Tenim zaten beyaz, saçlarım ise kahverengi. Yani esmer de değilim aslında. Ten için esmer ifadesi kullanılıyor çünkü ama evet esmer demek daha mantıklı
Kimse kimsenin değildir bu hayatta. İsteklerinizi gerçekleştirecek başka insanlar bulabilirsiniz. Ben sadece sorunuzun saçma olduğunu belirttim. Ve gerçekten saçma. Ter bezleri olan her insan terler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jsnsnsma biz sarışınlar ( ben açık kumralim) uzaylı değiliz tabiki terliyecegiz sen şimdi bizim sıçtı*ğımıza da inanmazsın jsjdnsksm
Sarışın degilsin ki. Gerçek sarışınlar aleyna tilkinin saç rengi gibi olanlar
Aynen Aleyna da gerçek sarışın
Ona çakma diyorlar ama şok oldum. Gerçek sarışın onun ki gibiler. Aleyna çakmadir bilemem ama gercek sarışın o renk.
Biz ona sarı değil platin diyoruz
Gerçek sarışın o keşke hepiniz onun gibi olsanız. Yerdim sizi hahaha😜😜
Bunun ayağı bir kokar aynı peynirli doritos gibi hem de 😆😆
Kadın her türlü kadındır esmer sarısın fark etmez sarışın diye özel bir insan olmuyor malesef mucizeleri yok normal insanlar nasılsa onlarda oyle
Hı? Siz ne içiyorsunuz ya?
Oyşşş😘😘 Ne oldu kudurdun mu beybi kıyamam be😭
Ben sarışın değilim ki sgbsbsnsnsjsjdh ama soru saçma
Nesin esmer mi? Keşke sarışın olsanız ne olurdu
Tenim zaten beyaz, saçlarım ise kahverengi. Yani esmer de değilim aslında. Ten için esmer ifadesi kullanılıyor çünkü ama evet esmer demek daha mantıklı
Seni sarışın yapalım benim ol. Beyaz tenlisin sana yakışır?
Kimse kimsenin değildir bu hayatta. İsteklerinizi gerçekleştirecek başka insanlar bulabilirsiniz. Ben sadece sorunuzun saçma olduğunu belirttim. Ve gerçekten saçma. Ter bezleri olan her insan terler.
Biliyormusun fıstık, senin gibi kibar kızlara bayılıyorum. Benim olmasanda benimsin zaten. Güzel bir kalbin var seni alan şanslı. Iyi geceler👌
Kimse kimsenin değildir ve insanlar mal olmadığı için kimse kimseyi alamaz ama pekala teşekkür ederim. Size de iyi geceler
Yoo bizim terlemeye hakkımız yok
Sarışın mısın ama doğal
Evet
Profildeki sensin ve sevgilim beni sevmiyor diye ağlıyorsun öylemi
Sevgilim beni sevmiyor diye ağlamadım?
Oyun oynuyor felan benle ilgilenmiyor demişsin
Demedim öyle bir şey
Neyse aklını başına al güzelsin erkeklere köle olma köle et tamam mı. Öptüm seni by
Köle olmuyorum zaten :D teşekkür ederim
Kırbaçla bizi😀 hadi iyi gunler
Hayır onların ter bezi yok
Bende öyle sanıyordum
asıl soru o değil asıl soru sıçarlar mı? olacaktı
Her kız terler nasıl saçma bir soru awk
Niye kuduruk neyi var sorunun
Niye onlar uzaylimi?
Barbie bebekler.
Terler o da insan
Evet.
😀😀😀😀 Doğal sarışınım ama komik paylaşım