Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı benimde oldu böyle 11 seans gittim favori bölgem bitti ama diğer yerlerde yanaklarımda falan olmayan yerlerimde kıllar çıktı sapsarı ayva tüylerim sert sert çıkıyo şimdi mahvetti lazer beni ya
iğneli epilasyonda çok pahalı dk sı 5 tl dediler ona bütçe mi dayanır ya bende eve iğneli epilasyon makinası almayı düşünüyorum muhtemelen kendim yapamam ama önce bacağımda falan denicem belki beceririm06 Yorumla
Soran+1 yılCok gecmis olsun sanada canim, cok cok kotu bir durum utanc verici resemn
Cevap sahibi+1 yılevet napcam hiç bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Soran+1 yılAmin insallah🙏🏻
- +1 yıl
Deneme derim çünkü onu uzman olman lazımmış düzgün olmasi için iz birakabilir boşa masraf
- 1 yıl
Ben de yaptıracaktım yüzümdeki tüyler ince ama gözle çok rahat görünecek kadar siyah ve uzun makyajla bile yüzüm sanki efektli gibi duruyor o derece uzun ndyag a gitsem mi siz hangi makinayla böyle oldunuz ndyag alex diode buz? Bir de diğer üyeye de sordum yüzünüze jilet vurdularsa o da tetiklemiş olabilir bana yol gösterirseniz çok sevinirim🙏🏻sizin içinse çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir ❤️🩹ndyagdan gerçekten güzel sonuç aldıysanız çoğaltmadıysa ince tüylerde etkili olduysa acaba ona mı gitsem?
En İyi Cevaplar
Merhabalar vermiş olduğunuz bilgi doğru değil size yanlış işlem uygulanmış uzman bir kişiye gitseydiniz bu problemi yaşamazdınız ayva tüylere lazer epilasyon yapılmaz atılan ışın ayva tüyleri çoğaltır.
Lazer epilasyon hakkında sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz profesyonel olarak epilasyon yapıyorum ve bilgi veririm.
1014 Yorumla
Soran+1 yılSize yalan soyleyecek degilim boyle bir borcumda yok ben ne yasadiysam gelip onu anlattim baskalarida benim halime dusmesin diye ve ben ilk degilim buz lazer yaptiran ozellikle yuz bolgesine yuzlerce kisi var bu durumdan muzdarip olan. siz lazer yapiyorsunuz ama bilginiz az galiba.
- +1 yıl
Merhaba sizce hangi tür lazer epilasyon yaptırılmalı?
- +1 yıl
@mutsuzhatunnn Merhaba alexanderatıe lazer epilasyon yaptırılmalı ayva tüyleriniz var ise yaptırmayın kesinlikle lazer epilasyon yaptırmadan önce hormon testleri yaptırın
- +1 yıl
@afraa2727 anlamadım benimde gogusumde göğüs ortamda fail bölgemde ve çevresinde vs siyah ama önce tüyler var , ama soran arkadaş gibi olmaktan korkuyorum Alex makinesi olan yerlere mi gitmeliyim? Atış sayısı önemli mi? Yani köklü bir yer aslında faydasız mi olur? Çünkü atışı fazla olduğu için artık makine etkisiz mi olur?
- +1 yıl
Yok ben sarışınım zaten yüzümde ya da olmaması gereken yerlerimde kıl tüy yok genel bacak koltuk altı bikini için sormuştum. Bir merkeze gidince herkes kendi şeyini övüyor karar veremedim
- +1 yıl
@mutsuzhatunnn buz lazer epilasyon kesinlikle önermiyorum alexanderatıe daha güçlü bir cihaz sistemi ve daha fazla sonuç alırısnız
- 1 yıl
Merhaba ben üst koluma lazer yaptım 2 yıldır tüm vucuda gidiyorum 2 ay gitmedim kıllar çıktı olmayan yerlerde bile
- 1 yıl
Napmam lazım benim üst kolumda kıl çıkıypr resmen iğnelimi yapsam
+1 yılLazer şu an için covid dolayı ile gidemiyorum ben çözümü şöyle buldum evde ev tipi lumia lazer aletim var öncesinde ağda ile kökünden alıyorum lazer yapıyorum baya etkili bi de ağda ile alıp yeşil bakla suyu ile 2 günde bir yüze sürmek de baya tüyleri azaltıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cok sey denedim ki
- +1 yıl
Bence pes etmeyin umutsuz olmayın ilk hedefiniz kökleri zayıflatmak olsun
Soran+1 yılIgneli dusunuyorum iyi bir yer arastiriyorum bakalim
Doğal olana müdahale etmenin bazen yanlış sonuçları olabiliyor. Bırakın yaratıldığınız gibi kalın. Çok bariz rahatsız edici kıllar olmadıkça vücuda müdahele etmeye gerek yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılÇok geçmiş olsun 😔😔 tüyleri ağdayla, vs. aldıktan sonra, karınca yumurtası yağı sürüldüğünü okumustum internette, tüy köklerini zayıflatmak için. Bayağı methediyorlardı bu yöntemi. Sizde işe yarar mı bilemem ama bir araştırın gene de isterseniz. Malum alışveriş sitelerinde bile bulmak mümkün karınca yumurtası yağını... aktarlarda da muhtemelen vardır.
