Sevgili üyeler, merhabalar... 😋 Dövme sever misiniz? Karşı cinsin neresinde olan dövme en çok ilginizi çeker ve hoşunuza gider? Ben mesela omuzunda dövme olan erkekleri çok beğeniyorum 🥰 Dökülün bakalım
Karşı cinsin neresindeki dövme sizi daha çok etkiler?
Şu maoriler çok güzel duruyor yapılı kaslı erkeklerde. Ama sey genelde dövme sevdiğim için yüz ve boyun dışında bütün dövmeleri çekici buluyorum yani bide böyle kolunda kocaman canım anam yazmıyorsa anlamlı güzel dövmeler olduğu zaman Bi ayrı hoşuma gidiyor. Yüzüne kadının üstüne çenesinin altına flan dövme pek yakışmıyor ne kadına ne erkeğe bence. Yani dövme kaplı olması bile yakışır ama yüz dövmesini bir türlü anlayamadım sevemedim. Kollar ayrı bi çekiyor beni bide dizinin altına baldirdaki güzel dövmeler.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dövme var diye etkilenmem, hatta çoğu zaman fark etmeyebilirim bile 🤦♀️ Başka özelliklerinden etkilenmişsem dövme de ayrıca çekici bir hava katar elbette. Boyun ve omuzda özellikle.
Köprücük kemiğindeki dövme.. Ama bana kalırsa hiç dövme yaptırmaması daha iyi yine de.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maori tarzı dövmeler cidden çok güzel duruyor görseldeki gibi bende yaptırmak isterdim omzuma ancak vücudumda boş yer kalmadı.😂 Kadınlarda da dövmeyi bacak, parmak, kulak ve ensede yakıştırıyorum ben.