Yanaksız kadın

Hande Erçel Gamze Erçel gibi yanaklarım olsaydı belki ben de Bişektomi yaptırırdım ama eğer onlar kadar bir şişkoluk yoksa bence dolgun yüz daha güzel daha hoş. Merve boluğur Beren saat gibi zayıf yüz hoş durmuyor bak şimdi ikisine bence eskisi gibi değiller.
Çok çok haklısın, yanak her daim genç gösteriyor ve daha sevimli bence. Yanak olmayınca yüz buruşuyor gülünce mesela Gülşen Bubikoğlu da yanak yok kadın ne zaman Gülse yüzü yamuluyor
Evet kesinlikle. Dolgun yanak ve bide dolgun elmacık kemiği de insanı diri tutar geçen gün yaprak dökümüne denk geldik izledik annemle. Annem Fahriye kendine ne yapmış şimdi eskiden ne kadar güzelmiş dolgun parlak yüzü varmış şimdi estetikli olduğu çok belli güzel durmuyor dedi bence de eski halinde çenesi uzunmuş ama yüzü güzelmiş çeneyi yapsa sadece yetermiş bence.
Ama Fahriye şu yönden şanslı elmacık kemiği çıkık olduğu için yüzünü diri gösterebilir onun da. Fahriye’nin yüzü merve boluğur ve Beren saatinkinden daha Diri duruyor cünkü elmacık kemikleri çıkık. Zaten insanlar yaşlandıkça yağ kaybediyor çöküyor yüz Hatta yaşlanan kadınlar dolgu yaptırıyor o yüzden Bişektomi yaptırmak saçma bence Hande Erçel gibi değilse insanlar.
Doğru ama Fahriye Evcen de şu an botoks var o yüzden elmacık kemikleri belirgin. Yaprak dökümün de öyle değildi. Geniş ve Tombiş yüzü vardı doğal hali daha iyi ama oradaki burnu da bana abes geliyor. Ama yüz şekili olarak Beren saat ve Merve Boluğur dan iyidir.
Ben elmacıklarını doğal sanıyordum. Ama genel olarak estetik yaptırdığı belli cidden, gözleri çekikleşmiş yüzüyle çok oynuyor sanırım, gergin ve estetikli duruyor. Eski yüzü daha güzel canlı falan geliyor şimdi Japon gibi olmuş. Hani eski halini hiç bilmeyen bir insan bile estetik yaptırdığını anlar bence.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş