqşqlqşlwşqşwpwlw
insanın canı sıkılınca gözün üstündeki kaşa bile takılır.
Çok freş ve hafif güzel bi kokusu var temiz hissettiriyor
emotion mavi kapaklı olan, mükemmel
Rexona ve Dove 💓💕💗🍓🎁💌💞
Emotion kırmızı güzel
Emotion
Eda taşpınarın spreyleri güzel
be beauty..
Bee Beauty öneririm.