Scarlett Johansson'un gür sarı saçları, Megan Fox'un seksi yüzü, Kim Kardashian'ın büyük göğüsleri, Michelle Keegan'ın hafif göbekli karnı, Kelly Brook'un geniş kalçaları, Rosie Huntington-Whiteley'nin bacakları ideal kadın bedenini oluşturuyor.
0.7 oranı bunlardan en bilineni erkeklerin bir kadında baktığı belki de ilk fiziksel özelliklerden biri bu bir kadının bel ölçüsünü kalça ölçüsüne böldüğünde çıkan sonuç 0.7 veya bu orana çok yakın olursa, bu sağlıklı doğurganlık anlamı taşıyor.
90B-C arası dik göğüs, 57±2 bel, 100±2 dik kalça. Bembeyaz ten, çok güzel elleri ve ayakları olan en a 1.69m boy. ~Bunlar beklenti tabi ama ben daha çok duygulara aşık olan birisi olduğum için bunların bir önemi kalmıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Scarlett Johansson'un gür sarı saçları, Megan Fox'un seksi yüzü, Kim Kardashian'ın büyük göğüsleri, Michelle Keegan'ın hafif göbekli karnı, Kelly Brook'un geniş kalçaları, Rosie Huntington-Whiteley'nin bacakları ideal kadın bedenini oluşturuyor.
Sen kimsin peki David Beckham mı
😄😄😄😄
0.7 oranı bunlardan en bilineni erkeklerin bir kadında baktığı belki de ilk fiziksel özelliklerden biri bu bir kadının bel ölçüsünü kalça ölçüsüne böldüğünde çıkan sonuç 0.7 veya bu orana çok yakın olursa, bu sağlıklı doğurganlık anlamı taşıyor.
0.9 çıktı
Yaw he he
90B-C arası dik göğüs,
57±2 bel,
100±2 dik kalça.
Bembeyaz ten, çok güzel elleri ve ayakları olan en a 1.69m boy.
~Bunlar beklenti tabi ama ben daha çok duygulara aşık olan birisi olduğum için bunların bir önemi kalmıyor.
1.65 üstü, sarışın, kilolu da zayıf da olmayan ikisinin ortası olan kızlar tercihim 😂
saç rengine kadar düşünmedim hiç dış görünüşe o kadar bakmıyorum
2 lira farkla biraz daha kas ekleyebiliriz isterseniz
Minyon tipli ve çok zayıf olmayan kadınları beğeniyorum.
çok tatlısın. umarım çevrende kıymetini bilen erkekler vardır. ben 189 olduğun için genelde imnyonlar bana bakmaz
1 top karamel bi topta çilek sevet sosta olsun lütfen
Şöyle Uzunca boylu yağız bi delikanlı kara kaşlı kara gözlü olsa olmazmı yani 🤔
Beyler ben 185'im. Uzun kızları seviyorum. Bende bir anormallik mi var. Herkes kısa kızları seviyor. Ben pek hoşlanmıyorum. Sıkıntı var mı bende? :d
Sen tecrübesizsin ondan
Hahaha. Ne alaka?
Büyüyünce anlatsin
Tamam abla. Ben büyüyünce, sende uzayınca konuşuruz tekrar.
183 boy 80 kg. Bende bayılıyorum beyaz tenli kadınlara
Tamam da ben senin boyun da kızları ister miyim acaba
İsteme
Sana Bir ayrıcalık tanısammı acaba
benden uzun olsun yeter
Minyon iyidir bende 186 boyum -160 isterim
Önce insan olması önemli canım kas değil
170 boy
57 kilogram
Minyon
Tanıma uyuyorum çok şükür haha