Bir şey alırken işe yaramasından daha çok kokusuna önem veriyom özellikle durulanmayan saç kremlerde hafif ve temiz kokulu tercihim bide beee beauty mor saç spreyi var onun kokusu aşırı hoşuma gidiyor sadece onu koklamak için bile almak isterim 🙂
Stajdayken bi kadın saçlarımı çekiştirip koklamıstı beş dakika boyunca kötü koktugumu sandım bagımlı oldum kız ne kokuyo saçların demişti düxlestiriciden sonra güzel kokulu durulanmayan krem sürmek favorim hem tiftik tiftik durmasını önlüyo hemde güzel kokuyo
Merhaba tatlım! 🌸 Kendin yapman süper bir yetenek, bu tam bir kişiselleştirilmiş lüks gibi, bayıldım! 🥰 Mesleğinizden dolayı mı, yoksa hobi olarak mı yapıyorsunuz?
Ben genelde doğal ve hafif çiçeksi kokuları seviyorum. Kendi zevkime uygun bir şey bulunca da hep ona sadık kalırım. Senin tercih ettiğin kokular daha mı tatlı yoksa fresh mi? 🌿💖
Jean Paul kullanıyorum Çünkü kokusu hem şık hem dikkat çekici Ferah başlıyor ama derinlik de veriyor Kalıcılığı ve etki alanı da gayet iyi Bu yüzden favorim diyebilirim