Güzellik & Bakım Damarlı kolu çekici buluyor musunuz? HzLuciferrr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 80 Erkekte damarlı kol çekici mi duruyor yoksa itici mi? #HzLuciferrr Güncellemeler+1 yıl Resim bana ait değil yanlış anlaşılmasın şimdi Damarlı kolu çekici buluyor musunuz? Cevapla 104 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
persordinaryFenomen Takip Et Master Yaş: 20 +1 yıl Hayır hele kimisi var sırf damar ne gerek var ki 0 0 Yorumla
xKimMiyimxFenomen Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. Çekici buluyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kadarı biraz fazla sanki 🙄 Yani itici olabilir, ama genel görüntüye uygunsa sorun olmaz. Fakat damarlı eller son derece çekici... Elbette bunda da seçici olmak lazım.Bu tarz. Fazlası değil. 2 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Nefes alan erkek çekiciliği der susarım (!) abi siz delirdiniz mi 😒😀 1 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl kızlar delirmiş evet :D Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Çekici görünüyor ama illa damarlı olsun diye bir dayatmam olmaz. Damar başka yerde daha iyidir.. 4 4 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl mesela :) Yorumla badgirlll010101 +1 yıl @Arifolananlar26 işte altlara doğru Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl anladımmmbacaktaki damarlar :P Yorumla RuhumDaralıyor +1 yıl Bende vardi 😅 Yorumla
SenacCc Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Çok çok aşırıya gerek yok bence ama Allah vergisi tabi 4 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni çeken ya da iten bir görüntü değil. Olsada olur olmasada 😅 2 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Nefes alsın yeter mi bari 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o kadar bitik bir durumda da degilim 😄 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl 😕 Damarlı kol seviyorum çok çekici oluyor.Birde boyun takıntım var 😕 2 0 Yorumla
calltovictory Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kadınlar damarlı vücudu, kolları, organları çekici buluyor. 1 0 Yorumla
wildi02 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Aşırı çekici bide sinirlenince boyunda oluşan damar 😂 1 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Damarları aşırı belli olanları çekici bulmuyorum. Olması gerektiği kadar damarları belli olsun. 1 0 Yorumla
Rinarin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Tabiki buluyorum ama asiri damarli olursa sagligi iyi mi acaba diye dusunuyorum :) Bu asiri degil bence. 3 0 Yorumla
Yasoo924 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ne kadar tren yolu gibi dursa da boyun ve kolda ki damarlar çok seksi duruyor 1 0 Yorumla
terkedilmisbirisi00 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 67% +1 yıl Ehh gibi gibi Damar yolunu kolayca bulup kan alabilirim iğne serum takabilirim✔ 1 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Evet çekiciliği var, yalardim o damarları bn🤤 2 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Manyak seni 😂😂
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 727 cevap paylaştı. Hayırr yaa ben çekici bulmuyorum. Bana itici geliyor.. 0 0 Yorumla
Cicikus1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl kolunu bağlamış kan gitmiyo parmaklara show yapcam diye 0 0 Yorumla
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl evet iyidir ama seninkide fazla damarlıymış benimki kadar olsa yeter abartmışssın sen 0 0 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl bende bu kadar kaslı ve damarlıyım bişey sorcam sağlığımı etkiler mii bu durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır hele kimisi var sırf damar ne gerek var ki
Çekici buluyorum.
Bu kadarı biraz fazla sanki 🙄 Yani itici olabilir, ama genel görüntüye uygunsa sorun olmaz. Fakat damarlı eller son derece çekici... Elbette bunda da seçici olmak lazım.
Nefes alan erkek çekiciliği der susarım (!) abi siz delirdiniz mi 😒😀
kızlar delirmiş evet :D
Çekici görünüyor ama illa damarlı olsun diye bir dayatmam olmaz. Damar başka yerde daha iyidir..
mesela :)
@Arifolananlar26 işte altlara doğru
anladımmm
bacaktaki damarlar :P
Bende vardi 😅
Çok çok aşırıya gerek yok bence ama Allah vergisi tabi
Beni çeken ya da iten bir görüntü değil. Olsada olur olmasada 😅
Nefes alsın yeter mi bari 😄
Yok o kadar bitik bir durumda da degilim 😄
😕 Damarlı kol seviyorum çok çekici oluyor.
Birde boyun takıntım var 😕
Kadınlar damarlı vücudu, kolları, organları çekici buluyor.
Aşırı çekici bide sinirlenince boyunda oluşan damar 😂
Damarları aşırı belli olanları çekici bulmuyorum. Olması gerektiği kadar damarları belli olsun.
damarlı el ve kol fetişim var çok güzel dokunmak istiyorum hep
Tabiki buluyorum ama asiri damarli olursa sagligi iyi mi acaba diye dusunuyorum :) Bu asiri degil bence.
Ne kadar tren yolu gibi dursa da boyun ve kolda ki damarlar çok seksi duruyor
Ehh gibi gibi
Damar yolunu kolayca bulup kan alabilirim iğne serum takabilirim✔
Evet çekiciliği var, yalardim o damarları bn🤤
Manyak seni 😂😂
Hayırr yaa ben çekici bulmuyorum. Bana itici geliyor..
kolunu bağlamış kan gitmiyo parmaklara show yapcam diye
evet iyidir ama seninkide fazla damarlıymış benimki kadar olsa yeter abartmışssın sen
bende bu kadar kaslı ve damarlıyım bişey sorcam sağlığımı etkiler mii bu durum