Güzellik & Bakım Erkek arkadaşım göbeklisin deyip alay ediyor, göbekli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kilom 52 nasıl göbekli oluyorum anlamadım, göbekli mi oluyorum Erkek arkadaşım göbeklisin deyip alay ediyor, göbekli miyim? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Erkek arkadaşının böyle bir şey demediğine yemin ederim ama kanıtlayamam. Hatta erkek arkadaşın bile yoktur ama 13 1 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Bu yazıyi öpecem😘 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cidden bu mudur yani millet cumadan çıktı bi bakim dedim şak göbek hop gitti namazin sevabi 4 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Ovgu istiyorsan illa resmin acisini degistir. Alacagin yorum sayisini mavi %si oldukca artirarak zirveye tasirsin.Bakiniz bunun adi kendini pazarlamaktir. 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ya erkek arkadaşın sana bok dese sen bok mu ilan edilecektin çıkın artık bu kafadan ya insanlar size cevap vermekten bıktı artık 1 3 Yorumla chuck23 +1 yıl yorumuna sesli güldüm Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Öyle değil mi ama Yorumla chuck23 +1 yıl Yok haklısın son derece hani bazı şeyler değer verilen biri için değişilirde insanoğlu bazı şeyleride kabullenir Yorumla
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇκіVoᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Göbekli biri görmesek neysede erkek arkadaşının bence gözlerinde bir sorun var gayet fit bir vücuda sahipsin göbeğin g'si yok sende 1 1 Yorumla sananenapacan12 +1 yıl aa ciddi misin sen öyle mi gerçekten Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bende 52 kiloyum azıcık var ama o kadar absürt bir şey değil. Onunda derdin ne ya? Buna mı takılmış yani? Saçmalık. 1 0 Yorumla
misgumba Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Karnını içine çekmişsen ayrı ama şu halinle göbekli değilsin saçmalamış o salak boşver takma kimse dört dörtlük değil 1 0 Yorumla
GAMZEX_MEDA Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl göbeğini millete göstermek için bahaneler uydurma kız. 2 0 Yorumla
OnDakikayaOradayım Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 92% +1 yıl Erkekler şu an sevgilinin popolusun demesi için dua ediyor kanka 2 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl https://voca.ro/123AwcMRN2OL Tabi göbek var :D 0 0 Yorumla
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Göbekli tepe bune kızım zayıfla biraz iskeletor olman lazım demekki sevgilin iskelet seviyor 😅😅😅😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dalga geçmeyin kızla muhtemelen göbeğinden başka güzel bir yeri olmayan ve olan tek güzelliğini pazarlamaya çıkmış biri kxkzkzkskmxxl 3 1 Yorumla MyLife133 +1 yıl Süpersin Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl göbekli miyim diye soram belimi yanımı sergileyem iltifat alam 1 0 Yorumla
Pianoblack2 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl içe çekme önce ve yine de sana göbekli diyen g-tüyle mi bakıyor gözüyle mi kendini doktora göstersin 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Soru fake sanirim burda ya ego kasmaya calisiyosun ya da erkek arkadasin kor 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl bence erkek arkadaşın göbeğini görmek için sana yalan söylemiş 0 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Her kızın sahip olmak isteyeceği bele sahipsin şükret 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Değilsindir ama dümdüz değilsen oyle diyodur ama sacmalamış 0 0 Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl kalçan ve göğüslerinle dalga geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Erkek arkadaşın 2 numara astigmat olmuş gözlük alsın. 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. Göbeğin var herkesin göbeği var ama seninki düz neyi varmış anlamadım 0 1 Yorumla candeveci3434 +1 yıl kilon da gayet iyi Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Resimdeki sensen eğer sana isteğini belirtmiş. Kızım az göbekli ol falan diye :D 0 0 Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl erkek arkadaş gözüne sokiyim körmü lan bu zayıfsın işte 0 0 Yorumla
