Erkek dediğin kıllı mıllı olur ;) aynen katılıyorum sana, azda olsa sakal bıyık olmazsa yolunmuş tavuğa benziyoruz. Hele birde bacaklarına ağda yapanlar yok mu! Tam tavuk olup çıkıyorlar oysa ki bizim horoz olmamız gerekiyor ;)
Yıl olmuş 2021 şöyle bir kesimi rencide edici konular açmaktan bıkmadı bu insanlar ya. Kötü olanda kadınlara bir şey dediğinde kendi güzellik algınızı bilmem neyinizi dayatmayın tipler burada hunharca yorum atıyor iki yüzlülük tepe noktasında kendi hemcinsimde dahil.
Olmalı ya da olmamalı diyemem kadınlar için uzun saçlı ya da kısa saçlı nasıl denmemeliyse adam çalışan biri mecbur kesmek zorunda kalabiliyor benim görüşüm temiz dursun bazen bazı sakallı beyler pis duruyor bazıları temiz öncelik benim için öz bakım diyelim
Sakaldan sakala fark olmakla birlikte kirli sakal diye tabir edilen sakalım var. Bazen kesiyorum ama açıkçası beni tanıyanlar yadırgıyor. Tabii herkeste aynı durmayabilir. Bu ayrı bir şey.
Kişiden kişiye değişir. Bazı erkeklere sakal aşırı yakışırken bazısına da beybiface olmak çok yakışıyor. Sakal erkeğin makyajıdır sözü büyük bir kesmi kapsasa da herkes için geçerli değil.
yani sakal bizim herşeyimiz bilmiyorum karşı cinslerin hepsi aynı olmuyor nitekim ama sakalsız akışıklı lunmuyor kelliği bile kurtaran sakal var beee:)))
Bazı erkeklere sakal asla yakışmıyor, bazı erkekler de sakal sayesinde tipine artı puan kazandırıyor. Her sakalsız erkek için yolunmuş tavuk benzetmesi yapamayız...
Sakalsizken tüm yüz hatları ortaya çıkıyor bu yüzden sakalsiz iyiyse gerçekten iyidir. Yakışıp yakismamasi ayrı. Tabii görsel olarak güzellik algısı ve zevkler her zaman değişir