Pes etmeyin ayrica 🙂 ölüm hariç her şeyin çaresi var şu hayatta, unutmayın 😊13 Yorumla
Soran+1 yılCok cok tsk ederim, bazi kurler denedim ama bir sonuc alamadim malesef, arastiracagim. Haklisiniz insallah bende bir cozum bulacagom
Soran+1 yıl@yyaarenn maalesef tam duzelmedi dogal birkac sey denedim ama maalesef bir ise yaramadi 5-10 seans nd yag lazer yaptirdim yuzume o biraz iyi geldi yumusadi tuyler ve biraz azaldi ama cok pahali oldugu icin maalesef devam edemedim ama simdi Braun’un kucuk bir yuz tuyleri alan aleti cikmis onu kullaniyorum ve cok memnunum simdiye kadar. Bence gitme ozellikle ayva tuylerin varsa eger maddi durumun yerindeysede nd yag lazere git ince uclu kirmizi isikli bir alet o cok iyi ama dedigim gibi pahali.
+1 yılSelam sana en net çözüm olarak iğneli epilasyon tavsiye ediyorum %100 kurtulmak garantili ah keşke daha önce gorseydim seni lazer gitme derdim. Lütfen lazeri hemen birak ve iyice araştırıp iğneliye git
21 Yorumla
Soran+1 yılKeske bende bilseydim yuzu yapilmamasi gerektigini ama iste boyle bir halt yedim oyle yapacagim tek vare olarak igneli
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüze zaten lazer olmaz öyle erkek gibi çıkmıyorsa kimse anlamıyor diyorum da. Yüzdeki tüylerden kurtulmak istiyorsan iyi bir yerde iğneli epilasyon yaptırırsın bu kadar. O yeri mutlaka dava et. Yüzündeki çoğalmış tüylerden tamamen kurtulmak istiyorsan iğneli yaptırabilirsin iyi araştırıp iyi bir yerde.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı hatayı ben de yaptım. Ayva tüylerden rahatsız oluyordum güzellik merkezinde lazer önerdiler hemen olup bitecekmiş gibi sözlerle beni ikna etti bir kız makineyle ince tüylerimi kesti. 5dkda lazeri tüm yüzümde gezdirdi yaptırdığıma pişman oldum sorduğumda devam etmesem de aynı şekilde çıkar demişlerdi. Ama öyle olmadı. Bir hafta sonra gözle görülen sert kıllara dönüşmeye başladı ne yapacağımı bilemedim hormonal sorunum yok rahim ultrason temiz lazer bu hale getiriyor. uzun süre cımbız ağda kullandım daha da kötü hale getiriyor. İğneli epilasyona başladım tek umudum o
13 Yorumla- 1 yıl
@Büşraxnur acaba hangi epilasyon aleti bu yeni çıkan bildiğimiz kliniklerdeki gibi lazer olan mı yoksa anam babam usulü eskiden böyle cimbızlı epilatörler vardı hani tenini kıstıran o epikatör mü acaba?
