göz rengi değişir esmerdede var sarısındada her çeşit göz.
ama bu kumrallık esmerlik saç ten rengine göre belirlenmiyor mu?
kara kas kara göz kendi saçları koyu olan kızlar cok esmer değilse kumral sayılıyor. ha acık bugday beyaz tenliyse eger siyah saç beyaz ten diye ayrı bir kategori varda ne bu herkesi kumral sanma sorunsalı?
bu kıza kumral diyoruz ki cok güzel ve kumraldan cok esmere yakın bşr kız..
ama koyu kumral saçları koyu khave tonlaırnda ten acık olmalı ki kurmal diyince insna acık tenli birini bekl, yor
buda tipik gerçek kumral kaşları biraz koyu ama ten açık simsiyah kaş saç yok
bu arada kumrallar esmerler kızmasın ben beya<zım ama esmerleri beğeniyorum ki şunlar arasında en güzeli hande erçeldir zaten.
ama esmer olmak kötü bişiymiş gibi sanki esmere yakın hatunlarada kumral herkes kumral hintliler filanda kumral bende sarısınım o zaman.
Kara kaş kara göz koyu kahve/siyah saçlıları kumral sanma sorunsalı?
esmerin de çeşitleir var. zaten akdeniz esmerliği var birde ortadogu değişiyor.
zaten son uc resimdeki bayanlar beyaz ve kumral onlara laf yokta ilk kız kumraldan cok esmer eyakın. bergüzarla arasında o kadar ten farkı yok ama koyu kumral diyolar ki bergüzara koyu kumral diyende var
bergüzar tam esmer tipik ne kumralı burak özçvit tam tipik esmerdir ve bu kişiler daha çok kürtlere benzer kenan dahil akdeniz esmerliği bronzdur o candır ama sarımsıdır parlak yani manken teni
simsiyah kaşları var dip boyuları ortada kendi saçlarım siyah demişti simsiyah kaşlı insana kumral deniliyosa bişiy demiyorum alttakilerde sarısın madem
eee hemfikiriz zaten kız neden bu kadar takıldın ki kız zaten koyu buğday ama tipik doğu tipli değil kenan imirzalıoğlu burak özçvit gibi doğu tipli değil
esmer eyakın kızın teni ayrıca simsiyah kaşları olan kıza kumral dneiliyosa bişiy demiyorum. kendi saçları siyahmış birde yuh koyu nkumral fahriye gibi olur işte.
Bu attıklarımın koyusu ve açığı var. Ben açık tenlileri attım.
Bir de bunların saç rengi vardır, Sarışın, Kumral (kahverengi) ve Siyah. Kumral hem saç hem ten rengi için kullanılır. Senin attıklarının ten renkleri kumral, saç renkleri de kumral. En üstteki kızın saçları simsiyah değil.
saçları boyas. kız programda kendi saçım siyah demişti. illa zifiri siyah diye bişiy yok siyahında tonalrı var güneşte açılmış ama dün dizide de farkettim dipleri cok koyuydu kızın.
ayrıca kusura bakma fahriyeyle ve yorumda attıgın en son kızla handeyi aynı kategoriye sokuyorsan tuaf. bu arada tekrar söylüyorum kızın saçları koyu kendi söyleid hani atacak değil ombreye boyuyor kumrala. fahriye veya bu kzıda boyuyodur ama kendi sçaları koyu ndeğilk bu hatunların o kadar. birde en son attıgın kızın tenind ebir sarılık var beyaz olmasa bile kahvernegiye kaçmıyor. handenin teni öyle acık durmuyor yani tüm türkiye kumral filan o zaman
ya kendi saçalrı kahve tonlarında karamel gibi olsa esmer dermiyim hiç kız ombre dedi kendi. tamam zifiri değil ama. siyah saçlı. simsiyah kaş var koyu kahve filan değil tipik siyaha yakın kestane de değil. ondan deidm saçlarını boyaması bunu kumral yapmaz. kaşlarını da boyarsa belki evet kumral deriz.
En İyi Cevaplar