Erkeklerin de tüylerini alması taraftarıyım. Bilhassa koltukaltı! Fakat bazı kadınlar tüylü erkek sever, tüylerini alan erkeklere yolunmuş tavuk gözüyle bakar. Neden?😊 #benkendall#pürüzsüzgerçekler
Ağda yapan erkekler neden yolunmuş tavuk muamelesi görür?
Şimdi şöyle bir durum var kendim için söylüyorum kıl tüy beni çok rahatsız eder göğsüm de eskilerin erkek göğsü dedikleri kadar bir şeyler var.. ama özellikle özel bölgeler ve koltuk altı için çok hassasım temiz olması bence çok önemli bir ara ağda da kullanmıştım ama artık tüy dökücü krem kullanıyorum daha rahat oluyor en azından tavuk g. tüne dönmüyor 😄
bi kere o tüy değil kıl, tüy ne arkadaşım kanatlı hayvan mıyız. koltuk altı ve genital bölge elbet temiz olmalı ama diğer tarafların alınması erkeğe abes bence... bir kadının bıyık bırakması ne kadar absürt ise erkeğin kıllarının alınması fikri de o kadar absürt
Ben Veet ağda bantlarını kullandım uzun bir süre. Ahım şahım can yakmıyor, kesinlikle dayanabiliyorsun ama o bölge 2-3 saat kıpkırmızı oluyor ya, gerçekten yolunmuş tavuk gibi. Bir de yapış yapış oluyorsun o da sevmediğim kısımlardan biri her ne kadar içindeki mükemmel kokulu mendil yapışkanlığı alsa da kalıcı olmuyor. Yapışkanlığı çıksın diye üzerine sıcak su ve vücut şampuanı ile keseyle bastırarak yıkıyorsun domatesin iç kısmından hâllice oluyor. :)
Ağda bantları her türlü jilet ve tüy dökücü kremlerden daha iyidir. Özel bölgeleri jiletle almak yerine ağda bandıyla almak daha temiz olacaktır. Zaten o bölgeler için özel üretilmiş bantlar var, daha ufak boyutta oluyorlar.
Ağda paketlerinin içerisinde mendil verirler evet, fakat ben kullanmıyorum. Kızarıklık için bebek yağı öneririrm. 5 dakikaya geçiriyor. Birçok markette bulabilirsin.😊
Her cinsin KENDİNE HAS özellikleri var. Kadın cildinin pürüssüz erkeğin ise tüylü olması gibi. Bizi birbirimizden ayıran bir özelliğimiz de zaten budur! Her ne kadar dalga geçsek de... Kadının tüylü olup erkeğe benzemesine, erkeğin de TÜM TÜYLERİNİ alıp kadına benzemesine gerek yok.
Herkes elbette kişisel bakımını düzenli bir şekilde yapmak zorunda ama ÖZEL BÖLGELER haricinde vücudun tüm tüylerini alacak kadar da değil. Bugün bunu istersiniz yarın sıra sakal-bıyıklara da gelir. Sonra noldu senin saçına, ne oldu senin tüylerine?😏
koltuk altı ve genital bölgeyi almaları dışında sakınca yok bence gerisi kalsa da olur, erkeği erkek yapan budur zaten bacakları alınmış kolunda tek tüy bile olmayan erkeklerin kızlardan farkı yok bence
Ya sizin kadın olarak zaten kıl konusunda pek sıkıntiniz yok ama erkekde kıl cikmasi killi birisi olmasi cok normal ve hani haliyle biz erkeklerde hani bir andan killari örnek olarak sakalları birden kestigimizde birden o sakalın yerine tenimiz cikiyo ortaya buda haliyle cok normal yolunmuş tavuk gibi olmak
Şu ortalikta çıplak gezebilmek için ağda yapan varlıklar erkeklere ne diye konuşuyor kimse size ağda yapin demiyor kendiniz yapiyorsunuz lafa gelince zaten biz kendimiz icin yapiyoruz demeyi biliyorsunuz kalkipta biz yapiyoruz o aciya katlaniyoruz erkekler de yapmak zorunda ne demek yani şimdi yapma ağda çık dısarı çıplak gez yine
Senin gördüğün kişiler ortalıkta "çıplak" gezebilmek için alıyor olabilir, karışamazsın. Fakat bu durumdan rahatsız olup alan kızlar çok fazla. Ve hayır, kimseye kendimizi göstermek gibi bir niyetimiz yok. Kendimizi tüysüz ve temiz görmeyi seviyoruz. Tıpkı her kadının mini etekle dolaşmaması örneği gibi!..
Bence hiç de yolunmuş tavuk gibi durmuyorlar tam tersi daha seksi duruyor kıl seven gitsin maymunla birlikte olsun. Göğsünde sırtında göbeğinde kıllar olan biri nasıl çekici gelebilir aklım almıyor benim
Kendi öz bakımları tabiki alsınlar. Erkekler için kol bacak göğüs kılları olur anlarım da koltuk altı kili herkeste koku yapar hemde hava atilcak bir durum değil
Yok ya ben aksine öyle isterim kdhekdlejfkrkr ben dikkat ediyorsam karşı tarafta etmeli gitsin çeksin o acıları biz çekerken iyi jgkfkgkjdjdldnjd lazer acısı çekmemiş erkek kalmamalı bence 😅😂😂
canım benim tüy olsa alırdım bildiğin balta girmemiş orman, sen saçını ağda yaparsan ben her yerimi ağda yapacağım söz. hic agda yapmamis erkek adam ağda yaparsa kendi kendine tahrik olur mu acaba?:p
Biz kadınlar gibi erkeklerinde bakıma ihtiyacı var tabi ki bu yine yanlış bi algı maalesef erkeklerinde kendi özenini göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
ya buna neden bu kadar eğimli kadınlar anlamıyorum. bana da 54 kez falan söylenmiştir göğsündeki tüyleri alsan mı diye :D hayır abicim ben tüysüz gezemem gezmem :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nereye yaptığına bağlı. Koluna yaparsa tabi yolunmuş tavuk derler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
anam anam ağda yakıyor gerek yok özel bölgelerimiz yeter bize 😄