+1 yılBir lazer mağduru daha.. Çok gördüm senin durumunda olanları tek çözüm iğneli epilasyon
24 Yorumla
Soran+1 yılMalesef tek degilmisim cok cok uzucu bir durum
- +1 yıl
İnstagram da Zeyneppolat iğneli epilasyon sayfasına bak orda çok kötü mağdurlar var
- +1 yıl
Çok Geçmiş olsun
Soran+1 yılTsk ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü bir durum ya çözümü bulursun inşallah üzüldüm valla senin adına. Ben de lazere gidiyorum ama yüzümü yaptırmadım
31 Yorumla
Soran+1 yılTsk edwrim canim, iyiki yaptirmamissin keske banada biri soyleseydi uapma diye boyle oluyor diye
+1 yılAh be kardesim suratinizdaki ayva tugler sizi niye bu kadar rahatsiz eder bilmemki temizlik amacli gerekenn yerlerinizi alin yeter ciddi tug sorunu olanlari tenzih ediyorum ama kuaforlerde komple yuzunu aldiran kadinlar goruyorum cok gereksiz
23 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılAhahahah cok yasa😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakin ol ve iyi bir yer bulduktan sonra iğneli epilasyona başla. Cidden, 1 seneye hiçbir şey kalmaz yüzünde.
22 Yorumla
Soran+1 yılIyi bir arayisindayim insallah bitecek p kadar cok seans istiyormi ya?
Cevap sahibi+1 yılİstiyor ama en temizi o
+1 yılYüzünde kalın kıl tüy yoksa zaten yüze lazer yapılmaz senin gittiğin yer kandırmış seni, dava et hakkını al git kontrollerini ol başka yerde şansını dene en azından şuanda makine görür.
30 Yorumla
+1 yılHormon tedavisi görmen lazım. Alakası olmayabilir lazerle. Çok geçmiş olsun. İğneli epilasyon da yaptırabilirsin. Vildan gür gemici diye bir doktor var İstanbul'da. Kadın mucize gibi. İğne için ona git istersen
13 Yorumla
Soran+1 yılHormon sorunum yok doktora gittim testler yaptirdim ama sorun lazerdeymus asla yuzu lazer yapmamak gerekmis bende igneli epilasyon yaptiran iyi birini bulma arayisindayim yurt disinda yasiyorum
- +1 yıl
Aslında lazerden lazere fark olabilir. Yurt dışında isen zaten hiç yardımım olmaz. Geçmiş olsun kardeşim
Soran+1 yılTsk ederim canim
Tatlım 1 kere gitmeyeceksin lazere haberin vardır umarım.. aynı yüz ben de de vardı şu an 10. Seansımı aldım ve pamuk gibi üstelik inanılmaz azaldı. Tamamen bitene kadar gidiyorsun sonra 3, 5 ayda bir ara kontrol oluyor. YÜZ BÖLGESİ ÇOK UZUN SÜRER BİLİNİZE...
42 Yorumla
Soran+1 yılSanirim yazdiklarimi okumamissiniz 1 kere gitmedim 11 seans gittim yani 1 sene! Siz sansli olanlardansiniz ne diyim ben ilk degilim reaksyon gosteren cahilde degil bu arada biliyorum.
+1 yılSana bunu yapan bilmiyor mu yüze uygulanmayacağını dava aç bence, geçmiş olsun.
30 YorumlaGeçmiş olsun hayatım.
Günde iki kere testere dişli aslan pençesi çayı ve sabah akşam bol bol nane tüket. Bir ay boyunca tekrarla bunu.✨10 YorumlaBende yüzüme lazer yaptirmak istedim ama yapan uzman yüzünde makinenin göreceği tüyler yok ayva tüylerini makine görmez, makine görmesi için jilet yapman ve tüyleri kalınlaştırman lazım böyle bir riske de ihtiyacın yok demişti.
10 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyleri çok duyuyorum. Arkadaşımın da başına geldi. Yaptırmayı hiç düşünmedim. Düşünmüyorum da. Çok geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha oha nasıl böyle oldu ya keske igneli yaptırsaydın
10 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun çok üzüldüm ☹️ inşallah kısa zamanda herşey istediğin gibi olur
20 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin ben de aynı durumdayım. Vücudum için Alex lazere gidiyordum. Gitmişken yüzüme de yaptırayım dedim aynaya baktıkça psikolojim bozuluyor. Sakallarım bıyığım yanaklarım kıllarla doldu. Dışarı bile çıkmak istemiyorum. Araştırdığıma göre bunun tek çözümü iğneli epilasyonmuş. Güvenilir iğneli epilasyon merkezi arıyorum ama nerede araştırsam her yer reklam dolu güvenemiyorum. Sen bir yer bulabildin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılCok cok uzuldum canim gecmis olsun. Ben birkac yere gittim igneli epilasyon icin bana tum yuzunu alamayiz cok cok uzun surer dediler sadece biyik ve cene yapabiliriz dediler ve her hafta gitmek gerekmis ve seaslarin eger 3-4 saat surerse fiyat dahada artiyor.
