Güzellik & Bakım Sevgilinizle duş keyfi yapar mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyle duş keyfi yapılır mı? Sıcak bakıyor musunuz? Sevgilinizle duş keyfi yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı ve sevgilim isteseydi yapardım tabi ki de.. neden olmasın :) ama o kadar şanslı değilim 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hep umutsuzsun :( bence çok mutlu edecek biri olacak u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim inşallah :( Bahtıgüzel00 +1 yıl Hemen ümitsiz olma
_AYŞEN_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl sevgiliyle yapılmaz koca ile yapılır evliyken yapardım 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şu an değil misiniz Yorumla _AYŞEN_ +1 yıl hayır Yorumla Antalyali48 +1 yıl Ne alaka Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevgilimle yapmam, kocamla yaparım eğer olursa 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmazsa yapılmaz mı :) Yorumla Balbiri +1 yıl Bana göre yapılmaz Yorumla Antalyali48 +1 yıl Farki ne Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Sevgiliyle değil de dostumla yapmıştık bayağı iyiydi 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kadın mı Yorumla Thayatit +1 yıl Eee yani kadın tabiki Yorumla Thayatit +1 yıl Fb idik ☺️ Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Evliyken bol bol yapılır.Kese de atılır oh mis. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Daha ne olsun Yorumla
eda260198 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Harika fikir beyimi banyoya nasıl sokarım bilemiyorum ama 😮💨 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İşte biraz ikna falan gerekli Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet kesinlikle yaparım, çok güzel ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Birlikte yapılacak güzel aktiviteler arasında yer alır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğrafta ki an yaşanır ayda bir falan güzel olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette harika olur Yorumla
Turhan__SulTan Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 80% +1 yıl sadece düz keyfi değil başka şeyler de yapardım ona ne de olsa aslan burcuyum ateşin burcu gezegenin Güneş ateş gibi yanıyorum 1 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bir zamanlar evet 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl :) Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sadece duş keyfi ise yapılır ve jakuzi falan olursa o daha keyifli olur duş dışında 0 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hangisi evet 🧐 Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moralim bozuldu vallahi soruyu görünce 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden ya Yorumla BrownFlag +1 yıl Yani şu an bunları yaşayamıyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Evet harika olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kötü diyen kimseyi görmedim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Eve sevgili ile güzel olur. Tadına doyum olmaz Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl En sevdigimm 👻👻🤠🤠 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Erkekler çok seviyor Yorumla
Metehançlgn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en güzel şeyi bence 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yapmam ayıp denen bişey var 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onun için sordum nasıl karşılanıyor diye cevapları merak ettim Yorumla eternity-a +1 yıl Ben yaparım ya bakma sen ayıp falan da umrumda olmaz 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Sevgilimle soğuk duş alacağım 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Soğuk duş alırım anca diyorsun Yorumla Ertann21 +1 yıl Onuda almamda neyse Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki :) Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bence duşta sadece temizlik olmalı. Kimyasallar içinde sevişme fikri bana uzak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgiliyle her keyfi yapan arkadaşlar umarım o kişilerle evlenirsiniz yoksa defolu mal almış olacağız. :) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Suyu israf etmemek lazım.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 2 li girince daha az su israf olur Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eşimle yaparım. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzel olur
