Son zamanlarda cildimde ciddi bir sivilcelenme sorunu var. Ne yazık ki iltihaplı akneler tüm yüzümü sardı. Nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Sevgilim artık beni beğenmezse diye korkuyorum çünkü yüzüm cidden çok kötü durumda. Bu sivilceleri geçirmek için ne yapabilirim? Aramızın bozulmasını istemiyorum 🙄 Önerilerinizi bekliyorum.
Yüzümdeki sivilceler gittikçe artıyor, sevgilimin artık beni beğenmemesinden korkuyorum. Sivilceleri geçirmek için ne yapabilirim?
Madecasol ve Bepanthol diye bir krem var ezcanede ikisinden fasulye buyuklügunden alıp bir kase de karıştır ve yüzündeki sivilcelere sür bunu her akşam yap sabahleyin de yıka iyice. Yıkamadan dışarı çıkma sakin yoksa iz kalır. Bir de öglenleyin de gül suyu kullanabilirsin.2 haftaya bütün sivilcelerin den kurtulursun. Ki şu nu da söyliyim seni gerçekten seven her halinle sever. Yüzündeki 2 ya da 10 sivilcenin kalbinin güzelliğini de kapatacak kadar büyük olduğunu düşünmüyorum 🦋
Alerjik bir reaksiyon olabilir yediğin bir şey bu iltihapalra neden olmuştur ya da karaciğer le de alakalı bir sorun olabilir doktora görünmek tabiki daha mantıklı ama virüse çok dikkat etmek gerekir karma bir cilde sahipsen mineadermin doğal içerikli çay ağaçlı bir jeli var yüzünü onunla yikayabilir sonrasında bemzamysin surebilirsin su ile seyreltilmiş sirkeli tonik veya aspirini ezip de surebiliyorlar yüze ama ben denemediğim şeyi tavsiye edemem 😌
Öncelikle sevgilin senin kalbini seviyor olmalıdır gadası. Sivilce hemen her insanın başına gelen bir olgudur. Sivilceler için kullanılan etkili kremler vardır. Ben 3 tanesinden bahsetmek istiyorum.
Sana muhteşem iki tarif vericem. Ben iki günde bir arka arkaya yapıyorum. Ve yüzümde ne siyah nokta ne akne ne sivilce kalmadı ayrıca cildin aydınlandı. 1. Tarifim: 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat Kuruyana kadar bekle ve çıkarırken yüzünün altından üstüne doğru hareketlerle temizle. Hemen ardından da 2. Tarifim: 1 çay kaşığı mısır unu 2 çay kaşığı çay (demlenmiş olanından) Ve 1 çay kaşığının 4'te 3'üne denk gelecek kadar nemlendirici krem. Üçünü karıştır 20 dakika beklet ve sil. Ben banyodan önce yapmanı öneririm çünkü zerdeçalın sarılığı çoğunlukla kalıyor ve banyodan sonra ancak tamamen temizleniyor. Ben dene derim. 🌹
Neutrogna sivikceye karsi jelinj kullan eger cildin karma ise. Sonrasinda gülsuyu ile cildini ail ardindan loreal degerli ciceklwr serisi toniginu kullan. En son nemkendirici unutma. Bana fua edeceksin ben boyke geçirdim
Eczaneden İmex adında bir krem alabilirsin ciddi ciddi hemen geçiriyor gece sür üstüne sabah kalkınca da neutrogena sivilce karşıtı jeli var turuncu şişedeki onu sür yıka yüzünü işe yarıyor cidden bu jel A101 de var. Ama İmex harika bir krem benimde yüzümde çok var ben dediğim gibi yapıyorum
Emin ol sevgilin o sivilceleri görmüyordur bile, yani sevdiği için hep kusursuz görür seni o yönden sorun etmen saçma. Ve sivilceler için kesin çözüm roaccutane ilacı.
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Yüzümdeki sivilceler gittikçe artıyor, sevgilimin artık beni beğenmemesinden korkuyorum. Sivilceleri geçirmek için ne yapabilirim?