AranızdakiDelii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Erkek arkadaşının ya gözünde sorun var ya da seni sinir etmek için yapıyor. 0 0 Yorumla
gurbetcikizz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Belin yok ne göbeğinden bahsediyo. Onunda beyni ve gözü yok bence 0 0 Yorumla
asklqkslskdk Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 61% +1 yıl Erkek arkadaşın öyle dediğine göre, görseldeki resim sana ait değil. 0 0 Yorumla
universee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Erkek arkadaşın, hiç çıplak kadın vücudu görmemiş olabilirmi? 0 0 Yorumla
curious91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Erkek arkadaşın sanırım kör. Göbeğiniz yok ince bir bele sahipsiniz. Çay bardağı gibi... 0 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 36 bedensin ve gr göbek yok. Ergenlerle arkadaşlık yaparsan böyle olur sonuçta. 0 0 Yorumla
chuck23 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl kızın biri aşağıda şunu yazmışş ben ona katılıyorum "Ya erkek arkadaşın sana bok dese sen bok mu ilan edilecektin çıkın artık bu kafadan ya insanlar size cevap vermekten bıktı artık" 1 4 Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Onu yazan bendim 🙋♀️ Yorumla chuck23 +1 yıl @uğurböceği0000 evet izinsiz kullandım idare ediver artık Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Yok yok sorun değil Yorumla chuck23 +1 yıl @uğurböceği0000 🖖 Yorumla
Memento_mori_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Erkek arkadaşın bir göz doktoruna görünsün bence 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen de bizlemi alay ediyorsun😂Bir deri bir kemiksin lan kilo al acill 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu vücuda o elbise olmamış etli bayanların giydiği elbiselerden utan bu vücuda yazık etmişsin git üstünü değiştir öyle gel. Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gobrk her insanda olur ama seninki cok iyi ideal bence 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Saçmalamış senin gibi güzel göbekli bulmuş salla ya bakmaya doyulmaz o göbeğine 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. kesin demiştir 5 0 Yorumla
Geri-dönüşüm-Kutusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Evet baya kilolusun obez oldun sen 4 0 Yorumla
edaerdogan09 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Puhahahhaha o bi de geldin benim göbeğimi görsün ndkxkxkdkk 0 0 Yorumla
Alcaponemayk__ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl O gerixekali omrunde kadin görmemiş 😂😂😂Ve bu vucuda hic bir zaman sahip olamqz 0 0 Yorumla
gizliuye_45 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İroni yapiyo herhalde gayet güzel bir fiziğin var üzme kenddini 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Seni kızdirmak istiyodur 1 0 Yorumla
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Erkek arkadaşın bir göz doktoruna gözüksün. 0 0 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Bu ğobekli halin mi şimdi 😍🙈 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Erkek arkadaşının böyle bir şey demediğine yemin ederim ama kanıtlayamam. Hatta erkek arkadaşın bile yoktur ama
Bu yazıyi öpecem😘
Cidden bu mudur yani millet cumadan çıktı bi bakim dedim şak göbek hop gitti namazin sevabi
Ovgu istiyorsan illa resmin acisini degistir. Alacagin yorum sayisini mavi %si oldukca artirarak zirveye tasirsin.
Bakiniz bunun adi kendini pazarlamaktir.
Ya erkek arkadaşın sana bok dese sen bok mu ilan edilecektin çıkın artık bu kafadan ya insanlar size cevap vermekten bıktı artık
yorumuna sesli güldüm
Öyle değil mi ama
Yok haklısın son derece hani bazı şeyler değer verilen biri için değişilirde insanoğlu bazı şeyleride kabullenir
Göbekli biri görmesek neysede erkek arkadaşının bence gözlerinde bir sorun var gayet fit bir vücuda sahipsin göbeğin g'si yok sende
aa ciddi misin sen öyle mi gerçekten
Bende 52 kiloyum azıcık var ama o kadar absürt bir şey değil. Onunda derdin ne ya? Buna mı takılmış yani? Saçmalık.
Karnını içine çekmişsen ayrı ama şu halinle göbekli değilsin saçmalamış o salak boşver takma kimse dört dörtlük değil
Kendini övmek için bu kadar Trol yapmana gerek yok 😂
göbeğini millete göstermek için bahaneler uydurma kız.
Erkekler şu an sevgilinin popolusun demesi için dua ediyor kanka
🧐
https://voca.ro/123AwcMRN2OL
Tabi göbek var :D
Göbekli tepe bune kızım zayıfla biraz iskeletor olman lazım demekki sevgilin iskelet seviyor 😅😅😅😅😅
Dalga geçmeyin kızla muhtemelen göbeğinden başka güzel bir yeri olmayan ve olan tek güzelliğini pazarlamaya çıkmış biri kxkzkzkskmxxl
Süpersin
göbekli miyim diye soram belimi yanımı sergileyem iltifat alam
içe çekme önce ve yine de sana göbekli diyen g-tüyle mi bakıyor gözüyle mi kendini doktora göstersin
Soru fake sanirim burda ya ego kasmaya calisiyosun ya da erkek arkadasin kor
bence erkek arkadaşın göbeğini görmek için sana yalan söylemiş
Her kızın sahip olmak isteyeceği bele sahipsin şükret
Değilsindir ama dümdüz değilsen oyle diyodur ama sacmalamış
kalçan ve göğüslerinle dalga geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz
Erkek arkadaşın 2 numara astigmat olmuş gözlük alsın.
Göbeğin var herkesin göbeği var ama seninki düz neyi varmış anlamadım
kilon da gayet iyi
Resimdeki sensen eğer sana isteğini belirtmiş. Kızım az göbekli ol falan diye :D
erkek arkadaş gözüne sokiyim körmü lan bu zayıfsın işte
Erkek arkadaşının ya gözünde sorun var ya da seni sinir etmek için yapıyor.
Belin yok ne göbeğinden bahsediyo. Onunda beyni ve gözü yok bence
Erkek arkadaşın öyle dediğine göre, görseldeki resim sana ait değil.
Erkek arkadaşın, hiç çıplak kadın vücudu görmemiş olabilirmi?
Erkek arkadaşın sanırım kör. Göbeğiniz yok ince bir bele sahipsiniz. Çay bardağı gibi...
36 bedensin ve gr göbek yok. Ergenlerle arkadaşlık yaparsan böyle olur sonuçta.
kızın biri aşağıda şunu yazmışş ben ona katılıyorum
"Ya erkek arkadaşın sana bok dese sen bok mu ilan edilecektin çıkın artık bu kafadan ya insanlar size cevap vermekten bıktı artık"
Onu yazan bendim 🙋♀️
@uğurböceği0000 evet izinsiz kullandım idare ediver artık
Yok yok sorun değil
@uğurböceği0000 🖖
Erkek arkadaşın bir göz doktoruna görünsün bence 😉
Sen de bizlemi alay ediyorsun😂
Bir deri bir kemiksin lan kilo al acill
Bu vücuda o elbise olmamış etli bayanların giydiği elbiselerden utan bu vücuda yazık etmişsin git üstünü değiştir öyle gel.
Yok kız ne göbeklisi. Kas bile var 😂
Dalga geçmeyin !
Gözünde problem olma ihtimali yüksek
Gobrk her insanda olur ama seninki cok iyi ideal bence
Saçmalamış senin gibi güzel göbekli bulmuş salla ya bakmaya doyulmaz o göbeğine
kesin demiştir
Evet baya kilolusun obez oldun sen
Puhahahhaha o bi de geldin benim göbeğimi görsün ndkxkxkdkk
O gerixekali omrunde kadin görmemiş 😂😂😂
Ve bu vucuda hic bir zaman sahip olamqz
İroni yapiyo herhalde gayet güzel bir fiziğin var üzme kenddini
aşırı kilolusun tabi sayın troll
İçine çekmişsin var göbek
Seni kızdirmak istiyodur
İçine çekmişsen belki
o kıskançlıktan öyle demiştir
Erkek arkadaşını kırbaçla
Karin gosterme cabasi
Gozlerinde bi sıkıntı var galba.
Belli kesin demistir.. hata bir sor orani burani goster
Erkek arkadaşın bir göz doktoruna gözüksün.
Bir deri bir kemik kalmışsın
Erkek arkadaşın kör galiba
Yooo göbekli değilsin
ergenlerin sözlerine kulak asma
ne göbeği kafam karışık
Bu ğobekli halin mi şimdi 😍🙈
Geleceği görüyor sanirim o😃😃