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yapıyoruz eşimle 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Harikasınız Yorumla Antalyali48 +1 yıl Sadece dusmu Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olsa da yapsak 😂😂 2 3 Yorumla sokbor +1 yıl olur Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Keşke Yorumla Antalyali48 +1 yıl Ben varim 🥰 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Romantik bir aktivite
Çılgın70 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bunu ben senelerdir düşünüyorum ama öyle çılgın ve kafama uygun bi bayan denk gelmedi daha 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Romantikmis 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok ki :D 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olursa yapmak ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani niye istemeyim ki sonuçta sevdiğim kadın özel şeyler yaşamak mutlu eder Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kimi etmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bazı insanlar anlamaz öyle deme peki sen ister miydin Yorumla
Crayz343434 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Güzel olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Keşke olsa der gibi :) Yorumla Crayz343434 +1 yıl Yani de olmayinca sadece laf işte Yorumla
sokbor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl nerde o şans 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hiç bilmiyorum Yorumla
KapalıEsma27 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sevgiliyle zor kocayla kesin olur 😂 2 1 Yorumla Antalyali48 +1 yıl Farki ne Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl yapmam 0 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl evlenince yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sevgilim olsaydı ve sevgilim isteseydi yapardım tabi ki de.. neden olmasın :) ama o kadar şanslı değilim
Hep umutsuzsun :( bence çok mutlu edecek biri olacak
Teşekkür ederim inşallah :(
Hemen ümitsiz olma
sevgiliyle yapılmaz koca ile yapılır evliyken yapardım
Şu an değil misiniz
hayır
Ne alaka
Sevgilimle yapmam, kocamla yaparım eğer olursa
Olmazsa yapılmaz mı :)
Bana göre yapılmaz
Farki ne
Sevgiliyle değil de dostumla yapmıştık bayağı iyiydi
Kadın mı
Eee yani kadın tabiki
Fb idik ☺️
Evliyken bol bol yapılır.
Kese de atılır oh mis.
Daha ne olsun
Harika fikir beyimi banyoya nasıl sokarım bilemiyorum ama 😮💨
İşte biraz ikna falan gerekli
Evet kesinlikle yaparım, çok güzel ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Birlikte yapılacak güzel aktiviteler arasında yer alır
Fotoğrafta ki an yaşanır ayda bir falan güzel olur
Elbette harika olur
sadece düz keyfi değil başka şeyler de yapardım ona ne de olsa aslan burcuyum ateşin burcu gezegenin Güneş ateş gibi yanıyorum
Bir zamanlar evet
:)
Sadece duş keyfi ise yapılır ve jakuzi falan olursa o daha keyifli olur duş dışında
Evet
Hangisi evet 🧐
Moralim bozuldu vallahi soruyu görünce
Neden ya
Yani şu an bunları yaşayamıyorum
Evet harika olur
Kötü diyen kimseyi görmedim
Eve sevgili ile güzel olur. Tadına doyum olmaz
En sevdigimm 👻👻🤠🤠
Erkekler çok seviyor
Dünyanın en güzel şeyi bence
Bence de
Yapmam ayıp denen bişey var
Onun için sordum nasıl karşılanıyor diye cevapları merak ettim
Ben yaparım ya bakma sen ayıp falan da umrumda olmaz 😂
🤣🤣🤣
Sevgilimle soğuk duş alacağım
Soğuk duş alırım anca diyorsun
Onuda almamda neyse
Peki :)
Bence duşta sadece temizlik olmalı. Kimyasallar içinde sevişme fikri bana uzak
Sevgiliyle her keyfi yapan arkadaşlar umarım o kişilerle evlenirsiniz yoksa defolu mal almış olacağız. :)
Suyu israf etmemek lazım..
2 li girince daha az su israf olur
Eşimle yaparım.
Güzel olur
Yapıyoruz eşimle
Harikasınız
Sadece dusmu
Olsa da yapsak 😂😂
olur
Keşke
Ben varim 🥰
Evet
Romantik bir aktivite
Bunu ben senelerdir düşünüyorum ama öyle çılgın ve kafama uygun bi bayan denk gelmedi daha
Romantikmis
yok ki :D
Olursa yapmak ister miydin
yani niye istemeyim ki sonuçta sevdiğim kadın özel şeyler yaşamak mutlu eder
Kimi etmez
bazı insanlar anlamaz öyle deme peki sen ister miydin
Olsa yaparım ne güzel
Olsa yaparım güzel olur
Eşim olursa yaparım
Güzel olur
Keşke olsa der gibi :)
Yani de olmayinca sadece laf işte