Yüzümü mahvetti sevgilim. Sürekli yüzümdeki sivilceleri siyah noktaları sıkıp mutlu oluyor. Yüzüm iz doldu resmen. Ne yapsam onu bu durumdan vazgeçiririm. Konuştum ama işe yaramadı. Buluşunca sarılmadan yüzüme odaklanıyor cafede bile yüzümü sıkıyor :(
Sevgilim sürekli sivilcelerimi sıkıp mutlu olduğunu söylüyor. Yüzümde izler oluştu, ne yapabilirim?
Bu ne ya, iğrenç bir durum. Yüzün dağılır mikrop dağılır söyle birdaha yaparsan yanına dahi gelmem de. Benim yüzüme dokunamaz kimse öyle. Yüz sonuçta bu. Sana bir şey onericem eczaneye git. Cleocin al paran varsa, sur düzenli yüzüne sivilcelere çok iyi izi de geçirir ama biraz daha dokundurursan yüzün maffolur.
Sevgilinin o sıkan parmaklarını incit tatlım o senin çirkin olmanı istiyor bunun acısını çıkarmalısın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bahane bul. Makyaj yaptım dokunma de. Ya da dışarda yaparsa tavır al. soru fake değil inş.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen rahatsızsan bunu belli et yani illa seviyorum diye bu rahatsızlığınıda saklama. Söyledin olmuyorsa bahane söyle baktın olmuyor tavır al bitir ne bileyim rahatsız olursam bunu yaparım