Güzellik & Bakım Her esmer ten siyah saçlı kara kaş göz Hintlileri mi benziyor? Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Türk erkek tipi nasıl olunur? Her esmer ten siyah saçlı kara kaş göz Hintlileri mi benziyor? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl nee ben şimdi hintlilere mi benziyorum? Alakası yok. 1 3 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Beni Hintlileri benzetiyor musun Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Hayır Yorumla Blaackk35 +1 yıl Teşekkür ederim bu Hintliler Suriyelileri benzetiyorlar komik gerçekten ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne saçma bir soru bu aga ne alaka 1 3 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Saçma değil sinir oluyorum Hintlileri benzetiyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo gayette türksün boş konuşmasınlar Yorumla Blaackk35 +1 yıl İşte onu anlamıyorlar direkt Suriyeli hint erkek falan yazıyorlar 🤦🏻♂️ Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Hayır 1 5 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Ben öyle miyim sence Yorumla desparandum +1 yıl Hayır Yorumla Blaackk35 +1 yıl Teşekkürler Yorumla desparandum +1 yıl Rica ederim , kim bu yorumda bulunduysa iyi bir gözlemci değildir gayet iyisiniz hem hintli insanlarla alakan yok Yorumla Blaackk35 +1 yıl Tekrar teşekkür ederim 😊 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok be naptın 1 1 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Sinir oluyorum beni Hintlileri benzetiyorlar Yorumla
Blueblackkk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bu nası soru 1 6 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Yani siz esmer erkekleri Türk tipi görmüyorsunuz Hint erkek görüyorsunuz Yorumla Blueblackkk +1 yıl Esmer candır Yorumla Blaackk35 +1 yıl Beni yakışıklı buluyor musun Yorumla Blueblackkk +1 yıl Burnu duzgun olan erkek yakışıklıdır ya iyisin sen Yorumla Blaackk35 +1 yıl Burnuna mı bakıyorsunuz 😂😂😂 Yorumla Blueblackkk +1 yıl Bence öyle 😀 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Hintlilerin öyle yakışıklıları var ki... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo nalakaa 1 7 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Ben öyle mi benziyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakan yok onların renk eşitsizlikleri var. Ayırca dudakları kara duruyor. Sen bildiğin esmersin Yorumla Blaackk35 +1 yıl Bu iyi anlamda mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet esmer olmak ya da hintliler neden batiyo sana Yorumla Blaackk35 +1 yıl Yani Hintliler kötü değil millet bembeyaz ten Türk erkek sanıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçte bile. Yanılıyorsun Yorumla Blaackk35 +1 yıl Ksde öyle yazmışlar Yorumla
lekologi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben beyaz tenli seviyorum 0 1 Yorumla Blaackk35 +1 yıl Esmer tenlilere kurban olun 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
nee ben şimdi hintlilere mi benziyorum? Alakası yok.
Beni Hintlileri benzetiyor musun
Hayır
Teşekkür ederim bu Hintliler Suriyelileri benzetiyorlar komik gerçekten ya
Ne saçma bir soru bu aga ne alaka
Saçma değil sinir oluyorum Hintlileri benzetiyorlar
Yo gayette türksün boş konuşmasınlar
İşte onu anlamıyorlar direkt Suriyeli hint erkek falan yazıyorlar 🤦🏻♂️
Hayır
Ben öyle miyim sence
Hayır
Teşekkürler
Rica ederim , kim bu yorumda bulunduysa iyi bir gözlemci değildir gayet iyisiniz hem hintli insanlarla alakan yok
Tekrar teşekkür ederim 😊
Yok be naptın
Sinir oluyorum beni Hintlileri benzetiyorlar
Bu nası soru
Yani siz esmer erkekleri Türk tipi görmüyorsunuz Hint erkek görüyorsunuz
Esmer candır
Beni yakışıklı buluyor musun
Burnu duzgun olan erkek yakışıklıdır ya iyisin sen
Burnuna mı bakıyorsunuz 😂😂😂
Bence öyle 😀
Hintlilerin öyle yakışıklıları var ki...
Yoo nalakaa
Ben öyle mi benziyorum
Alakan yok onların renk eşitsizlikleri var. Ayırca dudakları kara duruyor. Sen bildiğin esmersin
Bu iyi anlamda mı
Evet esmer olmak ya da hintliler neden batiyo sana
Yani Hintliler kötü değil millet bembeyaz ten Türk erkek sanıyorlar
Hiçte bile. Yanılıyorsun
Ksde öyle yazmışlar
Ben beyaz tenli seviyorum
Esmer tenlilere kurban olun 😄