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılYuzdeki ya da vucuttaki ayva tuylere asla mudahale yapılmaz. Gittiginiz yer baya tecrubesiz isin ehli olmayan bir yermis gecmis olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef para icin bana bunu soylemediler
+1 yılBana olmadı geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursun.
10 Yorumla
+1 yılŞaka yapıyorsun 😳 yaaa gitmem o zaman asla zaten kararsızdım artık kararlıyım
10 YorumlaAh aahhh hep söylüyorum iğneli epilasyon diye. Lazer mahvediyor. Hiç lazere gitmedim. Yüzüme iğneliye gittim. Kalın tüyler yok oldu.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur canim, ben cok sonradan ogrendim bunu
+1 yılBu normal değil. Yanlış bir şey yapmışlardır ya da yanlış yöntem kullanıp sana jiletle aldırmışlardır. Böyle olmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatim boyunca jilet hic kullanmadim tuylerimi makine ile kisaltiyordum seans oncesi
- +1 yıl
Sorun merkezde. Bunu düzeltmeleri gerekiyor, o kadar para veriyoruz.
Uzmana yaptırmak oncemli ben yaptım 6. Seansta bitmek üzereydi 12 seansta hiç bişeyim kalmadi
13 Yorumla
Soran+1 yılUzman biriydi yapan
Yavrum sen yüzünü sürekli ağda yap biter bir kaç aya kadar bence yani benim fikrim bu
11 Yorumla
Soran+1 yılYaptim ama bir faydasi olmuyor bide agda bende kil donmesi ve sivilcd yapiyor
+1 yılYaptirdigin yerin anasını... s kseydin neden onlara sormadın bu ne diye
11 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim tabiki bana daha bitmedi dediler bazilari 20-30 seans gidiyormus yuz icin daha sonra ogrendim ki aslinda yuz icin asla gidilmemesi gerekmis ama iste cok hec ogrendim ben bunu
Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Sorunun lazer olmayabilir. Hormonal bir dengesizlik var gibi görünüyor. Vakit kaybetmeden uzman bir hekime görünmelidir. Çeşitli testler yapacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durum bendede var 4 seans gittim ve sakala dönüştü araya korona girdi ne yapıcam bilmiyorum merak etme böyle bırakmayız dediler ama diyelim kaldı böyle dava açma hakkım var mı konu hakkında bilgisi olan aydınlatabilirmi
00 YorumlaKomşumuzun başına gelmişti, tek çaresi iğneli epilasyon.
08 Yorumla
Soran+1 yılCok aciyor diyorlar, kurtuldu mu simdi?
Soran+1 yılOlsun bu gherhun boyle uyanmak kadae acitmaz canimi
- +1 yıl
ben de yaptırmıştım koltukaltıma, fazla citanest (bölgeyi uyuşturmak için kullanılan ilaç, iğne ile enjekte edilir) kullanıldığı için karardı ama yüze uygulanmıyor rahat olabilirsin. Annem tüm yüzüne yaptırdı kaşlar dahil tek bir kararma yok. Acıdan çok rahatsız olacağım diyorsan emla isimli bir krem var iğne değili onu uygulayıp acıyı giderebilirsin. Ancak seni en iyi epilasyoncun bilir bu yüzden ona danış derim. Eşe dosta da sor, iğneli epilasyonu kötü yapan birine denk gelmek istemezsin.
Soran+1 yılOnunda yan etkileri var diye biliyorum haksiz miyim?
Soran+1 yılAcisina dayanirim boyle dolasmaktansa
Hormonlarla alakalı senin ki herkeste aynı sonuç olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHormonal bir sikintim yok arkadaslar cahil degilim gidip test yaptirdim
Buldukça buluyorsunuz. Sonra daha kötü oluyorsunuz. Kendi güzelliğiniz size yeter de artar. Bosuna parasıyla rezil olmayın.
