kokusu ağır bence olmaz bu sefer de kokuyu çıkartmak için uğraşicaksin, evlendiği zaman fark etmemiş mi teninin rengini , evlendikten sonra rengi açılır diye mi düşünüyormuş, çok incitici bir söz , hangi akla mantığa uygun olarak söylemiş acaba , bence çokda takılmamak gerekiyor insan kendiyle barışık olmalı, kocan dahi olsa ağzından çıkanı bilmeli.
Madem beyaz tenli seviyor niye seninle evlenmiş o zaman.. sende onun istediği kişiye dönüşmeye çalışarak kendine haksızlık ve saygısızlık ediyorsun bence.
'Ten rengi beyazlamaz. Un sür yüzüne yanına git, al sana beyaz ten de 😀 (Şaka bir yana) Önemli olan ilişki de ten uyumudur ten rengi değil.. Beyaz tenli olunca herşey çok güzel olacak diye bir kural yoktur. Gönül çok ister ama gönülün her istediğini yapmaya kalksak işin içinden çıkamayız. Mesela sende kaslı atletik vücutlu bir erkek olmasını iste eşinden. gördüğün gibi her istek olmuyor değil mi deyip ona kapak yap
Kocana aşırı sinir oldum, onu ıslak odunla dövmek istiyorum 😡😡Beyaz tenli seviyorsa niye seninle evleniyor? Gitsin beyaz tenli birini bulsun. İnsanların sizi değiştirmek istemesine izin vermeyin! Onlara sadece yol verin seven adam eşine böyle şeyler demez demek ki aşkı yalanmış
Evlenmeden önce seni gormedi mi Allah askina madem beğenmiyormus evlenmeseymis ve bosver nasıl seviyorsa sevsin sen ona ben soyle böyle seviyorum dediğinde kendini değiştirmeye çalışıyor mu? Hem o seviyor diye degismek zorunda değilsin ki hic kendini yorma
Kocanız olacak dengesizin sizinle evlenmeden önce aklı neredeydi siz olduğunuz gibi kalın nasıl bir saçma düşünce yapısı başkaları için değişmeyin ne yaparsanız yapın bir kusur bulurlar
Bu tipler ile nasıl evleniyorsunuz yani baştan az çok kendilerini belli etmiştir diye düşünüyorum.. Aksi halde eşin renk körü imiş sanırım..😃 Yoksa niye desin ki ben beyaz ten seviyorum diye.
Ya komik misiniz neyinden bıkıyorsun. Insanın teni değişir mi ayrıca kocan gözü kapalı karanlıkta mu görmeden aldı seni, saçmalamasin tabi bu soru troll değilse ki büyük ihtimal öyle...😆
Yapacağın tek şey var, bu isteğinden vazgevemiyorsa eşinden ayrılacaksın,, evlenmeden önce esmer mi seviyormuş ki evlendikten sonra seni begenmemeye başlamış
erkek arkadaşın herhalde kördü yüzünden esmer olduğun belli olmuyor mu illa soyması mı gerek seni cinse bak salla gitsin al eşini koy çuvala salla salla neyse olmadı bu tövbestağfirullah