Takıntı olabilir bazen kafamda aynı cümleleri kurduğum bile oluyor. Aklıma takılıyor sürekli niye niye yapıyorum bunu diyorum, silip atmak istiyorum kafamdan. Mesela birşeye sinirlenmişsem sürekli o an gözümün önüne geliyor kafamdan bir türlü gitmiyor
Takıntılı bu anlamda mı ben başka birşey sanıyordum. Tek bildiğim insanlar sen çok takiyorsun takma derdi sorun şu şimdi kimse böyle birşey demiyor (kendi kendime düşünüyorum) bu yüzden galiba 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende bakımlı biriyim ama hiç zor gelmedi üşengeçlik olabilir belki nede olsa yaparım bi ara diye düşünmüşsündğr
Niye nasıl. dusundugumu bilmiyorum 😂
O da iyiymiş😂
Temiz olmak güzel Bişeydir istemelisin kanka pis olunca hoşuna gitmiyordur tabi ki de üşengeçliği bırakman Lazım bence silkelenmen lazım
Temiz olmak derken ne kastettiğin önemli :) mesela oje sürmek istiyorum ama zor geliyor 😂
Kanka o aksesuar temiz olmak değilim genel yani vücut vs falan 15 20 dakika ayırsan sürersin ojeni mis yaw çok dert etme böyle şeyleri bence relax
Ben çok dert ediyorum ya 😂 rüyama girdi anlamına bakmıştım çok bakımlı olduğum için dert ediyormuşum herşeyi 😄
Takma hastalık yapma kendine bence relax yaw relaxxx lütfen 😂😂
Şu relax hapindan olsa keşke 😂
O hap senin içinde gizli kanka onu günyüzne çıkarmalısın
Çıkmıyor 😂
Çabalamalısın ama yaw sende 😂😂😂 kendiliğinden olmaz tabi ki
Nasıl çıkacak acaba 😂 sanki hep birileri beni izliyor gibi hissediyorum psikolojik sorunlar mi acaba bunlar :)
Psikolojik tabi ki çok düşünmekten büyük ihtimal
Peki bir önerin var mı hiç düşünmemem mi lazım?
Takıntı yapıyor musun aşırı takıntı yapıyorsan ufak tefek şeyleri hiç düşünme boşuna kendini üzersin kendini mutlu etmek için yaşa sadece
Takıntı olabilir bazen kafamda aynı cümleleri kurduğum bile oluyor. Aklıma takılıyor sürekli niye niye yapıyorum bunu diyorum, silip atmak istiyorum kafamdan. Mesela birşeye sinirlenmişsem sürekli o an gözümün önüne geliyor kafamdan bir türlü gitmiyor
Anladım takıntılı birisin demek ki bunu aşmak kendi elinde kendinle konuşmalısın bu huyundan vazgeçmeye zorlamalısın yavaş yavaş
Takıntılı bu anlamda mı ben başka birşey sanıyordum. Tek bildiğim insanlar sen çok takiyorsun takma derdi sorun şu şimdi kimse böyle birşey demiyor (kendi kendime düşünüyorum) bu yüzden galiba 😄
Olabilir tabi ki kendini yenmelisin çok fazla düşünmek gerçekten zararlı insana o yüzden sal gitsin bence rahatına bak keyfine bak derim
Teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek başarırsın kendine güven kafana koy gerisi hikaye sonra keyfine bak kanka relax 🤙🏻🤙🏻😉
Hayır daha iyi hissetiriyor temiz olmak ve kendi kendine değer vermek, simartmak
şarjım bitince bakıma baslıyom dolana kadar
O da güzelmiş :)
Aaaaaa çok ayıp uşenilirmi hiç
Canin isteyince yapsana
Üşengecsin sanırım amannn 😂
Depresyon
Hayır
Bazen