Ağda alerji yaptı, ne yapmalıyım?

Merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve iyi günler diliyorum soruna gelecek olursam senin de cildin benimki gibi çok hassas sana önerim benim gibi hassas ciltlere özel ağdalardan kullanman bunun dışında alerji olan bölgeyi de kaşıma, oynama onun yerine silverdin tarzı yara geçirici kremlerden sür öyle bulduğun her şeyi sürme. hava alıp iyileşsin.
Merhaba benceme bakabilirsiniz Ciltte Çıkan Sivilce Derdine Son!
Cevap
17Cevap
Parmak ucu ile su silkme yapılırsa, sicratma gibi.
Bir kaç gün öyle yaptır annene ve biraz açık kalsın, odanda falan uzanırken
Sir ağda bandıyla yaptıysan gayet normal. Ben de göğsüm için aradan yaptığımda böyle pul pul benekler olabiliyor. Hassas cildin var demek ki. Geçmesi 1 haftayı geçebiliyor bazen ama geçiyor merak etme.
Selam, cildin hassas hangi ağdayi kullandin keşke önce pudra sürseydin ve sir ağda kullanman senin için daha iyi olur şimdi bir ay falan ağda kullanma daha da kötüye gider cildin tahriş olur.
Sir ağdaydı
Selam, keşke pudra sürseydin bende sir ağda kullanıyorum ama böyle bir şeyle karşılaşmadım cleocin T eczanede satılıyor 17 TL onu al bir haftaya bir şeyin kalmaz çok kullandım aşırı memnunum iyi gelir.💙
Teşekkür ederim 😍
Selam, rica ederim 💙
Acilen cildiye hekimine goster. Kortizon ignesi falan yapsin, kotu gorunuyor, icleri dolu gibi bazilarinin.
Zamanla geçer benım de yuzumde alerjı yapıyordu hep. Buz uygulayabilirsin. Krem ne kullanılıyor bilmiyorum.
Bende yaptığımda kollarımda olmuştu. Başka bi erkek arkadaşımında göğsünde oldu bu küçük kırmızılıklardan. Kaşıma sakın , kaşıyınca daha berbat oluyor. ortalama 20 gün sonra geçti.
bepanton sur bıraz zaman alır beyaz tenlısın benım gıbı hemen gecmez
Nemlendirici kremler, yatıştırıcı kremler kullan bol bol
stılex ya da fenıstıl jel al evde ne var krem olark
Hmm hanımefendi sizle hololojikkerboy oluşmuş size yardımcı olacağım ama önce lütfen sıra alın
Ne?
😅😂😂
Komik mi
SA-NA-NE
Oha bende de oluyo ama az oluyo her yerds de olmio benim ye i tüyler cikip uzayinca gexioe senin kide oyle olur tuylerin uzamasini bekle ya ilk defa mi aldin kendin alma kufor alsn
Kuaför almıştı. Göbeğimi de ilk kez aldırdıgımda böyle olmuştu
Uf ya benimde sirtimda ilk aldirdigimda cikmio 1 hafta sonra bir kac yerinde minik minik seyler oluo puruzluk kayboluyo nfrt ediom bu durumdan kadin olmk ck zor
Ağda kaynaklı olduğuna eminmisin? Eminsen çok kaşıdığın için olmuştur
Alerji değil batık olmuş mk
Küfür?
Geçiyor 1 hafta daha bekle geçer
krem sürmeye gelim mi? :d
krem falan olması lazım araştırsana
Asidi az zeytinyağı kullanın
Buz koyman lazım ve yumuşatıcı krem sürmen gerek
Sanatsal
Kanka sorunun cevabı bu değil
Bilmiyorum çiçeğim ama ağrı yapmıyorsa takma kafana geçer birkaç güne
Kaşıntı