00 YorumlaOha bu nasıl oldu :/ lazer yaptırmadan önce jiletle aldıysa normal
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ayva tuylerim vardi
+1 yılÇok geçmiş olsun o gittiğin yere dava açmalısın bu onların yanına kar kalmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüze lazer uygulanmaz zaten tüy sarartıcı bir alet var bana ondan yapıyolar sonra kendiliğinden dökülüyor yapan kişi bilinçisz yapmış gittiğğn yerden kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılSana lazer degil sanki usturayla tras etmisler gibi gecmis olsun ama lazer le olacak is degil bu ya
00 Yorumla
+1 yılBen olsam olay çıkartır dava açar donlarına kadar alırdım ay bu ne
00 YorumlaAyyy cok gecmis olsun igneliye gitseydinn keskee 🥺
02 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş cidden ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende de aynı durum oldu. evime iğneli epilasyon aleti aldım. kesinlikle lazere gitmeyin, her yerimde kıl çıktı yüzüm hele erkek gibi oldum
07 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ilk degiliz sonda degiliz:( yuzumuzdeki tuylerden kurtulalim derken sakal cikti saka gibi insan icine cikmaya utaniyorum. Kendin mi yapiyorsun igneli epilasyon?
Cevap sahibi+1 yılevet önce kollarımdan başladım yeni yeni yüzüme geçtim. bu kıllardan kurtulmanın tek çaresi oymuş. benim tüylerde aynı sendekiler gibi oldu çünkü erkek gibi oldum. her gün makinenin üstten alma başlığıyla alıyorum.
Soran+1 yılInsan icine cikmaya utaniyorum bende
Cevap sahibi+1 yılyoutube da gördüm lazer sonrası yani bıraktıktan sonra böyle oluyormuş. iğneliye git ya da evine al kendine yap
Soran+1 yılKendim mi yapiyim asla yapamam korkarim ben
Cevap sahibi+1 yılo zaman iyi bir merkeze git. fazla acımıyor zaten incecik bir iğne. böyle kıllı gezmekten iyidir
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazer kökü yakıyor yeni kökler çıkarıp güçlendiriyor mu ya böyle bir şey varsa kelliğe çare olur
16 Yorumla
Soran+1 yılYuze asla lazer yapilmamasi gerekmis bende bunu sonradan ogrendim cunku lazer tek bir kil kokunu hedef almiyor o lazer isini uyuyan killarida cikariyormus cunku isin degiyormus
Cevap sahibi+1 yıl😱😱😱😱peki lazeri yapan yer ne diyor 2 3 seans sonra geçer mi
Soran+1 yılGecmez tabiki 11 seans gittim ben
Cevap sahibi+1 yılTamam şimdi uyandırlar başka seans da bunlar ölmez mi
Soran+1 yılHayir sanmiyorum dahada cogalir
Cevap sahibi+1 yılGidip sor başka yere gene de bide çok geçmiş olsun
+1 yılBendede aynısı oldu kadın devam et diyor başka çaren yok diyor ömce kalınlaşıcak sonra incelir diyor devam ediyimmi yoksa bitmez mi iğneliyemi gidiyim 🥲
02 Yorumla
Soran+1 yılCok üzüldüm canım🥺 eğer kıl olmuş ise artık ve tenin beyaz ise bana sorarsan alexandrite git ya da iğneli ama yaz ayındayız iğneli pek önermem
- 1 yıl
Sen naptın yüzünü iğneliden başka önermiyormuş kimse sen halledebildinmi ben henüz başlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk seanslarda nasıldı peki? Azalıyor muydu artıyor muydu
05 Yorumla
Soran+1 yılIlk seanslarda boyle degildi 5-6 seanstan sonra boyle oldu bide ayda 1 insan gitti icin fark etmiyorsununuz ama sonra 10 seans oldu baktim artik tuyler azalacagina cogalmis hatta olmayan yerlerde bile cikmis hemde sert sakal gibi
Cevap sahibi+1 yılBendr gidiyorumda umarım olmaz. Sanada çok geçmiş olsun umarım düzelir
- +1 yıl
Sizde azalma var mı ne kadar gittiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet benimkiler dökülüyor, 3 kere gittim daha
Soran+1 yılInsallah siz benim durumuma dusmezsiniz
Yakisikli olmussun ama uzuldum harbi.
Igneli epilasyon denesen?00 Yorumla
+1 yılGüvenilir bir yerdemi yaptırdın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet
- +1 yıl
Ne hale gelmiş ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun lazerle değil de hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorum bence bir doktora danış
03 Yorumla
Soran+1 yılKac kere gittim ve birsuru test yaptim ve hormonal bir sorunum yok lazer ile oldu siz sansli olanlardansiniz
Cevap sahibi+1 yılYani geçmiş olsun mu denir bilemedim ama umarım dilediğinuz gibi eski haline döner
Soran+1 yılInsallah tek dilegim bir care bulmak
Knk benden daha çok sakalin var söyle nasıl yaptın bende aynısını yapıyım
00 Yorumla
+1 yılBende lazer olmayı düşünürken böyle birşey ile karşılaştım
10 YorumlaAblamın yüzü yanmıştı tüy kalmadı ama bi ara kötü duruyordu yüzü
10 Yorumlaof abi çok kötü olmuş umarım bi çağresi vardır iple almayı dene istersen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeyzem yaptırdı hiç böyle bişey olmadı jilet falan mı surdurduler nasıl böyle olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün ne durumda peki şimdi? Çözüm buldun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşayan var ama hamilelik geçirdikten sonra bu şekle dönüşmüştü.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun, bilgi için teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılBeni iyi dinle igneli epilasyon tek cozum agda ip diger zimbirtilari yapma tek coxum ignrli epilasyon
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi bir yer arayisindayim zaten sence kac seansta biter?
- +1 yıl
3 4 seanss az bir sey sende
- +1 yıl
Belki de o kadar bile surmez ama jilet vs yapma
Suanki durumunuz nasıl? benmde ayni durumdayım lazer mahvetti gitmez olaydim
03 Yorumla
Soran1 yılMaalesef hala aynı durumdayım, hiçbir şey yardımcı olmuyor.
Soran1 yılÇok iyi anlıyorum sizi ben lazere gidiyorum yine çünkü başka çarem yok ama bitmiyor maalesef. Sizinde bütçeniz varsa lazere gidin bitmez ama o çirkin görüntüyü görmezsiniz.
+1 yılBuz lazer yap. Vücudunun geri kalanında böyle bir şey var mı yalnız yüz mü?
04 Yorumla
Soran+1 yılO laneti yaptim zaten, hayir sadece yuz bolgem boyle
- +1 yıl
Yaa öyle mi ben buzda öyle olmuyor diye biliyordum. O zaman şey dene istersen tüylerin köklerini zayıflatan kremler var öyle bir şey olabilir sana.
Soran+1 yılArtik sutten agzim yandi yogurdu ufleyerek yicem o duruma geldim
- +1 yıl
anladım. bu işlemi yapan kişi ne diyor? Ada ile veya bıyık alma işlemi gibi şeylerle alsan olur mu?
+1 yılOha çok geçmiş olsun. ben elmacık kemiklerim için gidiyorum da bende zaten var çoğalırmı acaba 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkek oldugunuz icin emin degilim ama cogu kiside bu reaksiyon oluyor malesef. Siz yinede cok iyi arastirin derim ben
- +1 yıl
Canım çok üzüldüm senin için keşke elimden gelen bişey olsa da yapsam. Karınca yumurtası dene bi onun bi yan etkisi olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılCok tsk ederim🙏🏻 Baska birisi daha soyledi arastiracagim onu cok tsk ederim🙏🏻
- +1 yıl
Özelden yazabilir misin rica etsem
+1 yılIgneli epilasyon var tek tek kökunden elektirik vererek yakiyolar bi tek o care olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle bir her arayisindayim bakalim tek care o gibi gozukuyor
- +1 yıl
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama İstanbul'da mecidiyekoy meydan tarafinda vardi diye hatirliyorum biraz tuzlu ama kesin cozum
Soran+1 yılYurt disinda yasiyorum
+1 yılOhaa yüz için gitmeyin diyorlar zaten naptılar böyle
02 Yorumla- +1 yıl
Hormon bozukluğu var büyük ihtimalle
Soran+1 yılIste ben bunu daha sonra ogrendim keske hic almasaydim ama artik cok gec. Hayir hormonal bie sorunum yok
+1 yılÇok üzüldüm. cok geçmiş olsunnn
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılKanki iğne lazer tek çaren
10 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne