Güzellik & Bakım Esmer tenli kadınlar mı beyaz tenli kadınlar mı daha güzel? Damarlıkaan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence beyaz kadınlar daha alımlı cekici her zaman.Beyaz tenli kadınEsmer tenli kadın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Iyi geceler esmer bayanlar burdami Esmer tenli kadınlar mı beyaz tenli kadınlar mı daha güzel? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LuisBlit Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 43% +1 yıl her 2 teninde gideri var ama ben beyaz tenli seviyorum daha çok sarışın bitiyorum resmen 0 0 Yorumla
excalibur1 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Görseller öyle güzel ki karar veremedim ama esmer bir adım önde benim için 0 0 Yorumla
eslinamm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bence esmer tenli kadınların ayrı bir çekiciliği var... 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Esmer kir göstermez daha iyi 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. İkiside çok farklı ya 🤭 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Beyaz ten #emre00 1 0 Yorumla
Xbero58wq Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Tabiki beyaz 1 3 Yorumla Damarlıkaan +1 yıl Sen hertürlü güzelsin bebeğim Yorumla Xbero58wq +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Damarlıkaan +1 yıl Ne demek rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
her 2 teninde gideri var ama ben beyaz tenli seviyorum daha çok sarışın bitiyorum resmen
Görseller öyle güzel ki karar veremedim ama esmer bir adım önde benim için
Haklısın bence doğru tespit bro👌🏼👊🏼
bence esmer tenli kadınların ayrı bir çekiciliği var...
İkisi de ayrı ayrı afeti devrandır
Esmer kir göstermez daha iyi
İkiside çok farklı ya 🤭
Beyaz ten
#emre00
Beyaz tene zaafım var
Tabiki beyaz
Sen hertürlü güzelsin bebeğim
Teşekkür ederim :)
Ne demek rica ederim
Beyazsan hayata bir sıfır önde başlarsın
Hiçbiri