Bende bi takıntı var telefona bakarken bir elimle kaşlarımı çekiştiriyorum. Onlarla oynuyorum falan. Farkettim ki kaşlarım dökülmeye başlamış çekiştirirken tek tük kopmaya başladı.
Bana küsen keman kaşlarımla nasıl barışabilirim? #Cassie
Keman kaşlarım bana küstü, onlarla nasıl barışabilirim?
@Dndnn marka hakkında bir fikrim yok ama bu tarz kozmetik serumlar gözleri çok yakıyor ben kozmetik ürünleri tavsiye etmiyorum para tuzağı vazelin gerçekten çok işe yarıyor badem yağı da öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende besleyici kaş ve kirpik maskarası var iki uçlu onu kullanıyorum baya gürleşti faydasını gördüm.
Besleyicilere devam etsem iyi olacak
Kaş ve kirpiğine makyaj yapma onlar döküyor kaşları kirpikleri en çok.
kaşlarınla oynama çekiştirme dökülür tabii o zaman
sarımsak sür kaşına bir de arifoğlu kaş bakım serumunu herkes çok öneriyo
Kadınlarda bu tip garip şeyler oluyor saç küsmesi kaş küsmesi arada kendilerine küserler size küserler bir anda.. Yaradılış gayeniz isyan adeta :))
Badem yağı , vazelin, zeytinyağı. Bu dediklerim kıl köklerini güçlendirir ve kıl yapar.
eski bir güzellik uzmanıyım lütfen kozmetiklere dünya paralar verme vazelin ve badem yağı dene.
Dionseps in kas kiprik vitaminini kullancagim sizce nasıl? İçerisinde tatli badem yağı Hint yağı avakado yağı zeytinyağı e vitamini gibi yağlar var
@Dndnn marka hakkında bir fikrim yok ama bu tarz kozmetik serumlar gözleri çok yakıyor ben kozmetik ürünleri tavsiye etmiyorum para tuzağı vazelin gerçekten çok işe yarıyor badem yağı da öyle.
Dokunma yoksa bir kaş kalemine farıni yanından ayirmayacaksin
Aynı sorun bende var sürekli dökülüyor , yorumları okuyalım bakalım
Vazelin ve badem yağı kullan canım
Evet sürdüm hemen 🌸
☺😘🤜🤛
Vazelinle beslemelisin
Vazelin hiç denemedim sağol canım 🌸
Pamuklu çubukla kaşların çıkış yönünün tersinden sür ciddi anlamda faydasını göreceksin
🌸😘
bacım ilerlemesin olmadı psikologa git sonra üzülürsün çoğalması için de badem yağı sür
Dövme yaptırıyorlar, hiç küsmeyenden.
Çiziliyormuş duyduğum. Ama yazzık olmuş..🙂
Hic anladigim sey degil
bir kere küstü mü bir daha çıkmaz
Çekiştirme
Hint yağı ile
Yemeğe davet et
Özür dile
Al kalemi boya.
Telleri değiştir