Hayır. Diyelim ki öyle yarn obur gun kaza gecirip hepsini kaybetmeyecegimiz ne malum. Saglikli ve duzenli beslenirsek zaten orantili bir vucudumuz olur ve bu en guzeli. Dikkat etmemiz lazim oncelikle saglık icin ee daha sonra iste ic guzellik de onemli yüz de onemli. Tabii ki ic guzelligi disa vurur bu da bir gercek. Kısaca sevmek sadece ic veya sadece dis degildir. Bi insani seviyorsaniz onda hosunuza giden fiziksel bir ozellik ve icsel bi ozellik de olur orantili bi sekilde
Denemez. Sıkıyor bir süreden sonra. Benim karşı cinsin yüzüne her baktığımda gülümsemek ve beğenip sevmek istiyorum yoksa belli bir süre sonra gerçekten daraltıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fizik denince hemen popo fotoğrafı konuyor.
Erkeklerin gözünde: iyi fizik=popo
Hayır. Diyelim ki öyle yarn obur gun kaza gecirip hepsini kaybetmeyecegimiz ne malum. Saglikli ve duzenli beslenirsek zaten orantili bir vucudumuz olur ve bu en guzeli. Dikkat etmemiz lazim oncelikle saglık icin ee daha sonra iste ic guzellik de onemli yüz de onemli. Tabii ki ic guzelligi disa vurur bu da bir gercek. Kısaca sevmek sadece ic veya sadece dis degildir. Bi insani seviyorsaniz onda hosunuza giden fiziksel bir ozellik ve icsel bi ozellik de olur orantili bi sekilde
yüz güzelliği biraz doğuştan kaynaklı bir mesele ancak fizik emek ister. emek isteyen şey benim için daha özeldir
Aslaaa. Zaten tipi kayık olan kadın poposunu dikip dikkat çekmeye çalışıyor. Fizik güzellik değildir
İlk defa doğru bi görüş kesinlikle katılıyorum
Güzel olmayan tipler kendilerini cinsellikle ön plana çıkarmaya çalışıyor
Teşekkürler 🌹
@MynameİSwhat bu sana niye batıyor doğuştan gelen ellerinde olmayan dezavantajını kapatıyor işte napsın sen olsan napardın
@İlhamBekleyenKiz benim düşüncem bu seni ilgilendirmez
Benim düşüncem sana niye battı bu kadar?
Beni elbette ilgilendirmez, bana batmadı sadece merak ettim
Yani hemen hemen ikiside önemli ama yüze de bakılacak olması lazim
Yok ya yüzü güzel daha önemli.
Fizik zamanla değişebilir.
Yok ya , yüz güzelliği çok daha önemli bana kalırsa...
İkisininde geçici olduğunu varsayarsak eğer orantılı bi şekilde olmasını tercih ederim.
Denemez. Sıkıyor bir süreden sonra. Benim karşı cinsin yüzüne her baktığımda gülümsemek ve beğenip sevmek istiyorum yoksa belli bir süre sonra gerçekten daraltıyor
Evet kesinlikle fizik cok onemli ztn once fizik boy pos sonra surata bakilir en sonda içe
Yüzü güzel olmadıkça fiziği güzel olsa ne olur amaç değişir
amaca göre değişir galiba
Ne alaka olur mu hic... o zaman kese kadigid taksin herked
Ben demem hayır değil
Biraz basenli ama yinede güzel
Bunu ben paylaşmıştım
Duruma göre geçebiliyor bu bir gerçek
Erkeklerde geçiyor 😂
Yüzde önemli
Kararsızım
Benim için hayır.