Tırnak etlerini nasıl alırsın? Tırnak etleri durunca kötü bir görüntü oluşabilir. Tırnak etleri manikür yaparken kesilebilir, ya da bazıları kesmez, sadece ahşap kütikül çubuklarıyla iteler ya da hiçbir şey yapmaz. Sen tırnak etlerini nasıl alırsın?
Kuafordeki gibi işi kolaylastiracak şekilde su kullanıyorum ve eti iterek et makası ile kesiyorum. Parmaklarım hafiflemiş hissi geliyor. 😅 İllaki krem kullanıyorum ardından. Hatta tırnak besleyici olanları tercih ediyorum.
Bol hindsitan cevizi yağı sürüp özellikle duş sonrası bekletirim, masaj yaparım sonra geriye iterim yavaşça hep bunu yaparım tırnak etlerim neredeuse yok :) tahta çubuk olursa daha bir güzel olur tabii
Ben kesmeyi tercih ediyorum ama bunun yanlıs olduguyla alakalı birkac yazıya denk geldim. Tırnak saglıgı acısından itmek daha iyimis. Huylu huyundan vazgecmiyor ben kesmeye devam✌🏻
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne zararı olabilir ki? Bence gayet sağlıklı çünkü tırnak hava alıyor. Çok da sağlıklı ve beğenilen tırnaklarım vardır.
Siz mi söyleseniz nasıl olucagini. sanırım bilginiz var bu konularda. Mesela sertlesmemesi için ya da soyulmaması için ne yapmak gerek. Ne zmn yapsam dipleri soyuluyo cunku
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuda Bence'lerim var aslında... Özet geçilecek bir konu değil gibi.