Güzellik & Bakım İdeal bir makyajda kullanılan fondöten miktarı tahminen ne kadar olmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Pek fondöten kullanan biri olmasam da benim tahminimce bir makyajda yaklaşık 2-3 mercimek büyüklüğünde falan fondöten kullanılır. Bu benim tahminim tabii ki.Peki sizce tahminen ideal bir makyajda ne kadar fondöten kullanılmalı?Bir de ben şöyle bir şey gördüm siz de görün😀🌸https://www.instagram.com/reel/CLEQGylBylr/?igshid=w5sncabx6nj0 #Cassie İdeal bir makyajda kullanılan fondöten miktarı tahminen ne kadar olmalı? Cevapla Fondöten Soruları Fal Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Merhabaa 🍒🍒 Genelde fondöten kullanmam zaman ise bb krem kullanırım ve bi sıkım sıkarım bütün yüzüme yetiyor zaten o. Iyi günler 🧚♀️ 1 0 Yorumla
Kadriye5434 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ben çok fondaten sürmüyorum çok azıcık kullanıyorum 2 0 Yorumla
ucrubucrub Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl bence guzel bir gulumseme guzel bir merhaba ve içten bir bakisin yerini hic bir boya makyaj kurtarmaz 2 0 Yorumla
emirfidanlı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bi erkeğin yüzünüzde fondoten olduğunu anlamayacağı kadar 0 0 Yorumla