Güzellik & Bakım İki kişi duş almak romantik olur mu? necom06 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor eşler veya sevgililerin aynı anda duş alması romantizm için mi yoksa cinsellik için mi tercih edilir Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar cidden çok samimi olarak söylüyorum duygusal anlamda çiftler duş alamaz mı İki kişi duş almak romantik olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ertesi günü kalkıp işe gidecek bu insanlar bir an önce yatmak için beraber duş alıyorlar romantik filan değil 1 0 Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır ona ne benim özelimden duşta ben eğleniyorum aynada kendimle konuşuyorum yalnızlık daha güzel 1 0 Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En hızlısı o çünkü erkek. Uyumak için 1 7 Yorumla necom06 +1 yıl yorgan olarak mı kullanıyorsun erkeği 😂 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Uff erken uyumak için yaniLanet olsun klavye sana Yorumla necom06 +1 yıl peki erken uyumak ne içinonu anlamadım Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Yani sıra beklememek için Yorumla necom06 +1 yıl ev çok kalabalık öyleyse 🤦 Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Tee allhım yaEvdeki herkes o an banyo yapmicskSen ve partneri tabiUff neyse by Yorumla necom06 +1 yıl anladım Yorumla
Thehillarry Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bizde küvet yok duşa kabir 1 1 Yorumla necom06 +1 yıl sana göre iki kişi duş alması ne için olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olabilirde olmayabilirde değişir 1 5 Yorumla necom06 +1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen romantik olabilir bazen sadece belirli şeyler için 😂🤣 Yorumla necom06 +1 yıl sen hangisini tercih edersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz kadınlar duygularımızla hareket ederiz yani romantik Yorumla necom06 +1 yıl hele şükür romantik olmasını isteyen biri çıktı Yorumla
KedimBenVeYatağımm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Allah çarpar ayıp 1 3 Yorumla necom06 +1 yıl eşler aynı anda yıkanamaz mı Yorumla KedimBenVeYatağımm +1 yıl Haram Yorumla necom06 +1 yıl emin misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kim romantizm icin tercih eder allah askina ya 1 1 Yorumla necom06 +1 yıl illaki cinsellik mi yaşanmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ertesi günü kalkıp işe gidecek bu insanlar bir an önce yatmak için beraber duş alıyorlar romantik filan değil
Hayır ona ne benim özelimden duşta ben eğleniyorum aynada kendimle konuşuyorum yalnızlık daha güzel
En hızlısı o çünkü erkek. Uyumak için
yorgan olarak mı kullanıyorsun erkeği 😂
Uff erken uyumak için yani
Lanet olsun klavye sana
peki erken uyumak ne için
onu anlamadım
Yani sıra beklememek için
ev çok kalabalık öyleyse 🤦
Tee allhım ya
Evdeki herkes o an banyo yapmicsk
Sen ve partneri tabi
Uff neyse by