Selam paskalya tavşanlarım. Bir süredir Tiktok uygulamasında popüler olan rimeli almak istiyordum. Videolardan izlediğim kadarıyla kirpikleri ayırıp aşırı uzatıyordu. Haliyle soluğu kozmetik mağazasında aldım. 🤭🤭 Yeni bir ürün aldınca hemen deniyorum, huyum kurusun. Ben çok beğendim, ama parası biraz cep yakıyor yürek sızlatıyor. 🤧Bir ürün sırf popüler diye alınır mı? Bir ürün alırken kullanıcı yorumlarına bakarak alıyorum. Bu sebeple popüler olması benim için + bir özellik. 💅Kirpiklerim uzun ama seyrek. Bu sebeple hacim verecek rimeller tercihim. Hacim vermesi, uzatması iyi. Oturdum göbek yaşına sürmeler çektim kaşıma 💄💄
TikTok'ta gündem olan rimeli denedim! Bir ürünü sırf popüler diye alır mısınız?
(Doğal bitiş sevenlere) Önceden fazla kapatıcılığı olan bir fondöten kullanıyordum ve sevdiğim bi rimeli aydınlatıcı highlither falan işe giderken baya sürüyodum ama maske takma alışkanlığımız olduğu için bu alışkanlığım değişti artık rutinim makyaj yapmadan önce yüzümü yıkayıp temizlemek he birde tüm kızlara tavsiyem havlu kullanmayın ciltte sivilcelenme ve bi çok sorun yaratıyo peçete kullanın yüzünüzdeki damlacıkları alın cildinize yapıştırmayın o peçeteyi sadece cildiniz nemli alın ve sonra cildime bi serum uyguluyorum sizde yoksa cildinizin çabuk emdiği bir nemlendirici krem olabilir cildizi makyaja hazırlamak nemden geçiyo hani göz altına uyguladığımız likit aydınlatıcılar varya (şu pembe kapaklı likit ruja benzeyen) onu cildime uyguluyorum gözümün altından başlayarak yanaklarıma doğru yayıyorum (kim demiş aydınlatıcı cilde sürülmez diye saçma geliyo sonuçta o bi fondoten ) benim cildim beyaz ve tenimin renginde olduğu için fondoten gibi duruyo cildimde hatta porselen gibi o kadar güzel gösteriyo ki tavsiye ederim birde sevdiğiniz rimel bu kadar 2 ürün (he birde ekstra kontür yapanlar için ekleyebilirsiniz 3 ürün fazlaya gerek yok gereksiz aydınlatıcıyı yayın dedim ama fondotende olabilir yani bana bu ürün bitişi güzel geliyo doğal bitiyo) hiç değilse benim taktiği bi gün deneyin aydınlatıcının cilt renginizi alıp ya da bi tık açığını
En İyi Cevap