1500 lira değer mi? Ben de daha yeni yaptırdım da bir kaç sorum olacak.
Göz Altı Işık Dolgusu yaptıran var mı, Göz altı ışık dolgusu yaptıranlar yorumları neler?
1500 lira değer mi? Ben de daha yeni yaptırdım da bir kaç sorum olacak.
Göz Altı Işık Dolgusu yaptıran var mı, Göz altı ışık dolgusu yaptıranlar yorumları neler?
Merhaba,
Işık dolgusu daha doğrusu göz altı dolgusu ideal anlamda 25-35 yaş arasında hacim kaybı olmayan, torba şikayeti olmayan kişilerde, derin göz yaşı oluğunu düzeltmede kullanılır.
Hasta seçimi doğru yapıldığında sonuç yüz güldürücü olmaktadır.
Videodan detayı izleyebilirsiniz
Selamlar.
Geçmiş olsun.
öncelikle bu bir Sağlık sorunu da olabilir.
Bu yüzden doktora görünmenizde fayda var
1-Elmayı rendeleyip suyunu sıkın. İçerisine bir tatlı kaşığı Türk kahvesi koyup gazlı bezin arasına yerleştirip sorunlu bölgelere uygulayın. Bu uygulamayı haftada üç Gün tekrarlayın.
2-Göz altı morlukları için salatalık ile yapılan maske. Salatalıkla göz altı morluklarının görünümünü azaltmanız mümkün. Üstelik hazırlaması 1-2 dakikanızı alacaktır. Sulu bir salatalığı ince ince dilimleyin ve gözlerinizin üzerine koyun. 15 Dakika kadar beklettikten sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz.
3-Limon ve Domates suyuyla hazırlayacağınız maske en etkili çözümlerden biridir. Eşit miktarda Limon ve domates suyunu karıştırarak 1 hafta boyunca günde 2 kere göz altlarına sürün.
4-Dilim dilim kestiğiniz patatesleri gözlerinizin üstüne düzenli olarak uyguladığınızda hem kırışıklıklara hem de morluklara iyi gelir, genç bir görünüm sağlar.
5-Patates-Nane
Malzemeler:
– 1 adet Küçük boy Patates
– Taze nane (5 – 6 Yaprak)
– Blender
Nasıl Yapılır:
Patatesi temizleyerek küçük dilimler halinde blender’ınıza alın ve içine naneleri de ilave ederek püre haline getirin.
Hazırladığınız bu püreyi sırtüstü uzanıp göz altınıza uygulayabilirsiniz.
Dilerseniz, bu karışımı 5-10 dakika kadar buzlukta beklettikten sonra göz altlarınıza sürebilirsiniz.
Bu şekilde, soğuk etkisi ile göz altı şişliklerini de dağıtabilirsiniz.
Uyguladığınız maskeyi 10-15 dakika kadar gözlerinizde bekletip, durulayabilirsiniz.
Bu maskeyi ihtiyaç durumunuza göre devamlı uygulayabilirsiniz.
Sağol. Sağlık sorunum yok zaten öyle aman aman bir mor fa değil biraz var onunda olmamasını istiyorum
Olabiliri göz ardı edemem. Göz ardı edersem yanlış yönlendirme yapmış olurum. Uyarmak zorundayım.
Verdiklerimden hangisini istersen uygulayabilirsin.
Geçene kadar mı yoksa belli bir günü var mı
Tabi ki birkaç seferde geçmeyebilir. Morlukların durumuna bağlı. Geçene kadar devam et.
Deneyim bir ara bakalım
EİG için teşekkür ederim.
Benim gibi göz altı problemli olan kişiler için mucize gibi bir olay. Tabii işin ehli doktora yaptırmak lazım. Sonra kötü sonuçlar çıkabiliyor. Göz altı ışık dolgusu halkaları, morlukları, torba görünümünü ve çöküntüleri doldurarak daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor. Gençleştiriyor resmen 😀
Göz altı ışık dolgusu yaptıranlar yorumlarına baktığımda memnun olmayan kişi yok gibi. Doktorunuzu iyi seçin. Bu işlem 15-30 dakika sürüyor. Etkisi ise yaklaşık 1 yıl sürüyor.

Cevap
15Cevap
12-18 ay dendi bana. Benim pek ihtiyacım yoktu aslında meraktan yaptırdım göz altlarımda sorun yok. Neyse pek bisey değişmedi ama yaptırdık bir kere
Bende merak ediyorum ve yaptırmak istiyorum nasıldı?
Kuzum sana şunu diyim paran varsa yaptır çünkü benim göz altlarim çok çöküktu bal rengi olan gözlerim bile köyü duruyordu yaptırdım ve göz rengim bile ortaya çıktı ama tamamen geçmiyor göz altı ama yüzde 60 azaltiyo o çöküklüğü
Koyu *
Geçmiş olsun canım güle güle kullan
Sağol kuzum
Ben değil ama bir arkadaşım yaptırmıştı. Tabi her yer aynı mı bilmiyorum ama eski halinden eser kalmamıştı. Değer yani
Solüsyon ile temizleyip lokal anestezi yapıyorlar sonra kanül dolgusu, enfeksiyon riski az onlarda ama yine de dikkat et.
Duydum seda sayan yaptırmış neredeyse kör oluyormuş çok tehlikeli tavsiye etmem onun yerine kapatıcı kullan
Hiç ihtiyaç duymadım yaptırmadım ve yeni duyuyorum.
Ya boşver çok takma önemsiz şeyleri doğallık gibisi yok kaldı ki sen güzel bir kız sın hiç uğraşma doğal güzelliğin yanında kâr kalsın
Ben yaptırdım gayet memnundum. 3 ay sonra sol göz altımda bir oluk izi oluştu. Yani simetri bozuldu. Diğer göz altım gayet iyi. Bu sorun olmasaydı çok memnundum
Bu islemi dogru kisiye yaparsan cok iyi sonuclari olur zaten medikal estetik oldugu icin fazla bisey beklemezsin
doğallık iyidir yaptırma
Yaptır zaten.. ayrıca ben gerekliyse eğer yaptırılmasina karşı değil her zamanda doğallık iyi olmuyor
Yaptırdım *
Yaklaşık bir seneden biraz fazla gidiyor tavsiye ederim isteyenide yonlendiririm
Vardır ama ben yaptırmadım.
Duygu özaslan yaptırdı gayet işe yaradı
1.5 fazla bir şey değil ki knk yaptır
senin gözlerin böyle iyi bence gerek yok
Cildiye yapar mi bu isik dolgusunu
Ben de yaptirmayi düsünüyorum, deger bence
Böyle daha tatlı ve masum bence
Senlnkiler biraz fazla değil mi
nasıl anlamadım
hastayım ondan 😒😒
evt üşütüyorum sanırım ağrıyo bazen
alkol almıyorum zaten
Hiç yaptirmadim hayirdir bir sorunmu var 😐😐
Yaptırmayı düşünüyorum :)
Sorun değil aslında hafif bir morluk var onlar gitsin diye istiyorum
bilmiyorum ilk defa senden dudum
Doğallık
Var-
Var yazma detay yaz :)
Yaptıran yazsın güzel kardeşim
Ne işe yarıyor ki?
Doğal haline bırak
yaptırmadım.
Değer vala
Gerek yok boşver
Değer
senin de çukur mu😔
Çukur değil hafif göz altı morluğm var onun için istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Göz Altı Işık Dolgusunun Farkı Nedir?
Dolgu maddeleri çoğunlukla, hyaluronik asit denilen ve vücutta da bulunan bir maddenin çapraz bağlarla bir yumak haline getirilmesi ile oluşturulur. Normal şartlarda bu bağlara sahip olmayan hyaluronik asit çok kısa sürede vücutta yıkılır. Hyaluronik asit bağsız olarak gençlik aşısı vb. şekilde isimlendirilen mezoterapi maddelerinde bulunmaktadır ve cilde parlaklık ve ışıltı verir.
Bu çapraz bağ oranları dolguların sertliklerini belirleyen bir kriter olup her bölgeye uygulanan dolgu farklı sertlik dereceleri içerir. Yanak ya da çene ucu gibi kemik bölgelerde sert yapılı dolgular tercih edilirken, Göz altı ışık dolgusu çok daha yumuşak bir yapıdadır.
Dolgular Ne Kadar Sürede Kaybolur?
Çapraz bağ oranı, üretim kalitesi ve bir çok olgu dolgunun kalıcılığına etkilidir. Dolgular genellikle 9 ay ile 18 ay gibi bir sürede vücut tarafından yok edilirler. Bir diğer etken de derinlik ve harekettir. Örneğin kemik üzerine uygulanan bir dolgu daha uzun süre kalabilirken dudak gibi yüzeysel ve hareketli bir bölgede daha kısa süre varlıklarını sürdürebilirler. Göz altı ışık dolgusu etkinliği yaklaşık 1 yıl kadardır.
"Dolgumu Yaptıralı Yıllar Geçti Ama Hala Erimedi" Sorunsalı!
Bir dolgu 2 yıldan uzun süre kalıcı ise genellikle bu bir reaksiyon geliştiğini gösterir ve sert bir şekilde kalıcı olmaya devam eder. Ancak bu her ne kadar kulağa hoş gelse de ilerleyen dönemlerde ağrılı bir şekilde ara ara atak yapan şişmeler görülebilmektedir.
Sonuç: